![]() |
XXXXX (#000000)
2008-X-X 16:45:59 Helyezés: X Érték: X Segítség! ÁÁÁ! Szövetségest... keresek... Bárki, akinek... szövire... van szüksége..., és az is, akinek... nem,... írjon. Nem bírom... sokáig... ÁÁÁ! XXXXXXX (#XXXXXXX) 2008-X-X 17:01:43 Helyezés: X Érték: XXXXX Harci gőzzel fűtött, vérsugármasszázsos szaunánkba keresünk további hevítés céljából agresszív hadurat, netán darázsigéktől hemzsegő fejű mágust, esetleg enyveskezű gyűjtögetőt! Szuper csapat (példakép a Szupercsapat :-) ), megabulik (aha, persze, mi meg a bulik... :-P ), pazar rimusszekció (Csatakorbács nagyzenekar ft. Jajgató behódoltak kórusa :-) ), csatlakozz, ki ne hagyd! Ezek mostani szösszenetek :D:D:D |
Keresünk egy tolis, varis országot. Lehetőleg elf, fél-elf de am mind1.
Erről eszembe jutott egy nem túl régi gömb a 4csoportból: Föld: 6xx hektár Katona: 0 Népesség: 7.349 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 100% (-376) Támadó: 0 Pénz: 551.383 Íjász: 5.377 Étel: 5.432 bála Lovas: 0 Rúna: 73.529 rúna Elit: 1.700 Morál: 73 % Varázsló: 2.301 Katonai morál: 75 % Tolvaj: 33 Szövetség: szövetség vezére Faj: Fél-elf Személyiség: Varázsló Hírnév: van egy élőhalottas is,, de az túl durva... :D A szemetek kisülne... :D (Ha a gömb sért valami szabályt, vagy valakit, akkor szóljatok, kitörlöm! És piros nélkül is kitörlöm! :D ) |
Quote:
Szerintem azért nem értik, mert a 4.29 mrd kp azt jelenti, hogy annyi fér egy oriba. Nem kv-kor vész el a többi, hanem elcsorog rögtön mikor befolyna az oriba. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hééééé, szétoffoljátok a témát! :)
|
Quote:
:D:D:D:D:D |
sziasztok vezérek most fel lépett szövink keres olyan orit minimum 8-9 tolival mellé 10k elit légy fél elf vagy gnóm és keresünk 10k elites gnómót hadi felállásban de ha nem az vagy akit keresünk attól írj és megbeszéljük
A most fellépett, az az 5.csoportból fellépettre gondolt. Nekem van ott vagy 40hektárral több földem, 600tolvajom is, és 17k elitem, és hadi gnóm is vagyok. Szerintetek én még beférek??? :D Bár nyilván 8-9k ra gondolt a tolvajok számával, de akkor meg nem értem a 10k elites gnómot... |
Quote:
|
xxxxxxxx (#00000)
2008-01-16 15:58:53 Helyezés:0000 Érték: 00000 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország. Már elég régóta szövetségeseket akart keresni magának, de a sok gonosz környező ori nem volt hajlandó társulni vele. Ehelyett lopkodták, meg támadták. Úgyhogy most azonnal lépjen valaki velem szövetségre!!! xxxxxx(#0000000) 2008-01-18 14:20:16 Helyezés: 0000 Érték: 000000 Vidor zombik tudor mágus netán morgó hadúr vagy szende toli jelentkezését várják nem éppen szundi szövijükbe borsot törni a népek orra alá - hapci! Jó, ha nem vagy qka, és minimum naponta benézel, mert olykor mérgezett almák gurulnak erre... :-) |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk az első birtokosát kicsit sajnálom, mert nagyon lecsúszott mostanság és én ütöttem szegényen az elsőt földre :( Viszont utána Ő kötött bele rosszakba... |
Se ilyennek se olyannak nem jó:(
Helyezés: xxx
Érték: 18876 Hali! 3. és 4. szövitagot keresek egy 2 tagú erős szövibe! Nagy Hangsúlyt fektetünk az etikátlan levelekre!(Remélem tudod mit jelent ez) Előnyök!(nem feltételek) -Fajod: "Elf" vagy, -Min. "Tolvaj": 4000 vagy, -Min. "Varázsló": 6000 vagy, -Min. Haderő("Elit"): 5500 vagy, -Mind a 4 egyszerre! -Van egy kis eszed, érzéked van a jó stratégiákhoz! Jelentkezni nálam és itt --->"szösz birodalma"! További jó játékot és szép napot! igaz kicsit zagyvaság,de aranyos:D |
Én kivenném a helyezést és az értéket... ez sértő lehet az ország tulajdonosára.
Egyébként kicsit furcsa! |
?
Quote:
amúgy csak az értéket akartam bele írni ,hupsz:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Meg ugye segítséget nyújthat a hirdetőnek,ha itt is olvassák a hirdetését.
Több esélye van megtalálni az igazit. Az én hirdetéseimet is szórhatjátok engedélyt adok rá;):D Helyezés: 23 év Érték: 83 kg A szöveget még kitalálom:cool::D |
Quote:
|
Quote:
Bár a törpéket jobban kedvelem ,de most ez jutott:p |
xxxxxxx (#yyyyyyy)
2008-01-21 00:41:44 Helyezés:ccccc Érték: 11719 szövetséget kötök olyanokkal akik szeretik a south parkot (ha a szövetségesem akarsz lenni felelned kell erre a kérdésre:hogy hívják a meleg tanárt aki a 9. évad 1. részében átoperáltatja magát nővé?) ha nem tudod a választ akkor nincs szövetség!!!!! biztos sokan jelentkeznek:D:p |
xxxxx (#xxxxx)
2008-01-21 00:41:44 Helyezés: xxxxx Érték: xxxxxx szövetséget kötök olyanokkal akik szeretik a south parkot (ha a szövetségesem akarsz lenni felelned kell erre a kérdésre:hogy hívják a meleg tanárt aki a 9. évad 1. részében átoperáltatja magát nővé?) ha nem tudod a választ akkor nincs szövetség!!!!! Légyszi-légyszi áruld el hogyhívták!?:) Ha vki tudja,légyszi irja meg,mert szeretnék belépni a szövibe:) |
Quote:
|
Quote:
|
Az élőhalottak diszkriminálciója ellen harcoló élőhalott társakat keres célom az élőholtak felé előítéletekkel forduló élők ki irtása ezt nem csak szörnyű szájszagommal igyekszem elérni hanem hadseregemmel is
ez tetszik :D |
Quote:
|
Érték: 9185
hello aki szövit keres az szóljon egy varis ori kéne a környékről kb 400-500 varival és légy aktív |
Quote:
|
Quote:
|
xy (#xxxxxx)
Helyezés: x Érték: xxxxx Csúnya, agresszív kisfiú keresi családját. Nagyon szeretek lovagolni, a szép és gazdag kisfiúk homokvárait lerombolni, királylányokat és vagyonukat elrabolni, ribizliszörppel öntözni a szomszédok kertjeit, és a földet sem talicskával szeretem a saját udvarunkba hordani. :) A tevéknek és rakományuknak mindig van hely a portámon. Cserébe egy agyatlan fickó társaságát tudom nyújtani néhány nyerítéssel felturbózva. Uff! :) |
xxxx (#xxxxxx)
Helyezés: x Érték: xx SZIASZTOK! SZÖVETSÉGESEKET KERESEK,LEHETŐLEG EMBERT,VAGY ÓRIÁST!NAGY SEREG ELŐNY,DE NEM FELTÉTEL!CSERÉBE OSZTOZUNK A ZSÁKMÁNYOKON,ÉSSEGÍTSÜK EGYMÁST,A SZÖVETSÉGNEK NINCS VEZÉRE,ÉS NEM IS LESZ!VÁROM A JELENTKEZŐKET!MAX 4 FŐ! nem is értem, miért nem jelentkeztem eddig :) éljen az árucsere, a munkamegosztás és a demokrácia :D |
Érték: 12096
szövi?????? lécccccccccccccci:)))))))) köszi az aki közepes erős!!! ja és kezdő is lehet!!!!! |
Quote:
|
66666666666 (#555555555)
2666-66-66 26:26:26 Helyezés: 966666 Érték: 96666 hellosztok. szövimbe keresek egy ojan játékost aki tud jáccani és varázslo. ez jo csapat van összjáték, igaz még csak most kezdtük szoval még gyengék vaunk de hamar fejlődünk. akit érdekel szoljon. msn- nem muszáj vip se de jo lenne ha lenne. tehát jo játékot és akit érdekel ÜZENJEN helyes írás rulz... |
77777777777777
777777777777777777 Helyezés: 777777777 Érték: 7777777 Sziazstok! Ujonana alapult szövetségembe keresek 2 embert. Feltételek: -Ne légy 5 körnél messzeb -Ne lég hulla és törp (hulla már avn) 1 ember: -ORk harcos 2. ember: SOk varászló legyen. VÁROM a jelentkezéseket. most döntsd már el, hogy embert keresel vagy orkot.. de hatalmas az egyik legyen ork harcos (faj/szemleyiseg) a masik sok varázsló (a sok a faj? vagy az a tudatmeghasadására utal? :) ) |
All times are GMT +1. The time now is 13:56. |