Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Ati 05-07-2009 19:03

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 210752)
Mostanában kevésbé érek rá a tesztre, ezért gondoltam azt tesztelem, hogy hagyom, hogy a banditák lerombolják a várost. Már 2 napja tele van a város banditákkal, van olyan épület, ahol 8-9 darab is, de még semmit sem sikerült lerombolniuk, pedig semmi és senki nem akadályozza őket a pusztitásban.

Ezen mindjárt gyorsítok egy kicsit, most úgyis ezt piszkálom.

Dus 05-07-2009 20:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210751)
Amikor harcolsz velük, akkor fontos lehet, hogy melyiket támadod. Mindegyik ugyanakkorát üt, ezért fontos lehet kikeresned a legkevesebb életerővel rendelkezőt, hogy mielőbb megszabadulhass legalább egytől. Esetleg a legerősebbet megtámadni, bár erre konkrétan nem látok most okot, de akár lehet is.

De én még a harc előttről beszélek, bal oldalt a középső dobozban, nem harc közben :)
Szóval, amikor még csak támadni szeretném őket, akkor amik tuti 1 csapatban vannak, azokat egy sorba írná...És így nem is kell számolgatni, hogy most 30 vagy 40 banditát öltem e le :D

Ildee 05-07-2009 20:54

Elkezdtem hajót építeni, nem volt vele semmi baj, megépült szépen :)
De elkezdtem evezősort is építeni, és nem tudom miért de nem készültek el, pedig hosszú ideje állok egy helyben, és semmit sem ír erről fent :(
Ugyanez volt a szigonnyal is :(

Ati 05-07-2009 21:23

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210762)
Elkezdtem hajót építeni, nem volt vele semmi baj, megépült szépen :)
De elkezdtem evezősort is építeni, és nem tudom miért de nem készültek el, pedig hosszú ideje állok egy helyben, és semmit sem ír erről fent :(
Ugyanez volt a szigonnyal is :(

Nem készültek már el azok?

Ati 05-07-2009 21:24

Kihasználtam az alkalmat, hogy csak egy karakter volt belépve, és volt egy újraindítás. Ami változott ezzel, az a gabona őrlése. ;) Már pár napja csak újraindításra várt... :)

Ati 05-07-2009 21:25

Közben akit érint, az már észrevette, hogy az ostromról sokkal sűrűbben van értesítés, hogy mindenki biztosan észrevegye. Ezzel egyidőben a bontási idő mégjobban le lett csökkentve, úgyhogy ma este már remélem bomlanak az épületek. :D

Toto 05-07-2009 21:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210766)
... ma este már remélem bomlanak az épületek. :D

Én már nagyon várom.:D

Ati 05-07-2009 22:34

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 210769)
Én már nagyon várom.:D

Nálam már szétszedték a város egy részét... :D

Phoenix 05-07-2009 22:46

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210758)
De én még a harc előttről beszélek, bal oldalt a középső dobozban, nem harc közben :)
Szóval, amikor még csak támadni szeretném őket, akkor amik tuti 1 csapatban vannak, azokat egy sorba írná...És így nem is kell számolgatni, hogy most 30 vagy 40 banditát öltem e le :D

Alvilági tanulnivalók és Kémlelés lecke :)

Dus 05-07-2009 22:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 210774)
Alvilági tanulnivalók és Kémlelés lecke :)

Kössz :p
A lényeg nem ezen volt :)

Amúgy prímán kiürítették egy barkkom a banditák :D

All times are GMT +1. The time now is 07:34.