![]() |
Quote:
Jelenleg lassan a külföldi csoportok ha így halad még meg is szünhet... Nem értem miért ágáltok enyire ellene a nemzetek keveredésének ? Aki beszélni akar a másikkal az meg foja keresni a módját, hogy szót értsenek egymással ... Aki nem akar az meg nem fog ez egy nagyon egyszerű képlet szerintem :) |
Quote:
|
Quote:
viszont ha ők bekerülnek a nagy létszámú csopikba és látják, hogy pörög a játék akkor ők is hozhatják a saját baráti körüket , egzisztenciájukat..... |
Quote:
|
Quote:
Plusz el lehet bontani, fedezni, földet ütni, vissza vágni stb Én sem hinném hogy a kommunikáció akkora gond lenne. Pláne ahogy írtad nem sok embert érintene |
Quote:
|
Quote:
Mindenkinek más az érdeklődési köre. Ha valamelyik ismerösöm meglátja, hogy éppen hódózok akkor megmutatom, elmagyarázom de csak azért mert én szeretek itt játszani még nem traktálok mást:cool: |
Nehéz kérdés, mert sztem is jót tenne az összevonás, viszont tényleg a nyelvi nehézségek problémát okozhatnak.
Támadt egy ötletem viszont.: mi lenne ha Angol/Magyar nyelvvel csak az egyik normál ágra integrálnánk a külföldi játékot? így választható lenne azoknak akik nem tudnak/akarnak angolul, és nem is szeretnének velük közösködni egy teljesen magyar ág, és lenne egy nemzetközi oldal. így felduzzadhatnának a normál kislétszámú csopik is. A-ban már beleférne szerintem mindenkinek a közösködés, mert 2klánban biztos hogy lesz 2olyan ember aki megtudja értetni a másik oldallal amit akar. Legfőbb érv szerintem az integráció mellett, az,hogy a felduzzadt csoportokban a pörgösebb játékmenet miatt, többen maradhatnának meg. és a nemzetközi színtér felpörgetésével nagyon sok új játékos is érkezhetne, ezzel ezt mégjobban elősegítve. |
Quote:
Az ellen viszont nincs kifogásom,hogy más nemzet fiaival(leányaival) szemben megmérettessem magam:) Amúgy sajna én sem beszélek idegen nyelveket,(csak az oroszt egy kicsit:S) de meg lehet oldani a kommunikációt,a szótárakat már feltalálták. Mondjuk nekem annyi előnyöm van,hogy 2 gyermekem elég jól ír-beszél angolul,az asszonynak meg német nyelvből van diplomája. románokkal és a tótokkal is tudnék kommunikálni,csak skype-on meg kellene kérnem pár csonka országon kívül rekedt spanomat,hogy segítsenek 1-2 levél megfogalmazásában. A csoportok összevonásával se lenne szerintem gond,csapkodják csak egymást a nagy számosok,kicsit több élet lenne a játékban.:) SZERINTEM |
Quote:
Nem tűnik ez számomra szimpatikusnak. Ezt az irányt egyelőre felejtősnek tartom. |
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |