![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
-Hát igen ,irigy lett a varázsló,és ezért varázsolt minket békávé:D |
A híres autóversenyzőt halálos baleset éri. Az özvegyet behívják a hullaházba, hogy azonosítsa a hullát. A boncmester kihúzza az első fiókot: üres, másodikat: üres, harmadikat: üres Ekkor megszólal az özvegy:
- Igen, ő az, megismerem. Sose volt benne az első háromban! Ha valaki megég mondjuk egy lakástűzben, vajon kap kedvezményt a hamvasztásnál? Három bűnözőt halálra ítélnek. eljön a kivégzés napja, villamosszék általi halálra ítélték őket. Beültetik az elsőt a székbe, a fegyőr megkérdi tőle: - Az utolsó szó jogán kíván valamit mondani? - Igen. Én hiszek Istenben, és tudom, hogy meg fog engem védeni a haláltól. Meghúzzák a kart, erre nem történik semmi, gondolják a fegyőrök magukban, hát ezt megvédte Isten, ezért szabadon engedik. Hozzák a következőt, tőle is megkérdezik, hogy az utolsó szó jogán kíván-e valamit mondani. Azt mondja az elítélt: - Én a Harvard egyetem jogi karán diplomáztam, és tudom, hogy az igazság, és a jog Istene meg fog védeni a haláltól. Meghúzzák a kart, nem történik semmi. Hát ezt is szabadon engedik. Hozzák a harmadikat, neki is felteszik a kérdést, ő erre azt feleli: - Én a Műszaki Egyetemen végeztem, és tudom, hogy amíg azt a két dugót nem dugják be, itt nem lesz kivégzés! Tűz volt a kórházban. Miután eloltották a tüzet, a tűzoltók főnöke jelenti a főorvosnak: - A tüzet eloltottuk. Az alagsorban találtunk hét áldozatot. Mesterséges légzést alkalmaztunk. Egyiküket sikeresen visszahoztunk az életbe, de a többi hatnál sajnos nem jártunk sikerrel. A főorvos elájul, majd mikor magához tér, kérdik mi történt, mitől lett rosszul? - Attól, hogy az alagsorban nincs semmi más, csak a hullaház! Két cowboy beszélget a sörözőben. Mondja az egyik: - Látod azt a kockás sapkájú fickót? - De hát itt mindenkin kockás sapka van! - Jó, de azt, amelyiken piros ing van! - De hiszen itt mindenkin piros ing van! A teremben 20 ember ül, a cowboy lelő 19-et és azt mondja: - Na, szóval azt a fickót, látod már? - Igen. Mi van vele? - Na, azt úgy utálom hogy legszívesebben lelőném! Asszony diktálja a végrendeletét: - "Hamvasszanak el és poraimat szórják szét a McDonalds parkolójában." - De miért? - kérdezi a közjegyző. - Biztos akarok lenni benne, hogy a gyerekeim minden héten meglátogatnak. Természetfilmesek utolsó mondatai: - A kezemben tartott növényevő lábatlan gyíkot, csak a szakemberek tudják megkülönböztetni a hasonló kinézetű szakállas viperától... - A mindenevő vándorhangyáknak talán egyetlen hibájuk a rossz látásuk, ezért nem is sejthetik, hogy a vonulási útjuktól csupán fél méterre állok... - Ennél a kialudt tűzhányó kráterénél... - Szerencsére a nyársas antilop bikák a párviadal közben csak egymásra figyelnek... - Az ember nem is gondolná, hogy ilyen közel engednek magukhoz ezek a hatalmas testű gorillák... - A jóllakott oroszlán emberre sohasem támad... - A hírhedt emberevő medvét éppen 3 éve lőttek ki, pont itt a barlang bejáratánál... - Ezek a jámbornak tűnő hatalmas fókák a szárazföldön esetlenül mozognak... - Arra keressük a választ, hogy miért hagyja ott áldozatát az anakonda, ha ember jelenik meg a környéken... - Az uráli bagoly tojójáról sok véres történetet mesélhetnek a madarászok, de szerencsére ez itt most egy hím... - Halló, Doktor úr? A kisunokám lenyelte a tollamat. - 5 perc múlva ott leszek. - mondja a doki. - És addig mivel írjak, ceruzával? - Apám, én szerelmes vagyok! - Szabad tudnom, kibe? - Egy lóba! - Hm. Legalább kanca az a ló? - De apám, csak nem gondolja, hogy ferde hajlamaim vannak? A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak. bérgyilkos bemegy a templomba gyónni. Azt mondja a papnak: - Atyám... Vétkeztem... Gyónni szeretnék... Megöltem 10 embert... Mire a pap: - Lenne egy kis meló... |
Turista csoport megérkezik Afrikába.
Idegenvezető magyarázza a csoportnak: - Itt a lakosság 70%-a TBC-s, 30%-a AIDS-es. Hátul egy fickó nem érti, kérdi a szomszádját: - Mit mond? - Hát azt, hogy ha valaki köhög, azzal lehet dugni... |
- Milyen a férfiak péniszmérete női szemmel?
1 - Kicsi 2 - Közepes 3 - Nagy 4 - Úristen! 5 - Van fehérben is? |
Három rendőr felszed egy kurvát. Felmennek a lakásra, levetkőznek, leoltják a lámpát és nekiállnak. Negyed óra múlva egyikük felkapcsolja a lámpát és megszólal:
- Gyerekek, csináljunk már valami rendszert! Már másodszor szopok. |
17 éves fiú boldogan újságolja apjának:
- Ma elvesztettem a szüzességemet! - Ez igen, fiam! Gyere ülj le, igyunk meg egy pohárral! - A bor jöhet, de leülni még nemigen tudok... |
:d
A hajó óriási viharban zátonyra futott, csak négyen értük el a szigetet, három férfi és egy nő. Berendezkedtünk, éltünk egész rendesen. Egy idő után meghalt a nő.
Az első héten még nem volt rossz. A második héten még tűrhető volt. A harmadik héten már nagyon rossz volt. A negyediken eltemettük. Két koma talál egy lovat, amelyik alig él már. Elhatározzák hát, hogy elviszik a tóhoz, és megitatják, hátha magához tér. El is vonszolják, majd tanakodni kezdenek, hogy itassák meg? Mire az egyik így szól: - Menj oda a fejéhez, dugd bele a vízbe, én meg megszíjjom a seggénél. Meg is történik az esemény, mire a ló kezd magához térni, de mivel a feje a vízben van nem kap levegőt, ezért kínjában neki áll fosni. Erre a hátsó koma megszólal: - Te komám, emeld már kicsit feljebb a fejét, má az iszapot szívja... Szeretek lemenni az iskolaudvarra, elnézni, hogy ugrándoznak, szaladgálnak, kiabálnak, visítoznak a gyerekek... Nem tudják, hogy csak vaktöltényt használok. |
Pistike és Jancsika versenyeznek, hogy ki tud nagyobb gusztustalanságot csinálni. Mivel Jancsika a fiatalabb, ő kezdi. Öt percig krákog, majd beleköp a tenyerébe.
- Hát, kezdetnek nem rossz - mondja Pistike, és elővesz egy szívószálat... - Há Gázsi, ti hova jártok szilveszterezni? - Tavaly előtt Pásztón vótunk. - Oszt mi történt? - Az asszonyt hárman megerőszakolták, engem félholtra vertek. - Hát tavaly? - Pásztón. - És mi volt? - Az asszonyt öten megerőszakolták, nekem eltörték a kezem meg három bordámat. - És idén hova mentek? - Hát az asszony Pásztóra akar... Két cimbora beszélget: - Képzeld, a nagyapám előre tudja, mikor fog meghalni. - Tényleg? - Igen, még az órát is pontosan tudja. - A nagyapád jövőbelátó? - Nem, a bíró elárulta neki. - Mit csináltál a nyáron Pistike? - Nyaralni voltunk a Balatonnál az anyukámmal, meg az új barátjával. - No és tetszett? Összebarátkoztál az új "bácsival"? - Jó srác! Minden reggel bevitt a Balcsiba 5 kilométert, én meg aztán kiúsztam a partra. - És bírtál annyit úszni? - Hát az úszás jó volt, csak a zsákból volt egy kicsit nehéz kijutni! A gróf és felesége egy este elmennek színházba. A nőnek azonban nem tetszik az előadás, így hazamegy. Ahogy belép a házba, szembetalálkozik az inassal, és így szól hozzá: - James, vegye le az ingemet! James megteszi. - James, vegye le a szoknyámat! James ezt is megteszi. - James, vegye le a harisnyámat! Az inas engedelmeskedik. - James, vegye le a melltartómat! Megtörténik ez is. - James, vegye le a bugyimat is! És ha még egyszer meglátom, hogy az én ruháimat viseli, kirúgom! |
Sir Archibald idegesen toporog a szülőszoba előtt, várja az eredményt. Egyszer csak kijön az orvos és odalép hozzá.
- Uram, ha meg nem sértem, lenne egy kérdésem - mondja aggodalmaskodó arccal. - A kedves feleségét nem érte valami trauma mostanában? - De, de! Amikor Afrikában voltunk, egy erdő mellett sétált, és kiszaladt onnan egy színes bőrű, aki nagyon megkergette szegényt. - Attól tartok, uram, hogy utol is érte...:o |
All times are GMT +1. The time now is 18:56. |