![]() |
Quote:
Őőő... akkor tuti olyan helyre írkálsz, ahova én nem látok be, a múltkor odatévedtem és reklamáltam a régi arcokat. |
Quote:
Irodai munkám volt eddig is, és valószíná ezután is az lesz. Úgyhog a gyorsírás jól jön anélkül is, hogy titkárnővé operáltatnám magam. :p:D |
Quote:
(Amúgy arra céloztam, hogy úgy rémlik üzletvezetőire jársz.) Én is tanulok (igaz csak egy hónap az egész), illetve tanítanak... Géptanra, hidraulikára, pneumatikára és egyébb rondaságokra...:S Azt kéne megverni, aki kitalálta, hogy nekem kell a targonca jogsi. Bár elég büntetés lesz neki, ha a közelében elkezdek randarílozni.:D |
Arra járok, és fizet érte az állam. :D
Te meg a targonca? Amennyire emlékszem rád, nem az a targoncakezelő tipus vagy. :D |
Quote:
|
Quote:
Aztán két hét múlva egy halom gyakorlat, az egyik után gyakorlati vizsga, majd szóbeli nov. 3.-án.:D Nem aprózzák ezek el. Gee, én sem hiszem magam targira termettnek.:p |
Nekem 1. nap elmélet+gyakorlat, 2. nap gyakorlat, 3. nap vizsgák. Bár kezelni a gépet a melóhelyen tanultam meg :) Volt egy két kisebb törés-zúzás is, de semmi komoly :D Egyébként meg sok sikert Cassy, meg neked is Gee;)
|
Köszönjük Phoenix :)
Cassy, lehet nyitok egy üzletet, ha gondolod, gyere targoncázni. :D:D:D |
Quote:
Köszi a jókívánságot, bár szerintem meghúznak.:D Gee... csak kellőképp tágas bolt legyen, mert kell majd a sok hely nekem...:D Ott talán kisebb károkat okoznék. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:39. |