Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Alapfilmek" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=304)

Pepa 11-09-2007 17:58

Nézzünk kategóriákat:

Romantikus: Tulipános Fanfan (eredeti változat)
Sci-fi: Stat Wasr 4-5-6 (nem felújított)
Életrajzi: A graffiti királyia

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 11:54

Sztár Trekk - originál Szériesz :D

Amit a Körk művel....... Hát én szétröhögtem az agyam. :D
(De nem csak erről szól, valóban állati alap a sci-fi terén.)

monro 11-12-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 120810)
Nekem alap filmek:
Ponyvaregény, Kutyaszorítóban, 4 szoba, Alkonyadtól pirkadatig (első rész), Gyalog-galopp, Bryan élete, Mátrix 1, Indul a bakterház, Csapd le csacsi, Legényanya, Üvegtigris, Valami Amerika, Keresztapa 1-3, Sebhelyesarcú, Szemtől szembe, Hetedik, Szikla, Blöff, Taxi, Szállító, Shrek, Oscar, Trainspotting, A cég, Az ördög ügyvédje, Trója, Interjú a vámpirral, Én a robot, Beverly Hills cop, Randiguru, Bronxi mese, Amerika história X, Végső állomás 1-3.... és még sorolhatnám :D

Ugy tűnik azonos az ízlésünk :) Szinte az összes a kedvencem amit felsoroltál a magyarokat kivéve...

Kiegészítésképpen pár még a teljesség igénye nélkül:

Könzönséges bűnözők
Játsz/ma
Thomas Crown ügy
Összeomlás
Minden héten háború

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 13:36

Argó... :D

monro 11-12-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134929)
Argó... :D

Na azt sajnos még nem láttam :( Nekem a magyar filmekhez kell egyfajta "módosult tudatállapot" ami sajnos elég ritkán ejt hatalmába.

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 13:55

Az az igazság, hogy én is így voltam vele... Láttam pár magyar filmet az elmúlt 10 évből... Hát.. nem írok róluk inkább semmit. Halottról vagy jót, vagy néma csönd. :D

De egyszer az egyik igen jó barátom mondta, hgoy 1 megnézést megér... Tényleg nem rossz. (Nem merte halálra dícsérni, mert tudta, hogy utálom a magyrar filmeket. legalábbis az utóbbi 60 év termékét biztos.) Szóval nagy nehezen rávett... Hát modnom 1 órát megér, hgoy letöltsem.... letöltöttem a netről, megnéztem. Hát én másfél órán keresztül sírva röhögtem, hogy belefájdult a rekeszizmom... Másnap megvettem DVD-n. Azóta az egyik kedvenc magyar filmem. :D

Dragi 11-12-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by monro (Post 134930)
Na azt sajnos még nem láttam :( Nekem a magyar filmekhez kell egyfajta "módosult tudatállapot" ami sajnos elég ritkán ejt hatalmába.

na neeeee az Indul a bakterházhoz is ?:p:p:p

monro 11-12-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 134934)
Az az igazság, hogy én is így voltam vele... Láttam pár magyar filmet az elmúlt 10 évből... Hát.. nem írok róluk inkább semmit. Halottról vagy jót, vagy néma csönd. :D

Én ezt nem ilyen értelemben mondtam. Nekem semmi bajom a magyar filmekkel csak éppen nem tudom bármikor szívesen megnézni őket ennyi...

Láttam én sokat közülük már (a mostaniakbólis) de mindig csak akkor amikor éppen "olyanom" volt, hogy most meg tudom nézni mert alkalmas rá a "lelkiállapotom".

Tetszett az Üvegtigris is a Szőke Kóla is az Egy szoknya egy nadrág is és sorolhatnám, mert nem olyan rosszak azért amilyennek sokan gondolják, de sajnos én csak bizonyos lelkiállapotban vagyok képes ezeknek a megnézésére. Éppen ezért számomra ezek nem nevezhetőek "alapfilmeknek".

monro 11-12-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 134937)
na neeeee az Indul a bakterházhoz is ?:p:p:p

Ahhoz a leginkább :) Annyira "más", mint az ízlésem, hogy attól függetlenül, hogy a maga értelmében alapfilm mégsem tudnám megnézni egymásután 2x.

[HTPA]GeeForce 11-12-2007 14:42

Hát nem tudom... nekem nagyon rosszak a benyomásaim magyar filmekről... Az Üvegtigris még hagyján, de csak és kizárólag az 1. része.
Na jó. A Tanú című film is alap nekem. :D Szóval már van 2 magyar film, ami alap. És nem 60 évesnél öregebb :DDD

All times are GMT +1. The time now is 15:06.