Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak????? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=329)

Druida 05-24-2008 16:03

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 176630)
Ember nagyon jó tolinak, mert nem lehet ártóni, viszont simán átütik hadival...valamit valamiért ;)

Ja és egy fél-elf még át is lopja:)

na pontosan... ergo semmire se jó:D:D:D:D:D

Zoli 05-24-2008 17:17

egy ember még a G-ben is fénykorát éli, legalábbis nekem élte, és az, hogy egy feles átlopja? ugyan már! csak nem képzelitek, hogy emberrel MF-et játszok?A feles nem lehet olyan jó, hogy a varim át ne menjen rajta..vagy ha mégis, akkor a hadim megy annyiszor, ahány tábija van, szóval a feles ott nagyon nagyot szív, ha át mer lopni.
és azért nem mondanám, hogy semmire nem jó.Az, hogy te nem tudsz vele játszani, még nem jelent semmit.A hullát beveri egy félelf toli 5-ben is...az emberhez azért már kell sereg.Úgyhogy ne beszéljünk ,már össze-vissza, hogy az ember nem jó semmire könyörgöm!

Zoli 05-24-2008 17:18

Off vége részemről, ez egy óriásos topik, ne mocsoljunk bele!!!!!

Dus 05-24-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 176641)
egy ember még a G-ben is fénykorát éli, legalábbis nekem élte, és az, hogy egy feles átlopja? ugyan már! csak nem képzelitek, hogy emberrel MF-et játszok?A feles nem lehet olyan jó, hogy a varim át ne menjen rajta..vagy ha mégis, akkor a hadim megy annyiszor, ahány tábija van, szóval a feles ott nagyon nagyot szív, ha át mer lopni.
és azért nem mondanám, hogy semmire nem jó.Az, hogy te nem tudsz vele játszani, még nem jelent semmit.A hullát beveri egy félelf toli 5-ben is...az emberhez azért már kell sereg.Úgyhogy ne beszéljünk ,már össze-vissza, hogy az ember nem jó semmire könyörgöm!

Egy fél-elf-nek nagyobb a védőerje hadsereggel szenben mint egy embernek...alapból van neki 10%-os plussza védelemre és még ráadásul a lakitekije is 10%-kal több lehet...

Zoli 05-24-2008 19:49

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 176664)
Egy fél-elf-nek nagyobb a védőerje hadsereggel szenben mint egy embernek...alapból van neki 10%-os plussza védelemre és még ráadásul a lakitekije is 10%-kal több lehet...

Grat neki! a vari lecsapja, és oda az, amiben jó
egy ember tovább bírja

Druida 05-24-2008 19:57

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 176667)
Grat neki! a vari lecsapja, és oda az, amiben jó
egy ember tovább bírja

az embernek elkezdi a félelf nyírni a variit, és a hadisok mészizik pluszban. így már lazán bevarizza a varis. a félelfet ehhez képest csak varizni lehet iszonyat könnyen. szóval 2-1 a félelf javára.

Remedy 05-24-2008 19:59

Menjetek inkabb vmi tolis topicba, ez az oriasrol szol, nem emberrol es nem felelfrol :)

Druida 05-24-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 176670)
Menjetek inkabb vmi tolis topicba, ez az oriasrol szol, nem emberrol es nem felelfrol :)

teljesen igazad van, én részemről offolás vége. lehet ennek is nyitok új topikot, hogy melyik a jobb :D

Valezius 05-24-2008 21:08

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 176614)
a bónuszai tették varissá is, nem értem miért akadsz ezen fenn

Fenn akadni, inkább ne kombinálj :)

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 176627)
ha jól emlékszem régen, csak védekezéskor kapta meg a 15% többletet.

Az a gyanúm, hogy a gnóm túlsúlyba kerülése miatt kapta meg támadásra is.

Köszönöm, pont ezt vártam, hogy majd egy olyan mond valamit, aki ott volt az óriás születésénél :)

Zoli 05-25-2008 08:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 176692)
Fenn akadni, inkább ne kombinálj :)

na, ezt nem értem....:(

All times are GMT +1. The time now is 18:33.