![]() |
Quote:
Na mindegy, további jó okoskodás. Ha más nem szerintem az egységes 60 felé kéne elmenni. |
En csak 1 dolgot nem ertek... Most oszinten mi szukseg van egy ennyire lebutitott "tamagocsi" fajra, mint amilyen az elf lett.
Ez egy igen kreativ, es felxibilis faj volt eddig, miert nem volt jo ugy ahogy volt? Mert nem tudom de ha az emberke netan ugy dont, h hodtiozni akar, hat hoditozzon, de ne csak benazzon egy befott orival - am ha ezt szeretne istnem, tegye. S meg is tehette ezt a "regi" elffajjal, siman be tudta bunkerezni magat ugy h az eg vilagon senki ne menjen at rajta, rakas bankot tartott, keves tekit, igy senki nem nyul hozza. De miert olyan nagy gond az ha valaki egy utos MF elf orit epitett ki maganak, amivel teszem azt haza vagott egy szovit? [v mi ertelme az MF statusznak ha semmi eselye sincs a szovikkel szemben? Mert azert kemenyen elgondolkoznek azon, h melyik mas fajnak van eselye MF-kent 1 szovi ellen - nyilvan ha mindket fel tud is jatszani...] Tehat ez az egesz szerintem enyhen szolva eroltetett, s durvan eltuzott... |
Quote:
inkább tárgyalási startégiánk irányváltoztatását jeleztem vele bele lehet venni a torony-barakk korrigálást ez hatásos alternatívája lehetne a szerintem nem kellően differenciált 50-80-nak |
Quote:
|
Quote:
hát a kútfejemből :) Ati, úgy láttam , hogy mióta 50-et mondtál, azóta megfeneklett az érdeklődés, szerintem mindenki csalódott és nem látni a kiutat. A toronyszám értékeket nagyon-nagyon levittem ehhez a 20-80 maluszhoz, így sem lehet 50 alatti maluszban gondolkodni? Ahol érdemi védekezés lenne ott már erős malusz érvényesülne. |
finomítottam :)
Torony_____Malusz 10% alatt....40% 10-15%.......40-50% 15-20%.......50-60% 20-25%.......60-70% 25-30%.......70-80% 30% felett........80% bár ha ATI köti az 50-et, akkor ... már nem tudok mit kitalálni |
Quote:
Még a 30-80% is beleférne, de 50-80% malusz továbbra is nevetséges mint kompromisszum.Az elf ugyanúgy "játszhatatlan" maradna mint most. |
Quote:
|
Ati engem érdekelne, hogy perpillanat melyik ötletet tartanád a legelfogadhatobbnak?
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 08:13. |