![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hogy az a ********************************
Hogy lehet vki ekkora tahó, hogy feltöri más országát??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem újkeletü jelenség, hol törtek fel megint országot, anarh v normál? |
Quote:
őőőőő... de így belegondolva... valamilyen szinten vicces, hogy ezt épp Te kérdezed és Te találod zavarónak, a fene se hitte volna, hogy ilyesmi zavarna - akasztják a hóhért:D:D ezt teszi az emberrel, hogy ha egy hete megállás nélkül tanul :p :D |
Quote:
csak lépek be körbenézni és nézem hogy piaci esemény, meglepödtem eléggé rajta, szépen vki átutalta magának a kpmet...:(, de legalább nem bontott be 0-ra mint halottam sok más esetben... |
nem sok pénzed volt asszem benne :)
|
Quote:
|
Quote:
Mert ugyi most már a logint is lehet változtatni.. Nem elég totozni a jelszóra ismerve a tulaj szokásait... |
hogy töröm le mindjárt ardi mindigmeccsetelmenőfigyeljpeti kezét :):):)
|
Quote:
|
jujjj
5/u-s fórum sincs. :eek: Ez a csoport nem rendelkezik saját fórummal. Ha feljebb lépsz egy szintet, ott a közös fórumot érheted el, ahol nemcsak saját csoportod tagjaival, hanem minden felsőbb szintű játékossal tudsz beszélgetni. Addig is érdekes lehet számodra a külső fórum, ahol kezdési tippeket, stratégiai tanácsokat kaphatsz, valamint általános beszélgetésekbe is bekapcsolódhatsz. A külső fórum eléréséhez kattints ide. nem mintha látogattam volna, csak ... :p:p |
Így katantam rá én is a külsőre.:)
|
Quote:
|
azt a rézfán fütyülő rézangyalát neki!!
mire ezt megírtam már nem is dühöngök. jó ez a topic:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
méh-telepen?:D:) |
Quote:
el, a rézfát ott leled:D:D:D |
Quote:
D C, jambófa, jambózafa (növ. ), a Myrtaceae család génusza. Körülbelül 120 faja örökzöld fa. Legtöbbjük az indiai-maláji területen, Ausztrália ÉK. -i részén és Polinéziában él. Többnek bogyója ehető. Ezek közül a J. vulgaris DC. -t bogyójáért minden forróövi vidéken, sőt Madeirán is ültetik. Bogyója (jambóza) halványsárga, jóízű. A J. malaccensis (L. ) DC. (jambusafa) almanagyságú vörös rózsaillatú bogyója a rózsaalma, kedvelt gyümölcs, melyből hűsítő italt is készítenek. Mindkettőnek gyümölcse az élvezeten kívül orvosság is, de a kéreg, a levél és a mag is orvosság. Az utóbbi faj fája a jávai J. aromatica Mig. -éval (rézfa) együtt finom bútorfa. J. caryophyllus (Sprg. ) Ndz. (v. Carophyllus aromaticus L. ), l. Eugenia. |
Miért van az, hogy a bankokat olyan szépen beszabályozzák, hogy THM, és nem lehet apróbetűs rész sem, ugyanakkor az Önkormányzat az "illetékmentes" adatok lekérdezéséért simán elkér 3000 forintot?! :mad:
|
Quote:
Vagyis axtra adó mint most nekem a jogosítvány meg hoszabítása... 4000 az illeték hivatalnál + 4200 az orvosnál..... Emlékszem még a régi jogsinál volt hely bőven.... Doki (üzemorvos helyben nem két helyre menni sorba állni ) kis saját bélyegzőjével bepecsételte és kész... |
Quote:
Nem írtak valótlant különben, tényleg nem illetéket fizetek, hanem mást, de akkor írják oda az értesítőbe, hogy legyen nálam jó sok pénz, mert nem úszom ám meg ingyen a kötelező adminisztrációt. :-/ |
Quote:
|
Quote:
A rá fordított időről nem beszélve... (Veled már elő ferdült) |
Arról nem is beszélve, hogy iratok nélkül egy senki vagy.
Újabb élmények a jól működő Schengeni rendszerről. Tegnap utaztam Lyonból Bécsbe, München érintésével. Lyoni reptér, beszállás: - Az útlevelét legyen szíves! - De hát a schengeni övezeten belül utazom. - Az útlevelét legyen szíves, Uram! Imádom Franciaországot... |
A franciák nem teljesen komplettek... :D Sose voltak azok. :p
Más: Tök mindegy, hogy lelopnak-e ,vagy sem. Az állam lehúz. Állampolgári kötelességed a személyazonosságodat igazoló dokumentumot magadnál tartani. Legyen ez a személyi igazolvány (jobb híján). Ok, ha közeleg az érvényesség vége, érvényesíttesd. 3000. Ha még le is járt, akkor +3000. Teszem hozzá, lett volna még hely benne bőségesen, hogy belenyomjanak egy "ÉRVÉNYES" pecsétet. Nem, ők adnak újat! De mondom, nem kell új, tökéletes állapotban van a régi, csak érvényesíteni kell. A fénykép is jó ami benne van, hasonlít rám. Se a címem, se a nevem, semmi nem változott. Az őket nem érdekli. Mert ha újat kapok, akkor az 6000 Ft bevétel az államnak. Hozzáteszem pl a lakcímkártya nagyon "profi" módon készül, egy sima rajzlapra színes tintasugaras nyomtatóval rányomtatta a csaj, OLLÓVAL KIVÁGTA, KETTÉHAJTOTTA, majd egy lamináló készülékben összezárta egy vékony műanyaglappal... Mindezt a szemem előtt, még csak azt se csinálták meg, hogy egy háttérirodába leadják az adataid, és ott emgcsinálják, és onnan kihozza egy másik ügyintéző... Azért nem rossz nem? A másik az adórendszer. Elmész dolgozni, aminek a béréből leadózol. A leadózott béredből félreteszel magadnak, veszel egy kis telket. A vételáron bőséges adó van. A leadózott béredből vett leadózott telekre építesz egy házat. A hozzávalók vételárából adózol. (Ha kész házat veszel, akkora vételárból adózol, mindegy...) Ha mindezek után "van pofád" eladni, akkor még egyszer adózol belőle. (Igen durván, nem is tudom mennyi a nyereségadó mostanában... De hogy 20-30% körül van az biztos, tehát ha 20 milláért eladtál valamit, örülhetsz, ha 15-16 milla nálad marad. De azt a 20 millát kb 50 millából hoztad össze... Ha meg úgy véled, ez enm éri meg, inkább megtartod, és laksz benne, akkor az állam megbüntet, hogy az országban laksz, jön az ingatlanadó... Ha úgy döntesz, hogy ez azért már mégiscsak túlzás, és elmész a híd alá lakni, és a házat kiadod albérletbe, akkor leadózhatsz a bérleti díjból. Európa által lesajnált, lefikázott államokban kérlekszépen az embereket TÁMOGATJÁK, hogy ott lakjon...Támogatják. Nem büntetik!... Pl Cipruson, ahol az 5 csillagos hotelben is csótány van a levesben, az állam támogat, hogy ott lakj. ilyen-olyan kedvezményekkel sarkall arra, hogy bérelj ingatlant. Ha esetleg veszel, vagy neadjisten építesz, akkor még pénztámogatást is ad. (Vissza nem térítendőt...) Magyarországon a magyar állampolgárokat az állam megbünteti, hogy itt mer lakni, és megnyomorítja az életüket a megnövekedett terhek kisajtolásával. |
A magyar államon kívül nem ismerek másik olyan szervezetet, ami önmagát ingyenesnek reklámozza, kötelezettségeket ír elő, majd a kötelezettség elvégzésére igen vitatható jogosságú komoly pénzösszegeket vesz el az embertől.
Ha ezt egy cég megpróbálná, akkor felszámolnák, és a tulajdonosokat börtönbe zárnák. (Tudom, jön a liberális szöveg, hogy "dehát ez az EU-ban így van, mindenért fizetni kell!". Tudom jól. De az euban 500.000 Ft-ot keresel ugyanazzal a munkával, amivel itt 80.000-ret. Majd ha 500.000 Ft lesz a nettó fizetésem, esküszöm, hogy őzinte mosollyal az arcomon fizetek baromságokért. Köszönjük.) |
Na ennyit mára. További kellemes görcsölést mindenkinek. :D
|
Quote:
Nemhiába: Welcome to Hungaristhan! ;) :mad: Ja, és egy idevágó idézet: Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:06. |