![]() |
Quote:
de ez sosem fog összejönni hehe |
Quote:
Na akkor itt megkérem mégegysze Atit ha lehetne zárja le a témát pls pls Mondom tudták végig (kb 2ora után már 100%-ra),hogy én vagyok Buter land és smemit nem tudtak tenni ellenem:) Én lettem az első kész 15embert hagytam le! A legtöbb egység legtöbb teki legtöbb nép nekem volt;)és a legjobb párbajosok ott voltak:) |
Quote:
A párbaj lement, lefutott, nincs róla egyéb infó a végeredményen kívül. |
Quote:
Na akkor ennyit mondanék :A végeredmény magáért beszél:) Na aki amugy nem tudna:Ebben a témában van a külsön a legtöbb hsz már rég óta:D |
Quote:
En ha tudok elmegyek ezekre a parbajokra :) Harcosok, en azert nem piszkaltalak, mert nem tudtalak mivel :) A kulonbozo bonuszok miatt vedve voltal. S abban igazad van, hogy sokan irigyek :) De szamit ez? Jatek. Lesz még. |
Quote:
mert én nem vagyok jó párbajos kikérem magamnak |
Quote:
Számít ez mert én pl gratuláltam volna nem irigykedtem volna... Meg most is az megy én sok-sok tolit-varit tartottam pedig nem annyira;) DE szerintem nem is számít,hogyan nyertem ha nem volt Jksz:) |
Quote:
Ha ottmaradsz nagyobb esélyed lett volan nyerni mint pl Szecsának,Járványnak még talán engem is bevágtál volna de legalább ugyan annyi:) Jó vagy te csak nem kell elmenni ha meg elmész küldj be egy ismit az oriba:D |
Quote:
másra meg nem bízom az orim, mert azzal lehet nagyon nagyon nőne a hírnevem vagy nagyon nagyon romlana hogy mekkore egy... vagyok |
En osszeakartam gyujteni 900 lovat, nem sikerult.
Nem volt az elso hely elsosorban a celom. Azt akartam megtudni, hogy mennyi loval tudok eletkepesen utni, viszont lattam eleg sok celravezeto strategiat, amire a jovoben teszteket fogok csinalni, mert lattam benne fantaziat :) Tobbet mint amit en csinaltam. |
Quote:
és akkor legalább meglátszodhat a végén,hogy amikor elmentél milyen orit hagytál ott:D |
Quote:
mert azért egy jó párbajos nahogy már a dobogora hajtson:D ütök 1-et a végén nem kockáztatok smemit és már 3. is vagyok:) és ha kockáztatok lehet ugy is 3. leszek de legalább van esély az elsőre is:) |
Jó lenne jövőhéten 1 ilyen párbaj csak minyomban ,és ugyanekkor....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nagyon régen játszottam adózásos párbajt, és ráadásul akkor még nem is tudtam nagyon párbajozni még csak tanultam:) |
Quote:
|
Quote:
De nagy okos vagy drágakő nélkül ezt leirtad már ebbe a topikba 50x az tuti DE arra pls gyere és mutasd meg mit tudsz:) Engem nem az érdekel ,hogy akarsz bevágodni szecsánál :)Mivel tudom arra megy ki a játék ,hogy majd szecsa lehagy engem abban.... Biztos lehagy ezt nem vitatom:)Csak Ilyen normál párbajt kb ugyanannyi ideje játszom mint ő(na jó ő régebb óta) És pls olvasd el mit irtam :) Ott van az,hogy ilyet akarok de én mást is vállalok |
Quote:
de nézőnek egyébként szívesen bemennék:) meg probálgatnám az adóztatós párbajt is, bár amúgy nem játszok már szal végülis felesleges ezt is megtanulni jól:) |
Quote:
Mivel én 1db olyat játszottam:)2. lettem:D Te abbol a 6párbajból hányszor voltál dobogon?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. adoztatos párbajom lenne ugyhogy abban még kezdő vagyok de ez a különbség köztem és sok ember között ,hogy én erre is bátran elmennék:) |
*és még mindig várja, hogy átírja Drag bácsi a Noszi üzijét...*:rolleyes:
|
Quote:
|
én arra gondoltam Drag a másik topicban,hogy ha már mindenáron Harcosokat akarod húzni,akkor légyszi itt tedd!!!
engem különösen zavar,hogy te bármelyik témában simán elkezded!!:mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én csak felhozom a példákat amiket ő mondana :) amúgy ha visszaolvasol ő tényleg kilopja az óriás összes népét :) sajna már nem tudom melyik topicba volt :mad: |
Quote:
de még nem tetszik ez sem...:p hoppá most nézem a 300-ik hsz-em volt ez nah most nyitok egy pezsgőt gyorsan...:D hehe |
Quote:
pedig abba a témába én már jórég néztem be:) |
Quote:
|
Quote:
Bár nemhiszem,hogy tudod ki az a jodli de segítek:nagypárbaj nyertese:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mondom drag gyere egy óriással a Q-ba és ott lesz néped bőven majd megoldom neked:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:32. |