![]() |
Quote:
Szuperhős Hátsó fele egy mű tehénnek Hormonzavaros pantomim művűsz |
Quote:
|
Egyszer volt, régen volt... A Mikulás karácsony előtt észrevette, hogy a 4 manósegédje megbetegedett. De a segédmanók nem tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazi manók. A sok baj közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja velük fogja tölteni a Karácsonyt.
Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a rénszarvasszánhoz, de szomorúan vette tudomásul, hogy az 5 rénszarvasból 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott a kerítésen átugorva. Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt látta, hogy a segédmanók már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott poharat összetörte. Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat, rájött, hogy az egerek régen megették a seprűt. Ekkor csöngettek, és a lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy angyalka állt, kezében karácsonyfával. Az angyalka így szólt: - Hát nem csodálatos a mai nap? Így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak...:D |
Egy farmer elmegy az orvoshoz, és megkéri, hogy mulassza el a dadogását, mert nem tud tőle dolgozni.
Orvos: Mit csinál maga, hogy zavarja a dadogás? Farmer: Csikét tenyésztek. Orvos: Hát azzal meg mi a baja? Farmer: Mert este amikor terelem befele öket, és mondom hogy hess be-be-fe-fele. Hát erre bemegy az ezer csirkém fele. Megint mondom hogy hess be-be-fe-fele. Erre megint bemegy a fele. Addig-addig amíg csak két csirke marad kint. Mondom hogy hess be-be-fe-fele, erre bemegy az egyik. Megint mondom hogy hess be-be-fe-fele, de a kintmaradt nem mozdul. Megint mondom hogy hess be-be-fe-fele, de a kintmaradt még mindíg nem mozdul. Megint mondom hogy hess be-be-fe-fele, de a kintmaradt még mindíg nem mozdul. Erre már dühbe jövök és azt mondom, hogy az anyád pi-pi-pi-pi, erre megint kint van az összes... |
Quote:
|
Na most jól megszórlak titeket:D
Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben. -Ne haragudjon aranyoskám, de megmondaná merre találom a 41es parcella 34-es sírt??? -Höhö ezt bírom... elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza. A nőgyógyász előadást tart rengeteg nő előtt: - A kemény pénisztől méhrákot lehet kapni néhány éven belül. Mire az egyik nő közbeszól: - A puhától pedig idegbajt, azonnal. Egy fickó sétál hazafelé a koromsötét utcán jóval éjfél után. Az egyik kapualjból megszólítja egy nő: - Akarod, hogy tízezerért a mennyországba röpítselek? A férfi még sohasem fizetett nőnek, de mivel kicsit szalonspicces, gondolja kipróbálja. Odaadja a pénzt a nőnek, aki nem sokat késlekedik, lehúzza a sliccet és rögtön dolgozni kezd. Ekkor egy rendőr kerül melléjük és megkérdezi: - Maguk meg mit csinálnak itt? A férfi kétségbeesetten válaszolja: - A feleségemmel lejöttünk egy kicsit levegőzni, sétálunk egyet.. Mire a rendőr: - Nem gondoltam volna, hogy ez itt a felesége. A férfi: - Én sem, amíg ide nem világított a lámpájával! Megy be a postás a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve. - Nem kell tőle félni! - mondja a gazda. - Most lett kiherélve, bágyadt még. - Nem is attól félek, hogy megd*g, hanem, hogy megharap! Szórakozóhelyen csajszi odalibeg a pulthoz és foghegyről mondja a pultos srácnak: - Helósziókaaa, aggyá valami rostosat! - Bútorlap jó lesz... ? Hittanból vizsgázik a diák. Mondja a tanár: - Sorolja fel a 10 parancsolatot tetszés szerinti sorrendben! - 3, 6, 1, 8, 4, 5, 9, 2, 10, 7. Tag felhívja az orosz rokonait: - Hány fok van most nálatok? - -16. - Jól van akkor, mi már nagyon aggódtunk, mert itt nálunk a hírekben azt mondták, hogy kint nálatok sokkal hidegebbek vannak! - Jaaa! Hogy kint? Ott -51! Quiz a televízióban: - Tehát, Ön mindent tud a fociról? - Igen. - Jól van. Akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón... - Mi a különbség az izgalom és a stressz között? - ??? - Az izgalom az, ha a feleséged terhes. A stressz az, amikor a titkárnõd az... |
Az alábbiak szó szerinti idézetek bírósági jegyzőkönyvekből.
Kérdés: Maga szexuálisan aktív? Válasz: Nem, én csak ott fekszem. K: Mikor van a születésnapja? V: Július tizedikén. K: Melyik évben? V: Minden évben. K: Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját? V: Igen. K: És milyen módon befolyásolja a memóriáját? V: Nem emlékszem. K: Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamirol, amit elfelejtett? K: Hány éves a fia, aki magával lakik? V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan. K: Hány éve lakik magával? V: Negyven. K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról? K: Szóval a teherbe esés napja Augusztus 8? V: Igen. K: És maga mit csinált ez alatt? K: Szóval van három gyermeke, igaz? V: Igaz K: Hány fiú? V: Egy sem. K: Hány lány? K: Hogy végzodött az elso házassága? V: Halállal. K: Kinek a halálával? K: Tudna egy személyleírást adni az alanyról? V: Közepes magasságú, szakállas. K: No vagy férfi? K: Tehát azt mondja hogy a lépcso lefelé vezetett a pincébe? V: Igen. K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcso felfelé is vezetett? K: Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon? V: Minden boncolást hullákon végzek. K: Kérem, hogy minden válasza legyen normális, rendben? Milyen iskolába járt? V: Normális. K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet? V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezdodött. K: És Kovács úr halott volt ebben az idopontban? V: Nem, ott ült az asztalon, és csodálkozott hogy miért boncolom. K: Doktor úr, mielott elkezdte a boncolást, ellenorizte az egyénen a pulzust? V: Nem K: Ellenorizte a vérnyomást? V: Nem. K: Ellenorizte a légzést? V: Nem. K: Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt amikor elkezdte a boncolást? V: Nem. K: Miért olyan biztos ebben, doktor úr? V: Mert az egyén agya az asztalomon volt egy vegytartályban. K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt? V: Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált valahol. |
Egy cigány vezet az út közepén egy hatalmas lovat. Odamegy a rendőr, megkérdezi:
-Maga meg hogy szerezte ezt a lovat? -Sakkon nyertem. -Azt meg hogy? -Hát úgy, hogy a Gazsi ütötte a parasztot, én meg léptem a lóval! |
Quote:
|
Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel viszont szeptember óta hat kilót fogytam... :):(
Bár nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek ezen.... |
egézségügyi reform, teljesen rendben van ;)
|
Quote:
|
végre egy 11 órás alvás után ez nagyon magas labda volt :)
|
Quote:
|
Mária Katalin nővér belépett a csend kolostorába. A főpap közölte vele:
- Nővér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj. Mária Katalin 5 éve élt már a kolostorban, amikor a főpap így szólt: - Mária Katalin nővér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két szót. Mária Katalin így szólt: - Kemény ágy. - Sajnálattal hallom - mondta a főpap. - De kerítünk neked egy jobb ágyat. Újabb 5 év után Mária Katalint hívatta a főpap. - Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin. - Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a föpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövőben. Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a főpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint. - Két szót szólhatsz ma. - mondta a főpap. - Most kilépek. - mondta Mária Katalin nővér. - Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a főpap. - Mióta itt vagy, csak a nyavalygásodat hallani. Emberünk épp nekikezdene a jól megérdemelt pizzájának. Csöngetnek. Nyolcévesforma kislány az ajtó előtt: - Hány lakosa van Ugandának? Becsapja az ajtót, visszabattyog a konyhába. Megint csöngetnek. Ezúttal egy öltönyös fószer. - Meddig vemhes egy teve? Mérgesen rávágja az ajtót erre is. De ekkor megint szól a csengő. Az ajtó előtt egy rasztahajú srác, narancssárga pólóban, hóna alatt broadband router. - HÁNY BÁJTIG KORLÁTLAN, VAZZEG? A diliházban cseng a telefon: - Elnézést, az 568-as cellában van valaki? - ... nincs. - Éljen, sikerült megszöknöm! Megkérdezik a bolondot : - Mi a kedvenc színe? - Szabad a gazda!!!! |
Egy borongós őszi napon az öreg indián elmegy a varázslóhoz és megkérdezi:
- Milyen lesz a tél? - Kemény hideg tél lesz. - Biztos? - Biztos. - Gyűjtsek fát? - Még kérded? Gyűjts! - A családom is gyűjtsön? - A családod is. - Az egész törzs gyűjtsön? - Az egész törzs...persze. Az öreg elballag, a varázslónak pedig kezd rossz lelkiismerete lenni. Mi van, ha felesleges munkát adott az öregnek? Hát bemegy a városba, a meteorológiai intézetbe, és megkérdezi: - Milyen lesz a tél? - Kemény, hideg tél lesz. - Biztos? - Biztos. A szatellit-felvételeken remekül látszik, hogy az indiánok már mindenfelé gyűjtik a fát...:D |
Az idős házaspár harmincadik házassági évfordulóján egy szigetre utazik, ahol a legenda szerint olyan csodálatos fürdő van, amiben megfiatalodnak az emberek. Az üdülésről visszatérve a lányuk várja őket a repülőtéren, de sehol nem látja a szüleit. Egyszercsak odalép hozzá egy fiatal nő, karján egy csecsemővel és megszólítja:
- Lányom, én vagyok az. Ugye nem ismersz meg? Megfiatalított a csodaforrás. A lány döbbenten kérdezi: - Mama? De ki ez a csecsemő? - Az apád. Ez a lüke elaludt a vízben. |
Egy férfi bemegy egy high-tech bárba. Amint leül a bárpulthoz, észreveszi, hogy a pultos egy robot. A robot csettint egyet és figyelmet kér, majd megkérdezi:
- Uram, mit szeretne fogyasztani? A férfi elgondolkozik egy pillanatra, majd kér egy martinit. A robot néhányat csettint, majd megkever egy olyan martinit, amilyet a férfi még sohasem ivott. Ezután a robot megkérdezi: - Uram, önnek mennyi az IQ-ja? A férfi válaszol: - Úgy 160 körül. Ezután a robot beszélgetést kezd a relatívitás elméletről, a csillagközi űrutazásokról, meg a legújabb orvostudományi áttörésekről. A férfi le van nyűgözve. Kiment a bárból, de arra gondolt, hogy más taktikát választ. Visszatért és helyet foglalt a bárpultnál. A robot ismét csettintett, majd megkérdezte, hogy mit szeretne inni. - Egy martinit kérek - mondta a férfi. Az ital ismét csodálatos volt. A robot ismét megkérdezte: - Uram, önnek mennyi az IQ-ja? - Úgy 100 körül. Erre a robot beszélgetést kezdett a fociról, a Forma 1-ről, meg Kelemen Annácskáról. A férfi még egy kísérletet tett. Kiment, majd visszatért és leült a bárszékre. Megint kért egy martinit, majd jött a kérdés: - Mennyi ai IQ-ja, uram? - Izé, saccperkábé 50. A robot csettintett, majd egészen közel hajolt a férfihez és nagyon lassan megkérdezte: - M-a-g-u-k i-s G-y-u-r-c-s-á-n-y-r-a s-z-a-v-a-z-t-a-k??? |
Originally Posted by Gyula View Post
http://www.milegyek.extra.hu/index.php Quote:
Inkabb el sem arulom csak priviben... :D |
Quote:
|
A bolondok házában két bolond pókerezik. Az egyik felkiált:
- Sakk! A másik szelíden rátekint: - Te idióta. Hát mióta van a dominóban szabadrúgás? |
A férj mondja a feleségének:
-Fogadjunk nem tudsz olyat mondani aminek egyszere örülök és szomorkodom rajta. -Mire a feleség: -A tied sokkal nagyobb mint a szomszédé... |
|
Ez aranyos:
A szuicid hajlamu majom és a tigrincs.:) Nem tudom másnak is tetszik-e majd, de van benne egy pár jó.:D Az anatómia teszteket nem csak megírni nehéz, hanem bizony javítani is. Még szerencse, hogy javítás közben sok humoros válasszal találkozunk, melyek oldják a javítás egyhangúságát. Ezek között sok felfedezés-találmány va, de ezeket még nem 'bizonyították 100 százalékosan. Az alábbiakban ezek közül választottam ki egypárat, néhányhoz magyarázatot is fűztem. A gyűjtemény dr. Tóth Pál és jómagam munkája. Biztosak vagyunk abban, hogy a kollekció hamarisan bővülni fog. 1. 'Az érző ganglionokban elhelyezkedő érző ganglionok' - egyedülálló gondolkodás.. :rolleyes: 2. Az idegsejt részei: 'proton, neutron, elektron, pozitron..' - a teszt előtt biofizika gyakorlat volt.. 3. 'A homológ kromoszómák párosodnak..' -jó nekik. 4. kék szín- 'azokrin' 5. 'A hengersejtek ovoid magja párhuzamos, csak nem tudom, mivel.' -sajnos mi sem.. 6. 'Kefenyomat' (-kefeszegély helyett) -lehet, hogy nyomdaipari középiskolába járt az illető. 7. 'kinokyalin' -kisebb mozi... 8. 'hyalin-eozin festék' -már csak a színekre lennék kíváncsi.. 9. Tubularis mirigy: 'zsákos' - kisgyereket lehet vele ijeszgetni. 10. 'El nem szarasodó' -még szerencse... 11. 'Elhalálozási zóna' (a porcdegeneráció zónája) - a temető tudományos elnevezése. 12. Lamina basalis 'margo bazalea' 13. 'A. commitans nervi iskiri' -sietnie kell, nehogy elfogyjon a vér... 14. 'Cereokínium, kínium, synkízis' -középkori inkvizíciós módszerek... 15. 'meniscus ulnaecarpalis' - kisebb baleset után végülis kerülhet a meniscus az ulna közelébe... 16. 'Patella of connective tissue' - csak mikroszkópikus emberekben... 17. 'lig. sacropubi' -régies, ma már ritkán használt becézési alak... 18. 'lig. sacropectinea' -bonyolult lefutású szalag, övnek is lehet használni.. 19. 'lig. sternospinale" -tulajdonképpen, ha páros, jó hózentrógernek is... 20. 'lig sacrospina' -de mi lehet az, hogy 'sacros'? 21. 'os sopoideum' -inkább no comment.. 22. 'circulatio radialis' -a radius örvénylő mozgása.. 23. 'lig. sarospinale' -tessék előbb megmosni! |
Cassy!
Csak annyit tudok mondani, hogy kegyetlen jók!:D Fájok a nevetéstől...:D |
Quote:
Mondjuk valójában ehhez némi latin tudás vagy anatómia ismeret nem árt.:) És egy kis egyszerübb is.:p (lehet volt már.:) ) ecet van? de ez festékbolt! akkor másként mondom: pamac van? |
Quote:
|
|
Quote:
jó... |
A székely gyerekek az iskolában a kijelentő és a felszólító módot tanulják. A tanító példát mond:
- Van egy kijelentő mondat: "A szekér elindul.". Áron, hogy lesz ebből felszólító mondat? - Gyű, te! |
Válóperes tárgyaláson a bíró kérdezi a feleségtől:
- Nos, mi a kiindulási pont az önök válásánál? - Egy szép hatszobás kertvárosi ház, nagy kerttel. - Úgy értem, hogy mi az alap? - Az alap az betonból van. - Milyen a családi életük? - A férjemnek van egy nagynénje, nekem meg még élnek a szüleim. - Úgy értem, hogy van-e önök között otthon hangos szóváltás? - Hát, a gyerekeknek van egy sztereo lejátszójuk, amit gyakran túl hangosan hallgatnak. - Megverte már önt a férje valamikor? - Igen, többször előfordult, hogy reggel ő kelt fel hamarabb. A bíró most már nagyon ideges. Rákérdez: - Asszonyom, tulajdonképpen miért akar elválni? - Nem én akarok válni, hanem a férjem. Azt mondja, hogy nem tud velem kommunikálni. |
Pistikének a szülei elmennek
színházba. A gyereknek feldobnak egy mese bakelit lemezt, majd csak elalszik... Megnézik az első felvonást, másodikat... nyolcadikat... Majd elmennek vacsorázni egy kellemes étterembe. Kb. 4-5 óra múlva hazaérnek, belépnek a lakásba, hallják ám Pistike ordít a szobában: - IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN! Benyitnak a szobába, Pistike tépi a haját: - IGEN IGEN IGEN - közben a bakelit: gyerekek, mondjak egy mesét? [bzzzzt] gyerekek mondjak egy mesét? [bzzzzt] gyerekek, mondjak egy mesét?... |
A rabbi felháborodva látja, hogy Kohn fedetlen fövel lép be a templomba. Odamegy hozzá:
- Kohn! Ez egy olyan bűn, mintha megkefélnéd a barátod feleségét. Kohn sunyi képpel válaszolja: - Kipróbáltam, atyám. Nem ugyanaz. |
Kovácsné elmegy próbaéneklésre. A szám után reménykedve kérdi a karnagytól:
- Elmehetek én ezzel a hanggal az Operába? A karnagy vállat von. - Ha van jegye...! |
Az agresszív kismalac bemasíroz a vendéglőbe, és lecsapja magát az egyik asztalhoz. Mire a pincér sietve jő:
- Nagyon sajnálom, de az az asztal már foglalt. - Akkor meg mire vársz? Hozzá' má' egy másikat! |
Külföldre meghivnak egy ornitologiai fesztiválra egy magyar tudóst.
Mellé rendelnek egy szinkron tolmácsot, mert nem tud idegen nyelveken. A tudós elkezdi bemutatni a 2pöttyös tavi gerlicét. képeket rak ki. és meséli a felfedezés nagyságát, hogy már csak 1-1 példány van belöle az egész világon, és hogy milyen csodálatos is egy fészket felfedezni és megfigyelni. ránéz a tolmácsra, aki csöndben halgat. folytatja: és attól olyan különleges a madár, hogy sárga tojása van és mindig 2 rózsaszin pötty van rajta. a tolmács még mindig meg se szólalt. A professzor folytatja a kis előadást és közben értetlenül néz a tolmácsra. Végül a tolmács megfordul flegmán felmutat a képre és ennyit mond: "bird". |
Szólások,mondások kicsit másképp :)
*A moha déli oldalán mindig fa van. *A lustaság fél egészség, de miért ne legyünk teljesen egészségesek? *Ez beütött, mint Quasimodonak a Limbo-láz. *Ha minden kötél szakad, akkor ne félj az akasztófától! *Jobb ma örömmel, mint holnap körömmel. (mosogatás előtt) *Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. *Meteorológiai előrejelzés: előbb-utóbb tavasz lesz. *Tévedni emberi dolog. Különösen akkor, ha mi tévedünk. *Ahelyett, hogy egy politikusnak átnyújtanánk a város kulcsait, jobb lenne inkább a zárat kicseréltetni. *Csak egyszer vagyunk fiatalok. Utána más mentséget kell találnunk. *A helyzet reménytelen, de nem súlyos. *A vezér ne előzze meg nagyon a csapatát, mert seggbelövik. *Addig még sok cián lefolyik a Tiszán. *A pénz beszél. Azt mondja, viszlát. *Amit ma megtehetsz, halaszd holnapra, hátha addigra valaki megcsinálja helyetted. *Ritka, mint a fehér Zorro. *Korán keltem, hol az arany? *Aki mer, annál van a kanál. *Jobb ma egy szemüveg, mint holnap egy üvegszem. *Aki másnak vermet ás, sírásó vagy földmunkás! *Büdös gyereknek anyja is érzi a szagát. *Akasztott embernek lába se éri a földet. *Éhes makkal disznókat álmodsz! :D :D |
http://www.ize.hu/click.php?id=5530&...%2F%3Fp%3D1691
Orosz barátaink unatkoztak.. |
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:26. |