![]() |
Quote:
Hát ezt lehet máshogy értelmezni? :D:D |
Maximum penz? Maximum katona?
A kerdesem az lenne, hogy mennyi penzt lehet osszeszedni vagy mennyi katonat az elso szinten?? Vagy egyaltalan van maximalis ertek? Ezt azert kerdem mert lattam egy orit tobb mint 600k lovassal, es elgondolkoztatott...
|
Quote:
Nem tudom, hogy maximalizálva lenne az egység... Biztos van... Mivel 65k egységnél többed lehet, ezért biztos, hogy 2^16-on kiesik, magyarul vagy az is 4 milliárdnál csorog túl, vagy nemtudom... :D |
Lenyeg hogy meggomboztem egy orszagot az 1/A-ban es kb 1500 hektaron volt 680.000 lovasa, amit korvaltas elott ki is tett a piacra (vagy legalabbis eltuntek). Ezert kerdeztem ezt, mivel tulzottan soknak tunt azon a teruleten
|
Quote:
|
Meg epuletlista se nagyon kell mert annyi katonanak ha az illeto gnom meg akkor is kell kb 11300 heki csak a barakkoknak es 1500 hektartol az nagyon messze van :)
|
Kisbér: a "/" jel osztást jelöl a gépen ... :D
amúgy az országban benttartható pénz 2^32-1 amúgy piacon többet is tarthatsz. egységtúlcsordulás... hmmm. nem tudom, szerintem nincs... |
Quote:
Az a furi, amikor legömbözöl 20k varival valakit, akinél van 300k vari :D Nah, az érdekes :D |
Quote:
Nem rég léptem 2/B Topjából és direkt vadászgattam a termelős országok kreálmányait. Volt egy óriás akinek a piacrol visszatérő tolvajait nézegettük 24-27 óránkánt....Tyűűű tegnap még csak 72e tolvaja volt ma már 90e? Azt a eladott 40e-t....(mindez 40db kocsmával) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:23. |