![]() |
Nézzünk kategóriákat:
Romantikus: Tulipános Fanfan (eredeti változat) Sci-fi: Stat Wasr 4-5-6 (nem felújított) Életrajzi: A graffiti királyia |
Sztár Trekk - originál Szériesz :D
Amit a Körk művel....... Hát én szétröhögtem az agyam. :D (De nem csak erről szól, valóban állati alap a sci-fi terén.) |
Quote:
Kiegészítésképpen pár még a teljesség igénye nélkül: Könzönséges bűnözők Játsz/ma Thomas Crown ügy Összeomlás Minden héten háború |
Argó... :D
|
Quote:
|
Az az igazság, hogy én is így voltam vele... Láttam pár magyar filmet az elmúlt 10 évből... Hát.. nem írok róluk inkább semmit. Halottról vagy jót, vagy néma csönd. :D
De egyszer az egyik igen jó barátom mondta, hgoy 1 megnézést megér... Tényleg nem rossz. (Nem merte halálra dícsérni, mert tudta, hogy utálom a magyrar filmeket. legalábbis az utóbbi 60 év termékét biztos.) Szóval nagy nehezen rávett... Hát modnom 1 órát megér, hgoy letöltsem.... letöltöttem a netről, megnéztem. Hát én másfél órán keresztül sírva röhögtem, hogy belefájdult a rekeszizmom... Másnap megvettem DVD-n. Azóta az egyik kedvenc magyar filmem. :D |
Quote:
|
Quote:
Láttam én sokat közülük már (a mostaniakbólis) de mindig csak akkor amikor éppen "olyanom" volt, hogy most meg tudom nézni mert alkalmas rá a "lelkiállapotom". Tetszett az Üvegtigris is a Szőke Kóla is az Egy szoknya egy nadrág is és sorolhatnám, mert nem olyan rosszak azért amilyennek sokan gondolják, de sajnos én csak bizonyos lelkiállapotban vagyok képes ezeknek a megnézésére. Éppen ezért számomra ezek nem nevezhetőek "alapfilmeknek". |
Quote:
|
Hát nem tudom... nekem nagyon rosszak a benyomásaim magyar filmekről... Az Üvegtigris még hagyján, de csak és kizárólag az 1. része.
Na jó. A Tanú című film is alap nekem. :D Szóval már van 2 magyar film, ami alap. És nem 60 évesnél öregebb :DDD |
All times are GMT +1. The time now is 15:06. |