Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Penya 04-25-2007 16:12

A bankokat ne vegyük már ide. Ég és föld a kettő.

Ati 04-25-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 90570)
sajnos még nem értem a téma végére, de nem akarom elfelejteni, és erre a postra tökéletes válasz Princnek az alábbi írásos emléke: (második hozzászólás:o)
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=79&page=19

Ez nem az a változás, ahol a fajokat isten igazából rendbetettük. Lehet, hogy inenn maradt a súgóban a 30%, de itt nincs a többi mostani bónusza mellé.

Blasi 04-25-2007 16:16

Egy apró gondolatom lenne: amikor valaki fajt választ akkor azt mi alapján szokta tenni?!: gondolom,h a faji tulajdonságok alapján => aki szerint sok az elf védő bónusza és más fajjal játszik, az miért nm választ maga is elfet?! Nm lehet,h ostobaság az orkhoz való hasonlítás?! Mindenkinek jogában áll olyan fajt választania ami tetszik neki a tulajdonságok alapján...

Ati 04-25-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 90571)
A bankokat ne vegyük már ide. Ég és föld a kettő.

Súgóbeli elírás mindkettő, semmi különbség közöttük. Na jó, a bank több embert érintett, hiszen azt minden fajnál tartottak, itt pedig csak az elfről van szó.

Penya 04-25-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90575)
Súgóbeli elírás mindkettő, semmi különbség közöttük. Na jó, a bank több embert érintett, hiszen azt minden fajnál tartottak, itt pedig csak az elfről van szó.

Akkor gondolom nincs különbség aközött hogy mennyi pénzt lopsz (10-20 bank után lényegében semennyit mind1 h 10 vagy 20% ot véd) vagy a csatákban vmi rossz. Sztem a pénzlopás és a csaták közt lényeges különbség van főleg ha több száz netalán több ezer hektárról van szó. Az igaz h elírás de itt a hasonlóságok meg is szüntek. Kicsit nagyobb horderejű egy támadás mint egy lopás, hozzáteszem 10 15 bankot mindenki tartott és az elég volt arra h védje a pénzt.

Andrew 04-25-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90573)
Ez nem az a változás, ahol a fajokat isten igazából rendbetettük. Lehet, hogy inenn maradt a súgóban a 30%, de itt nincs a többi mostani bónusza mellé.

naaa neeeem, azt montad, 'valaha'k márpedig 2001 is volt valamikor, igaz kicsit régen:D
csak arra reagáltam, hogy megkérdőjelezted, hogy egyáltalán volt-e cél a 30% véderőtöbblet:)

NoName 04-25-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 90567)
Igen. Szerintem ez a logikus. Nem kell mindent elhinni ami a súgóban van, azt is csak emberek írták ;)
Bár az esetek 99%-ban az van, hogy valamit nem vettél figyelembe, tehát tesztelés előtt jobb, ha alaposan átgondolja az ember, és megkérdez olyanokat akik jobban értenek hozzá.

Talán a support elég hozzáértő ember??

Válaszul ennyit kaptam:

Kedves Játékosunk!

A csatákat a számítógép automatikusan számolja, a súgóban szereplő
képletek alapján, egyes csaták utólagos kiértékelése nem lehetséges.

Amúgy te szakértője vagy ennek??

Valezius 04-25-2007 16:30

Quote:

Originally Posted by NoName (Post 90578)

Nem vagyok semmiféle szakértő, de ha valakinek van annyi esze, (szerencséje), hogy rátalál egy hibára, amit ki tud használni, akkor megérdemli az ezzel járó előnyt, és nem tartom csalónak, mert nem szólt. :)

Kutyuleee 04-25-2007 16:31

Quote:

Válaszul ennyit kaptam:

Kedves Játékosunk!

sztem ez nagyon egy általános üzenetnek tünik és megértem a supportot hogy nem kezd el számolgatni, hiszen a hozzájuk a csatákkal beérkező levelek 99,9%-a elszámolás, figyelmen kivül hagyás, és a legnagyobb részbe kezdők értetlensége...

Ati 04-25-2007 16:32

Quote:

Válaszul ennyit kaptam:

Kedves Játékosunk!

Ezt eddig 3-szor (4-szer?) írtad le. Van valami konstruktív hozzászólásod is a témához, vagy csak ismételgeted magad, mert jó látni, hogy egyre több a hozzászólásod -- igaz mind ugyanaz? :)

All times are GMT +1. The time now is 14:42.