![]() |
Quote:
|
Quote:
|
És ha Pool is csak óra 10-kor lép be? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Egye fene, legyen éjféltől...
Vagy 23-tól, akkor viszont szavamat adom, hogy 23.15.02-kor lépek csak be... Így 2 óra 45 perces lenne az első :) |
Valamikor legyen azért vége, úgyhogy péntek 23 órától írtam ki. Kicsit késve jöttök mindketten, és akkor egyenlőek az esélyek.
A normál párbajtól való eltérések: Kizárt fajok: Törpe Kizárt egységek: Katona Kizárt épületek: Bank Kezdő arany: 10.000.000 Kezdő fegyver: 3.000 Üres terület: 62 Barakk: 25 Raktár: 30 Drágakőbánya: 0 Népesség: 1.500 Katona: 1.000 Felfedezés: nincs Építés ideje: 1/1 Képzés ideje: 1/1 Tekercsírás ideje: 1 ANONYM PÁRBAJ! 3 órás párbaj, 2 perces körváltási közökkel. |
Ha nem szólsz péntek 23 óráig itt fórumon Merengő, akkor ahogy írtam 23.15.02kor lépek be. Természetesen ez akkor érvényes, ha csak ketten lennénk.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként nem fogok menni, csak gondoltam felhívom a figyelmet rá, hogy ha jön más is, ő nem fogja megvárni Merengőt. |
Quote:
|
Quote:
Mit jelent az, hogy az első fél perces? |
Quote:
|
majd megpróbálok sietni hátha hazaérek 11re :) de szinte esélytelen mert 11:10re érek haza minden nap.. 11:01kor érek Komárom széléhez és ott sorompó fogad minden nap :) mire bekapcsol a gép 3 perc és még nem ettem nem zuhanyoztam és nem csináltam semmit
|
Én amondó vagyok, hogy óra 11-kor próbáljatok majd belépni.
Mert akkor 2011. 11. hó 11-én, este 11 óra 11 perckor lehetne kezdeni a párbajt. :D |
Ma este párbaj!
|
ha úgy érek haza mint tegnap.. olyan köd van már napok óta este, nem hogy taposni nem lehet neki csiga tempóban haladok :( ha ezt ki is hagyom nekem a hétvége vasárnap este 8tól jó. azért ilyen korán, mert 3 órás
|
Ne felejtsétek, hogy este párbaj!
|
Jut eszembe: hétvégi időpontok?
|
Kevesebb mint 3 óra a kezdésig! Ne felejtsetek el időben jelentkezni! Amikor megy, akkor már nem lehet jelentkezni!
|
Picit kevesebb mint 1 óra a párbajig!
|
Kb 10 perc a kezdésig. Ne felejtsetek el jelentkezni még 23 óra előtt!
|
nyertél Ati
|
Első párbaj letudva. Második? :)
|
Vasárnap 12.00 nekem jó lesz...
|
Egymás javasolt időpontjai?
|
én délben ebédelek. am most értem haza.. húzós napom volt :( nekem vasárnap este jó csak a hétvégén :( délelőtt alszom délben ebéd aztán egész napos autószerelés.. este 7-8tól biztosan jó
|
Próbáljunk valami közös időpontot találni. Annak semmi értelme, hogy kiírom a párbajt, és úgyis csak az egyikőtök lesz ott.
|
Quote:
|
Oké, akkor vasárnap (holnap) este 20 órai kezdettel kiírva a következő párbaj!
|
Ma este 20 órától párbaj!
|
|
Quote:
|
No nézzük a pontozást... Mintha még az előző fordulóból is adós volnék egy-két 1 pontos párbaj pontozásával.
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve az elmaradt párbajok pontozásával együtt. Ha valahol rossz számot írtam volna, szóljatok! :)
|
Az aktuális forduló állása frissítve a webes összesítőben is: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
Quote:
|
És hogy minden infókérés meglegyen: jöhetnek az időpontigények hétköznapra ÉS hétvégére egyaránt.
|
Quote:
A többi dolog maradhat... Az időpontot már megbeszéltük tegnap, csütörtök 21 óra... Hétvége passz.... Talán egy vasárnap 11 óra körüli? |
All times are GMT +1. The time now is 07:10. |