Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Andrew 10-01-2008 17:45

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 192309)
Nem tudom hány éves lehetsz...

Bal gomb a nevére :)

Druida 10-01-2008 17:59

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 192309)
Hát öreg...
Komolyan mondom kezdesz az agyamra menni a gyanúsítgatással. Kérlek mondj tényeket, miket műveltem én ami szabálytalan!
Mely orikat irányítom én a sajátomén kívűl?
Tudom nem tudsz semmit, csak azért jártatod a szád mert egy kicsit elagyaltunk titeket. Nem tudom hány éves lehetsz, de remélem a kor majd meghozza neked, hogy emelt fővel viseld a vereséget is.
Egyszerű volt a képlet 4db online játékos nyomult jelentős tartalékkal, tf orikkal. Miközben felmentünk a csopi tetejére, a vagyonunk csak nőtt, rengeteget tudtunk zsákmányolni. Mivel sajnos dolgozom, jelen időszakban nem tudom ezt a játékstílust folytatni, az orim és tudtommal a szövink szabin is van.
Remélem Ti még ott vagytok. Alig várom, hogy vissza tudjunk jönni és megcsinálni veletek újra.
Lehet, hogy kicsit agresszívabb vagyok most a kelleténél, de nem tudtam magamban tartani. Ha megsértettem bárkit, elnézést! Az elmúlt 45 órából csak 4-et aludtam, remélem nem fogom holnap másképp gondolni:)
Gondoltam elolvasgatom a fórumot kikapcsolódásként, lefekvés előtt, erre most sík ideg vagyok.....

tudod, nem tudom hogy te mit csinálsz. nem is téged gyanusítottalak, hanem a szövidet általánosságképp. pölö azt tudom hogy szent jobb a sajátján kívül még 2orit mozgat. nyíltan bevallotta nekem msnen :) a többiekről nem tudok semmit őszintén, de úgy gondoltuk hogy akkor mindenkinek 2orija van tőletek, és úgy vagytok meg 4en a 12orira. szóval a lényeg marad. a szövid multizik. ezen nincs mit szépíteni, ez tény.

none 10-01-2008 18:35

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192322)
tudod, nem tudom hogy te mit csinálsz. nem is téged gyanusítottalak, hanem a szövidet általánosságképp. pölö azt tudom hogy szent jobb a sajátján kívül még 2orit mozgat. nyíltan bevallotta nekem msnen :) a többiekről nem tudok semmit őszintén, de úgy gondoltuk hogy akkor mindenkinek 2orija van tőletek, és úgy vagytok meg 4en a 12orira. szóval a lényeg marad. a szövid multizik. ezen nincs mit szépíteni, ez tény.

Embereket vádolsz csalással a fórumon.. nem hinném, hogy ennek ez lenne a rendje, és módja, ha csalást fedeznél fel, akkor azt nem a fórumon kell közzé tenni megvan annak a maga helye a játékban.. ha meg csak egy feltételezés "úgy gondoljuk..", akkor meg főleg nem kéne gyanusítgatni:)

Tsobi 10-01-2008 18:41

Quote:

Originally Posted by none (Post 192330)
Embereket vádolsz csalással a fórumon.. nem hinném, hogy ennek ez lenne a rendje, és módja, ha csalást fedeznél fel, akkor azt nem a fórumon kell közzé tenni megvan annak a maga helye a játékban.. ha meg csak egy feltételezés "úgy gondoljuk..", akkor meg főleg nem kéne gyanusítgatni:)

Az a szomorú ebben a rendszerben,hogy a magatokfajták könnyűszerrel takarózhatnak ezzel a szöveggel,hogy ".. akkor miért nem jelented?". Amíg nem hibáztok,barátom,addig hiába minden jelentés vagy bizonygatás .. Csak azt kívánom Nektek,hogy egyszer a hajnali kómában elfelejtse valaki a belépési sorrendet. Utána én leszek az első,aki jön fórumra és nagy képpel,égbeszökő ego-val fogom mondani: Mi megmondtuk.

none 10-01-2008 18:58

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192331)
Az a szomorú ebben a rendszerben,hogy a magatokfajták könnyűszerrel takarózhatnak ezzel a szöveggel,hogy ".. akkor miért nem jelented?". Amíg nem hibáztok,barátom,addig hiába minden jelentés vagy bizonygatás .. Csak azt kívánom Nektek,hogy egyszer a hajnali kómában elfelejtse valaki a belépési sorrendet. Utána én leszek az első,aki jön fórumra és nagy képpel,égbeszökő ego-val fogom mondani: Mi megmondtuk.

nem játszok több orival egy csoportban sem, az hogy mit gondolsz az a te dolgod, de ezt ha kérhetlek tartsd meg magadnak..:) köszönöm
ja és milyen fajta is vagyok én? nem ismersz sose ismertél.. ne is próbálj megitélni:)

Druida 10-01-2008 19:00

Quote:

Originally Posted by none (Post 192330)

ne kötekedjél már, kezd elegem lenni. mondtam hogy az egyik srác nyíltan bevallotta 2oriját ami 5S-ben van, azt mondta a többi maradjon titokban. EZ NEM ELÉG??? támasszd alá egy jónagy ellenérvvel és majd elgondolkozok.
amúgy te melyik orikat irányítod 5S-ben? és hányat összesen? lefogadom hogy te vagy a legnagyobb csaló közületek, látszik abból ahogyan írsz. pfujj, undorító.

none 10-01-2008 19:05

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192333)
ne kötekedjél már, kezd elegem lenni. mondtam hogy az egyik srác nyíltan bevallotta 2oriját ami 5S-ben van, azt mondta a többi maradjon titokban. EZ NEM ELÉG??? támasszd alá egy jónagy ellenérvvel és majd elgondolkozok.
amúgy te melyik orikat irányítod 5S-ben? és hányat összesen? lefogadom hogy te vagy a legnagyobb csaló közületek, látszik abból ahogyan írsz. pfujj, undorító.

nem tudom ki mit vallott be én csak a saját tetteimért felelek, és megmondom neked egy orival játszom.. ezt a hangnemet meg tartsd meg magadnak..

Kubbi 10-01-2008 19:07

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192333)

Én nem vagyok s közelében sem, de azért már kezd zavarni.
Ha a faszi bevallotta, akkor miért nem jelented? Ki bizonyítja neked hogy tényleg bevallotta? És nem te beszélgettél saját magaddal?
Ilyet én is tudok állítani rólad. pl:
Múltkor msn-en azt mondtad, hogy egy másik szövivel megbeszélted egyszerre gyujtsatok...
Ez szánalmas már.
A bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot...
Én Atin csodálkozom hogy ezt egyáltalán hagyja történni

none 10-01-2008 19:11

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 192339)
Én nem vagyok s közelében sem, de azért már kezd zavarni.
Ha a faszi bevallotta, akkor miért nem jelented? Ki bizonyítja neked hogy tényleg bevallotta? És nem te beszélgettél saját magaddal?
Ilyet én is tudok állítani rólad. pl:
Múltkor msn-en azt mondtad, hogy egy másik szövivel megbeszélted egyszerre gyujtsatok...
Ez szánalmas már.
A bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot...
Én Atin csodálkozom hogy ezt egyáltalán hagyja történni

abszolút egyet kell hogy értsek veled..

Tsobi 10-01-2008 19:11

Valóban nem bölcs dolog egy játékon kívüli forrásra hivatkozni. Meg is van mondva,hogy az ilyesmiket a supporton nem fogadják el bizonyíték formájában,hisz manipulálható.

All times are GMT +1. The time now is 13:54.