Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jáj! :S (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2469)

Fefe013 02-17-2009 16:58

Lenne egy problémám:
Leszedtem egy filmet dvd formátumban, elindítottam a netről leszedett media player classicban és kb 5 perc után megáll a kép, a hang megy tovább, mindig más résznél...
Ez miért van?
Előre is köszönöm:)

Na végül megoldottam, h szedtem egy másik lejátszót, így már jó:D

rak_loo 03-06-2009 20:55

Hello!

A problémám az lenne,hogy a hülye msn-nél feljött a kis ablak,hogy frissítenem kell külömben nem tudok belépni.Na jó akkor frissítsünk.Megtörténik.Indítanám és a hiba:A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Xeper 03-06-2009 21:26

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 204969)
Hello!

A problémám az lenne,hogy a hülye msn-nél feljött a kis ablak,hogy frissítenem kell külömben nem tudok belépni.Na jó akkor frissítsünk.Megtörténik.Indítanám és a hiba:A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Nézd a jó oldalát: jól nevelték, és elnézést kér :D

ilyenkor a default, hogy újratelepíted az egészet

rak_loo 03-08-2009 14:21

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 204971)
Nézd a jó oldalát: jól nevelték, és elnézést kér :D

ilyenkor a default, hogy újratelepíted az egészet

De akárhányszor ujrarakom ugyan úgy kéri ,hogy frissítsem vagy nem tudok belépni...

Kutyuleee 03-09-2009 01:17

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 205098)
De akárhányszor ujrarakom ugyan úgy kéri ,hogy frissítsem vagy nem tudok belépni...

msn-nél nekem nem szokta kiirni hogy nem tudok belépni,ha nem frissitem, ráadásul nekem nem jelzett ki semmilyen frissitést mostanság, úgyhogy lehet,hogy vmi virus motoszkál ott...

ps.:még 2008-as verzióm van és a verziószáma:8.5.1302.1018
ps2.: most nézem, hogy van már msn live 2009is, csak az nem auto frissitése a 8-asnak

Xeper 03-09-2009 01:32

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 205098)

Lehet, hogy nem szeded le teljesen -uninstallon kívül töröld a mappáját is, szokott mindenhol maradni némi szemét a progi után :)

És telepítsd eleve a legújabbat.

Andrew 03-09-2009 10:20

Ha tudsz angolul, elvileg itt a megoldás a problémádra.

Andrew 03-13-2009 11:19

A gépet magára hagytam egy fél órára, és mire visszajöttem, érdekes hangokat adott ki.
Nagyjából 12 másodpercenként fém-fémen való csúszására emlékeztető hangot ad ki a hangfal - hangereje pedig változtatható, tehát szoftveres eredetű is lehet.
Bármi tipp, hogy ez mi a bánat lehet? A feladatkezelőben semmi különös, eddig nem látott program sem fut...
Fölvettem mikrofonnal :D Innen le lehet tölteni... baromira érdekelne, hogy mi lehet

Úgy tűnik az msn-ből jött, ugyanis miután lekapcsoltam feladatkezelővel, rögtön félbeszakadt a hang is.

Tsyl 03-13-2009 14:10

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 205425)
A gépet magára hagytam egy fél órára, és mire visszajöttem, érdekes hangokat adott ki.
Nagyjából 12 másodpercenként fém-fémen való csúszására emlékeztető hangot ad ki a hangfal - hangereje pedig változtatható, tehát szoftveres eredetű is lehet.
Bármi tipp, hogy ez mi a bánat lehet? A feladatkezelőben semmi különös, eddig nem látott program sem fut...
Fölvettem mikrofonnal :D Innen le lehet tölteni... baromira érdekelne, hogy mi lehet

Úgy tűnik az msn-ből jött, ugyanis miután lekapcsoltam feladatkezelővel, rögtön félbeszakadt a hang is.

Letöltöttem, meghallgattam, sőt editorba betéve próbáltam lassítani, gyorsítani, frekit változtatni rajta, de nem sok eredménnyel, nagyon sci-fi-be illő a hang.
Véletlenül térkapu vagy féregjárat nem volt a közeledbe megnyitva? :D
De félre a tréfával, én is kíváncsi lennék az okozójára.

Redback 03-13-2009 14:13

Éppen egy goauld egyesült egy gazdatesttel :D

All times are GMT +1. The time now is 18:05.