![]() |
Quote:
|
Szerintem csak úgy nem győzhető meg. Mivel ahhoz szerintem be is kéne bizonyítani, hogy totálisan nem állja meg a helyét a hulla a többi faj mellett.
De ha kicsit körülnézel az alsó szinteken, láthatod, hogyha valaki tud hullával játszani, az így is képes boldogulni... :cool: |
A szintenkénti erősítést vessük el. Semmi értelme hisz A ban úgyse lesz és pont ott lenne a legjobb? Most is az a baj h mire vmelyest lenne hadereje addigra rég játszhatatlan.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem azt kéne eldönteni, hogy A-ba kell-e a hulla, vagy elég ha lejebb erős. |
Quote:
Ez azért erős túlzás szerintem. Ilyen alapon adjuk meg neki az ork támadási 30%-át, meg a tábornokbónuszát minden jelenlegi tulajdonsága felett, és kapunk egy orkot ami nem eszik, nem kell neki kórház, ellenben fertőz mint a nyű. Egy közepesen erős védekező mf elfet nem csak a hullának macerás ám átvinni, hanem elég sok másnak is... |
Quote:
|
Viszont elgondolkodva az ki van zárva hogy olyan legyen hogy A-ba is erős is legyen viszont lentebb meg verhető. túl sok barakkja lehet bármelyik szinten, és ha azt akarjuk hogy A-ban ütőképes legyen akkor elég nagyot kell ütnie egy barakkjának mert ott már mindenkinek sok van... ha meg nagyot üt egy hullabarakk lentebb eredményezne óriási túl erőt hisz ott is könnyedén tart 70%barakkot bármelyik csopiban...
|
All times are GMT +1. The time now is 15:23. |