![]() |
Quote:
Quote:
És miért ne lehetne kiszűrni?? Azért is járhat "hibapont", ha a szövetségesed kilép, és belép abba a klánba, ahol a másik országod található. Ha a két országod 1 fős szöviben van, és úgy viszed át egy baráttal a pénzt, az nagyon feltűnő. Ha pedig nagyon szövetségekről beszélünk, akkor pedig jó pár olyan játékot kéne összehozni, aki nem jelentené a csalást. Quote:
- Ki lehet hagyni a súgóból, hogy két ország lehet A-ban. És akkor egy kezdőnek még egyszerűbb is a súgó, hisz a többedik személyiség megszerzése az csak annyi, hogy "juss fel A-ba, tölts el 336 kört a top30-ban, majd fordulj le". - Ha valaki fellép A-ba, akkor kapná a tájékoztatást, hogy a későbbiekben lehet második országa ott. Pl. üzenetben. Aki feljut A-ba az szerintem könnyedén megérti, hogy mit és hogy... Hozzátenném, szerintem könnyebben megérthető a 2 ország A-ban, mint a két helyről való fordulásos rendszer. De ettől függetlenül, ilyen formában, hogy két országod lehet A-ban, ki lehetne hagyni a súgóból. Elég csak A-ban tájékoztatni, azt, aki fellép. |
Quote:
|
Quote:
Itt a fórumon mindenki el tudja olvasni, ami ki van írva, és szerencsére ez a jellemző a játékosok többségére, de sajnos egyre többen vannak, akiknek az ennyire összetett szabályok értelmezése komoly problémát okoz. És most nem az olvasni épphogycsak megtanult 8 éves Pistikére gondolok sajnos. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
vagy majd elküldjük a családtagok írásos nyilatkozatát? ez nem járható út sztem.... |
szerintem meg ne lehessen több ország A-ban sem, innen egyenes út vezetne, hogy más szinten is legyen. Ellenzem. Nekem is fel kellett mennem 8k hekire hogy a topba legyek.
Más irány kell, de ezt ellenzem |
Quote:
|
Quote:
Ráadásul semmilyen tesó, és kitalált tesó nincs benne. Azokat nem tudom, honnan szedted. :) Quote:
Ati: bocsi, igazad volt. Tényleg nehéz értelmezni a javaslatot. Ha még a fórumozóknak sem sikerült megérteniük (legalábbis ez jön le Pool és Csabi hozzászólásaiból) ... Ha tényleg olyan rossz a helyzet az átlag játékossal, akkor inkább ne legyen ez a javaslat. :) |
2-re reagálnák
2 ország az 1A-ba haha szerintem legyen 8 ország ezen kár is vitázni, hülyeség, baromság Hogy ne lehessen fordulni a B-be ez is baromság, szerintem jopáran abbahagynák a játékot, és ugye nem ez a cél (megjegyzem, nm vagyok a top 30-ba, és mégis azt mondom hogy ne Akárhogy nézem akárhogy csavarom, még mindig az én megoldásom a legjobb:D:p |
Quote:
szóval a javaslatod, hogy lehet egy nagy ország A-ban és egy forgó lentebb. cserébe B-ből nem lehet fordulni. :) ezzel elvileg megnő az A csoport létszám, ami megnöveli a top 30%ot is. de mennyivel is? 200? 300? az nagyon kevéssel csökkenti a topot és ugyanugy meglenne a verseny. ha az A duplájára nőne emiatt, akkor sem tudnának többen fordulni, hiszen ugyanazok fordítanák a kisebb országaikat. |
All times are GMT +1. The time now is 15:56. |