Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek törpe országoknak... Stratégiák törpékkel... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=167)

Amu 07-11-2010 07:41

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256898)
szóval 2-3 belépéssel életképes csak elég nagy annak a veszélye hogy tönkre vágnak nem is kicsit ha nincs szerencsém

szerintem azért annyira nem tudnak

1:csak tartassz bennt annyit ijat+elitet, hogy 2x egy körbe ne tudjanak bemenni
2:ha rádszálnak lazán bontassz akár sok hekit is, egy szövi nem valószínű, hogy szintén bont (mert akkor nekik ugye 4x annyit kell bontani), mert nem éri meg!
3:persze mf törpe ne igazán kössön bele minden szövibe :) legyen el magába, piacozgasson, esetleg teljes eseményt figyeljen és lehulló szövitagokra vesse rá magát :)

szoviet t56 07-11-2010 20:16

Quote:

Originally Posted by Amu (Post 258033)

1:csak tartassz bennt annyit ijat+elitet, hogy 2x egy körbe ne tudjanak bemenni
2:ha rádszálnak lazán bontassz akár sok hekit is, egy szövi nem valószínű, hogy szintén bont (mert akkor nekik ugye 4x annyit kell bontani), mert nem éri meg!
3:persze mf törpe ne igazán kössön bele minden szövibe :) legyen el magába, piacozgasson, esetleg teljes eseményt figyeljen és lehulló szövitagokra vesse rá magát :)

így már akkor csak megéri egy kis szerencsével

Amu 07-13-2010 15:16

én azt mondom 1000 feletti nyersi áras szinten bőven megéri törpnek lenni (főleg ha több szem.es vagy) ha le is ütnek néha, vagy rabolnak, kiröhögöd és visszavedezel

Gabro 07-14-2010 07:02

Quote:

Originally Posted by Amu (Post 258033)

a törpe jó, szép kis vagyonkát tudsz kikerekíteni, DE ne legyen illúziód, 1-1 jobb szövi biztosan belédköt és próbál elvenni a földedből és/vagy vagyonodból.
ezt bele kell kalkulálni.
Szerintem lehulló tagokba se nagyon akarj belekötni, mert ha termelő vagy, akkor se hadilag se máshogy nem leszel igazán támadóképes, inkább csak olyan védekező féle...mivel varikkal nagyon gyenge lábakon állsz az én véleményem az, hogy ne akarj agresszorkodni, hacsak nem vagy nagyon hadira kigyúrva (akkor viszont nm nagyon vagy termelő:D)
általában a lehulló szövitagok pont rajtad fognak visszakapaszkodni:)

Amu 07-14-2010 07:29

hát akihez egy szövitag egyedül befér egy mf ellen annak mindegy milyen fajjal van.
törp gazdálkodónak azért olyan sok tanya nem kell, hogy tudjon pénzt szerezni!
és nyílván nem kell 200 millát az oriban tartani, arra ott a piac.

de nem akarok senkit meggyőzni, aki béna és nem számol annak mindegy milyen fajjal van... és mindenkit le lehet nyomni!

Gabro 07-14-2010 07:36

Quote:

Originally Posted by Amu (Post 258192)
hát akihez egy szövitag egyedül befér egy mf ellen annak mindegy milyen fajjal van.
törp gazdálkodónak azért olyan sok tanya nem kell, hogy tudjon pénzt szerezni!
és nyílván nem kell 200 millát az oriban tartani, arra ott a piac.

de nem akarok senkit meggyőzni, aki béna és nem számol annak mindegy milyen fajjal van... és mindenkit le lehet nyomni!

igazad van, én azonban a termelő törpén valami olyasmit értek hogy rengeteg bánya és kovács, kevés barakk és torony...
az viszont jó idegeket igényel:D

Amu 07-17-2010 10:42

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 258193)
igazad van, én azonban a termelő törpén valami olyasmit értek hogy rengeteg bánya és kovács, kevés barakk és torony...
az viszont jó idegeket igényel:D

torony azért 14-15% legyen, benne ijakkal és 30-35%barakk sem árt

Hex 07-17-2010 11:38

Quote:

Originally Posted by Amu (Post 258345)
torony azért 14-15% legyen, benne ijakkal és 30-35%barakk sem árt

egy jó szövinél, 30/12 bőven elég

Amu 07-19-2010 06:41

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 258346)

hát jahhh... jó szövinél...

szoviet t56 07-19-2010 08:32

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 258346)

mármint 30% barrak és 12% torony

All times are GMT +1. The time now is 04:43.