![]() |
oké, kösz az infót Ati
|
Quote:
Nekem azert nem tetszik, mert egy kobor hulla is atuti 2x... Aztan ha mint emlitetted 50k az egyseg, a meszarok igencsak tudnak fajni... :) Szellos vedelmu felesre igenis sokat kell figyelni, mert egy-ket izmosabb hadis hamar lefelezi az egysegeid, ha sokaig nem nezel be kibontani... :) ps: engem szemely szerint amugyis elborzaszt az a 42 tanya.... :) 200 hekin, ha tehetem, sem orkba, sem felesbe nem rakok tanyat, valahogy szentsegtoresnek erzem.... :) |
Quote:
mészárolni viszont nem jönnek poénból az emberek (már aki persze), így ha kihúzom a gyufát megpattintom az egységeimet piacra, ha nem rengetnek meg pusztítanak akkor bontok 4 körre és jöhetnek mészárolni az etetést meg meggondolom, mert nem az a baj, hogy nem tudok rá figyelni (tehát olyan nem lesz, hogy egy napig nem nézek rá) hanem az hogy nem pont akkor érek rá amikor a kaját kellene venni pl agy 8körösnél a szellős védelemről meg annyit, hogy arra először rá is kell jönni ugye, hogy torony nincsen az egyebeket meg már említettem pl egység ill. vagyonürítés ettől független kösz az építő kritikát :) |
amúgy ha a trükkök is beletartoznak a témába, akkor az is érdekelne, hogy szerintetek megéri-e időnként 200 hellyel lefelé is lopkodni, hogy a hírnvet 0 környékén, ill alacsonyan tartsuk, hogy a környezetünk legalább ebből ne jöjjön rá, hogy tolisról van szó, tekintve hogy egyébként nem gömböz meg akárki a sok templom miatt
várom ehhez is az észrevételeitek |
Quote:
|
Quote:
de egy probaseregbol is... :) ha ki tudod rakni az egysegeket a piacra, az jo, en az 50k-s arbol arra tippeltem, hogy neha egyseg sincs a piacon, es katpiac nelkul nehezkes a piacon buveszkedni :) |
Quote:
És igaz, rá lehet jönni hogy nincs torony, de a próbasereg és egy-két gömbözés az pont elég idő lehet menteni az értékeket :) Nem kockázatmentes, de ha el tudom kerülni a mészárt, akkor sereggel rettentő keveset tudnak ártani, és úgy érzem erre lehet építeni, természetesen csak 200 hekin, felette már nem, mert akkor sose jutok szintlépésig. Amúgy az érdekelne tf feles esetén, hogy ha véletlen nem érek oda időben gabonát venni, akkor mennyi nép lép le körönként? mert ha nem szignifikáns, akkor simán megéri megjátszani, és akkor már meg is győztél teljesen hogy csináljam így :) |
Quote:
Ergo ha 3000 bala kajahianyod van, akkor 187 embered fog elmenni, azaz 12 epulet fog leallni kov. korben.. |
Quote:
mindenesetre én semmiképp sem akarom túlzásba vinni a katonai védelemet, mert pont arra apellálok hogy az ellen másképp védekezek ha véletlen összekötném a bajszot valakivel, hiszen pont az a lényeg sztem 200 hekin a felessel, hogy ellopod a nagy szajrét aztán eltűnteted a piacon az összes értéket és akkor elgyalulhatnak keresztbe-hosszába, a lopott érték töredékéből visszaépítesz, és megy az élet tovább :) ha meg nagyon erőltetik a gyalulást, akkor teszem azt megcsinálom hogy visszajön a sok toli piacról, megint lopok és megy vissza megint minden :), és még mindig pozitív a mérleg persze mindezt csak akkor, ha a térkapu 9 óra 59 percénél való lopás ellenére mégis lebukok viszont ez a néplelépés nem kevés, ha csinálok egy 8körös raktáras orit, azt túltöltöm és úgy léptetem a népet, hogy pont ne lépjen le egység egy kör éhezésnél, akkor végülis kibír 10 kört a módszer, az már egész tűrhető |
Quote:
szóval amelyik felesnek nincs nagy hírneve, azt max véletlen vesszük észre, ebből gondoltam, hogy jó ötlet lehet lenntartani a hírnevet, gondolom nem csak én gondolkodom a fent leírtak szerint, vagy? |
All times are GMT +1. The time now is 17:07. |