![]() |
Quote:
vagy csináljon egy fórumot, hívja meg akitől meghívót akar, és kérjen ott :D |
Sziasztok! A moderátorok munkáját nem lehetne úgy megkönnyíteni hogy valahol (mondjuk a pont listában valamilyen színnel megjelölve) láthassák hogy kit hívtak már meg a forumra? Vagy már kit figyelmeztetek? Csak egy ötlet, lehet hogy nem is annyira jó! :)
|
Quote:
Szóval anarchban én egyelõre 6 fórumról tudok: 1. ált.fórum, létrehozta törpe, tõle kell meghívást kérni pl. a 403600 oriban. 2. Anarchista Központ, gee hozta létre, tõle is lehet kérni meghívót, a 194614 oriba küldött üzivel. 3. kibeszélgetõ, ezt én bátorkodtam csinálni, mindenki elõtt nyitva van, az 539045 és 194614 orikban kérhettek pl meghívót. 4.Na mondd már,létrehozta:Halkakas [MODERÁTOR] (#543212), tõle kérjetek meghívót, 5.Mondjad csak, létrehoztaMesteR(p)0001 (#539828) [5/Y] , meghívó tõle, 6.beluga (#295188) [4/M] 4/M anarchista fórum) Zöldeket ide küldjétek |
de aranyos vagy Stampi :)
köszönöm, ez jól esett :) és melyik fórumra kik járnak? akiket felsoroltál (habár nagyrészét nem tudom elolvasni) számomra ismeretlen országok :( |
Quote:
(Bocsika :D:D:D:D) |
Quote:
egy részét nem tudom elolvasni :) amelyik ori neveket meg el tudom olvasni, őket nem ismerem :( *bocsi kicsit már fáradt vagyok* |
Seemi baj, csak kötekedős kedvemben vagyok :)
|
Quote:
de majd leszek, és akkor visszakapod :-)))) |
és eddig akartam vmit kérdezni admintól ki írtam a fórumra és ha épp odanézett akkor segített. de most? most ezt hogy csináljam meg?
|
Ha tagja vagy valamilyen forumnak akkor ott tedd fol a kerdesed. Esetleg itt a kulson. (de csak ha a sugot mar atnezted a-zs-ig es a itt kulson sem talaltal valaszt) :)
|
All times are GMT +1. The time now is 21:14. |