![]() |
Quote:
:D:D:D Azért én elég szignifikáns eltéréseket vélek felfedezi abban a szavazásban, bár lehet bennem a hiba:) |
Beszélgessünk a HV-ról:D
Mond el a történetet kérlek Harcosok, hogy hogyan mi történt azon a HV-n amikor TE és az Én vagyok itten a Numer@ KIRÁLY nevezetü ori játszottatok szépen össze:eek: Hogy is volt ez??:rolleyes: Hát az úúúgy vóót, hogy te nap közben nyomtad, Numer@ pedig éjjel jah és ott volt a te orid is meg a Numer@ orija is, és a Numer@ orijával nyomattátok szépen, és akkor egyszer feljöttél a te oriddal is, 1200 íjjad volt aszem meg némi vari meg toli, és akkor kitámadtál rám az összes íjjadal(kárhogy nem mentettem a távolbalátást el:o noh de mind1) és akkor énis támadtam rád 5 sereggel, meg Numer@ is csak ő aszem kevesebb sereggel és több pacival így én hátra arcot csináltam aztán elfordultam Balra ÁT!! és haza mentem és sírtam nagyba, hogy ez mekkora JKSZ vóóót csak annyi, hogy ezzel nem lehet bízonyítani sajnos, mert ugye ez lehet véletlen dolog is:mad: Jöhetnek a hsz-ek ezzel kapcsolatban.......:D :D |
Quote:
Nem látom át hol van ebben jksz:Pte is észrevetted,hogy full sereg támadt rád más miért ne vehette volna észre??????? És az szerintem nem jksz,hogy minden seregem valakire ráküldöm. DE ezt amit most irtam ahoz füzöm,hogy ez szerintem nem jksz de mondom bizonyítsd,hogy egyáltalán volt ilyen;) Mert ilyen alapon én is irhatok egy szép regét te meg mit tom én ki ugyanezt cisnáltátok;) De mivel nem tok semmi bizonyítékot felmutatni nem irok ilyet:P Ja és szerintem bármiféle piszkos ügyem jelentsd atinál és ő majd kivizsgálhatja a dologot;) |
Quote:
A nagy indulatok között még az sem tűnt fel senkinek, hogy a topos ori az egyik csatában 0 hekit zsákmányolt, ami annak a jele, hogy 1 IP-ről vitték a két orit egy darabig. Mindenki megúszta, semmi vád nem állt meg, pedig 100%ig igaza volt minden vádaskodónak. Tudod jól, hogy alig lehet ilyesmiket bizonyítani, főleg ennyi idő távlatából. A smiley erdőből (főleg a kacsintósokból) pedig arra következtetek, hogy te is tudod: nem játszottál 100% tisztán, és bosszantasz mindenkit azzal, hogy még bizonyítékot is kérsz... legalább ne tedd ilyen kihívóan! |
Quote:
azért hát bizonyíték kell a dolgokhoz... Na maradok a zsarus példáknál:ha egy gyilkoson látszik is,hogy megölt valakit de nincs bizonyíték felmentik a vád alol:)szvsz:P ja és ez nem beismerés akar lenni:Pbizonyítani kell mindent vádaskodni nem szabad ám:Dha akkor ott lett volna bizonyíték és lett volna ilyen dolog akkor tuti nem normálba lettem volna utána:Pugyhogy itt szerintem nincs miröl beszélni ha volt is ilyen dolog akkor azt ott tuti jelentették és ati ugy itélte meg,hogy nem volt semmi... |
Quote:
|
feleslges mentegetőznöd nekem Numer@ bevallotta hogy csaltatok:)
Írta: Dragon |
Quote:
most ezt vetítsd le a hódra, ott is hasonló a helyzet:) |
Quote:
de gondolom ez jön:persze msn-en:D drag az kitalálja a dolgokat 1x megálmodta azt,hogy levélben én ilyet irtam neki,hogy numer@-val csalok:D azért jó,hogy dragnak egyetlen levelet sem küldtem mivel msn-e megvolt;) |
Quote:
megvádoltak azzal,hogy csalok numer@-val ezért numer@ ellen összeszedtek egy szövit és lekapták a top1-ről:Dpersze a jelentés után mind2-en normál csopiban maradtunk:D |
All times are GMT +1. The time now is 17:43. |