![]() |
Lenne egy problémám:
Leszedtem egy filmet dvd formátumban, elindítottam a netről leszedett media player classicban és kb 5 perc után megáll a kép, a hang megy tovább, mindig más résznél... Ez miért van? Előre is köszönöm:) Na végül megoldottam, h szedtem egy másik lejátszót, így már jó:D |
Hello!
A problémám az lenne,hogy a hülye msn-nél feljött a kis ablak,hogy frissítenem kell külömben nem tudok belépni.Na jó akkor frissítsünk.Megtörténik.Indítanám és a hiba:A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. |
Quote:
ilyenkor a default, hogy újratelepíted az egészet |
Quote:
|
Quote:
ps.:még 2008-as verzióm van és a verziószáma:8.5.1302.1018 ps2.: most nézem, hogy van már msn live 2009is, csak az nem auto frissitése a 8-asnak |
Quote:
És telepítsd eleve a legújabbat. |
|
A gépet magára hagytam egy fél órára, és mire visszajöttem, érdekes hangokat adott ki.
Nagyjából 12 másodpercenként fém-fémen való csúszására emlékeztető hangot ad ki a hangfal - hangereje pedig változtatható, tehát szoftveres eredetű is lehet. Bármi tipp, hogy ez mi a bánat lehet? A feladatkezelőben semmi különös, eddig nem látott program sem fut... Fölvettem mikrofonnal :D Innen le lehet tölteni... baromira érdekelne, hogy mi lehet Úgy tűnik az msn-ből jött, ugyanis miután lekapcsoltam feladatkezelővel, rögtön félbeszakadt a hang is. |
Quote:
Véletlenül térkapu vagy féregjárat nem volt a közeledbe megnyitva? :D De félre a tréfával, én is kíváncsi lennék az okozójára. |
Éppen egy goauld egyesült egy gazdatesttel :D
|
All times are GMT +1. The time now is 18:05. |