Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Üzenöfal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2147)

Cassandra 10-07-2008 18:13

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 193030)
Miért tévesztettem volna?
A játékbeli státuszom jelenleg: "hivatásos esti fórumozó" :D

Üzletvezető ilyen gyorsíró-tehetséggel...?Egy-két műtét és simán jó vagy titkárnőnek.:D

Őőő... akkor tuti olyan helyre írkálsz, ahova én nem látok be, a múltkor odatévedtem és reklamáltam a régi arcokat.

[HTPA]GeeForce 10-07-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 193031)
Üzletvezető ilyen gyorsíró-tehetséggel...?Egy-két műtét és simán jó vagy titkárnőnek.:D

Őőő... akkor tuti olyan helyre írkálsz, ahova én nem látok be, a múltkor odatévedtem és reklamáltam a régi arcokat.

Hivatásos iskolábajáró vagyok. :D Azért kapok fizetést, mert suliba járok. Nem dolgozom. Vagyis.. De igen. Tanulok. És pénzt kapok érte.Utána meg megyek vissza dolgozni. :D
Irodai munkám volt eddig is, és valószíná ezután is az lesz. Úgyhog a gyorsírás jól jön anélkül is, hogy titkárnővé operáltatnám magam. :p:D

Cassandra 10-07-2008 18:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 193034)
Hivatásos iskolábajáró vagyok. :D Azért kapok fizetést, mert suliba járok. Nem dolgozom. Vagyis.. De igen. Tanulok. És pénzt kapok érte.Utána meg megyek vissza dolgozni. :D
Irodai munkám volt eddig is, és valószíná ezután is az lesz. Úgyhog a gyorsírás jól jön anélkül is, hogy titkárnővé operáltatnám magam. :p:D

Pedig az mókásabb lett volna.:D
(Amúgy arra céloztam, hogy úgy rémlik üzletvezetőire jársz.)

Én is tanulok (igaz csak egy hónap az egész), illetve tanítanak... Géptanra, hidraulikára, pneumatikára és egyébb rondaságokra...:S Azt kéne megverni, aki kitalálta, hogy nekem kell a targonca jogsi. Bár elég büntetés lesz neki, ha a közelében elkezdek randarílozni.:D

[HTPA]GeeForce 10-07-2008 20:52

Arra járok, és fizet érte az állam. :D
Te meg a targonca? Amennyire emlékszem rád, nem az a targoncakezelő tipus vagy. :D

Pepa 10-07-2008 21:07

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 193037)

Én is tanulok (igaz csak egy hónap az egész), [/color]

Emlékeimben az 5 nap oktatás és 3 nap vizsga. Én semmit se tanultam rá, mégis hozzám vágták a jogsit. Csak a pénzről szól, nem kell ahhoz, tudás ,hogy átmenj. Az elméleti kérdést érteni se értettem, nemhogy válaszolni tudtam volna rá. A gyakorlaton, meg mivel én voltam az utolsó és márciusi fagy volt, kérdezték ültem-e már rajta, mondtam igen és átengedtek:D

Cassandra 10-07-2008 21:14

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 193055)
Emlékeimben az 5 nap oktatás és 3 nap vizsga. Én semmit se tanultam rá, mégis hozzám vágták a jogsit. Csak a pénzről szól, nem kell ahhoz, tudás ,hogy átmenj. Az elméleti kérdést érteni se értettem, nemhogy válaszolni tudtam volna rá. A gyakorlaton, meg mivel én voltam az utolsó és márciusi fagy volt, kérdezték ültem-e már rajta, mondtam igen és átengedtek:D

3 nap oktatás(péntek, ma, holnap), 4. nap (csütörtök) írásbeli.:D
Aztán két hét múlva egy halom gyakorlat, az egyik után gyakorlati vizsga, majd szóbeli nov. 3.-án.:D Nem aprózzák ezek el.

Gee, én sem hiszem magam targira termettnek.:p

Phoenix 10-07-2008 21:35

Nekem 1. nap elmélet+gyakorlat, 2. nap gyakorlat, 3. nap vizsgák. Bár kezelni a gépet a melóhelyen tanultam meg :) Volt egy két kisebb törés-zúzás is, de semmi komoly :D Egyébként meg sok sikert Cassy, meg neked is Gee;)

[HTPA]GeeForce 10-07-2008 21:50

Köszönjük Phoenix :)

Cassy, lehet nyitok egy üzletet, ha gondolod, gyere targoncázni. :D:D:D

Cassandra 10-07-2008 22:13

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 193060)
Nekem 1. nap elmélet+gyakorlat, 2. nap gyakorlat, 3. nap vizsgák. Bár kezelni a gépet a melóhelyen tanultam meg :) Volt egy két kisebb törés-zúzás is, de semmi komoly :D Egyébként meg sok sikert Cassy, meg neked is Gee;)

Nálunk a munkavédelem is ott kezdődik, hogy 20 oldal (benne olyan finiségek, mint hogy mi a teendő hegeszés közben... ne kérdezd mi köze annak a targoncához.:p Ahogy azt se értem az Ottomotor és társai hogy jönnek oda.).:D

Köszi a jókívánságot, bár szerintem meghúznak.:D

Gee... csak kellőképp tágas bolt legyen, mert kell majd a sok hely nekem...:D Ott talán kisebb károkat okoznék.

Kutyuleee 10-07-2008 22:44

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 193064)
Nálunk a munkavédelem is ott kezdődik, hogy 20 oldal (benne olyan finiségek, mint hogy mi a teendő hegeszés közben... ne kérdezd mi köze annak a targoncához.:p Ahogy azt se értem az Ottomotor és társai hogy jönnek oda.).:D

Köszi a jókívánságot, bár szerintem meghúznak.:D

Gee... csak kellőképp tágas bolt legyen, mert kell majd a sok hely nekem...:D Ott talán kisebb károkat okoznék.

Cassy ha már ennyi írsz inkább gyere játszani:D

All times are GMT +1. The time now is 13:39.