Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Remedy 09-05-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 122958)
Azt hittem van annyi esze, hogy kirakja a varikat, hát nincs :)

Epp ez a baj, hogy tul sok esze van. Ugy gondolkodik: emberhiany van a templomokban, hoppa! Akkor nem adom el a varikat, inkabb legyen a feleslegbol ember, es igy legalabb nem lesz olyan nagy az emberhiany.

Ez persze akkor a legcinkesebb, amikor hajnal 4kor jon haza mondjuk 1 millio varazslod, vmiert a templomot felejtetted alul, beleehezel eppen abban a korben, es a ht nem rakja ki. Szerencsere ilyen nem tortent velem, de mindig is a remalmaim kozott szerepelt :)

J.Ati 09-05-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 122972)
A support ilyen ügyekebn nem tud segíteni, mert a support nem az isten ;)

Az igaz,de engem pl. Ati megfiatalított ,mert bakiztam:D
Talán mégis csak tud valamit:cool:

Valezius 09-05-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122974)
Epp ez a baj, hogy tul sok esze van. Ugy gondolkodik: emberhiany van a templomokban, hoppa! Akkor nem adom el a varikat, inkabb legyen a feleslegbol ember, es igy legalabb nem lesz olyan nagy az emberhiany.

Ez persze akkor a legcinkesebb, amikor hajnal 4kor jon haza mondjuk 1 millio varazslod, vmiert a templomot felejtetted alul, beleehezel eppen abban a korben, es a ht nem rakja ki. Szerencsere ilyen nem tortent velem, de mindig is a remalmaim kozott szerepelt :)

Így is fel lehet fogni. De én inkább a másik nézetet vallom: ha kevés a tekercs akkor se rakja ki, mert hülye. Ha nem dolgoznak minden templomban, akkor se, mert nem tudja, hogy a bevándorlás miatt mennyiben is fognak dolgozni.

Sikoly 09-12-2007 10:34

Hát lehet nem bakinak hanem bénázásnak hívok a következő eset kb egy éve történt 2/B-ben.

3 hadis egy hadis vari íj/elit felállásban nyomtuk mind gnómok.
10% torony midnekinél megvolt.
Egyik tag kitámadott szövivezér behívatta rólunk az összes íjat a kísérésre.
Ő ütött egyet lefelé minket hármunkat akikről lehívták az összes íjat bevertek 1v1 az ő hadisaik szal kb 40 hekiért adtunk 240-et.
Szövivezér minden második szava az volt hogy neki "Az 50 legértékesebb ori között van az orija A-ban" (50. volt :DDDD )
Hiába a tudás nem itt kezdődik a bénázás meg mindenkinek megy:))

Sikoly 09-12-2007 10:38

A helytartó pedig összevissza csinál mindent én már nemhiszek benne.A legkülönfélébb helyzetekben nem rak semmit a piacra hiába van ráállítva.
-Tekercslopás miatt el nem férő egységeim elvesztek nem rkata ki őket piacra
-Földvesztés miatt el nem férőket sem
-És a piacról hazaérkező el nem férő egységeket sem

Érdekes hogy néha ezek közül valamelyiket megcsinálta.Ezekután nem merem egységekben tartani a pénzt hanem csak tekiben az max megkopik de nem veszik el...

Pax Hungaricum 09-12-2007 11:50

Az első két esetben nálam is elveszik. Szerintem a körváltásban lefutó egységek sorrendisége miatt.

Viszont a piacról hazatérő egységeket mindig kiteszi.
3 kivétellel találkoztam.
1. nincs több piacralépési lehetőséged
2. kevesebb egység jött vissza, mint az a minimum, amire beállítod a helytartót
3. népességhiányod van, és a HT nem kiteszi piacra, hanem befokozza őket lakosságnak.

Én amióta VIP vagyok, egységen tartom a lóvémat. Soha nem volt ezzel gond. (Mármint a 3. sorral, amit írtál)

Sikoly 09-12-2007 12:39

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124146)
Az első két esetben nálam is elveszik. Szerintem a körváltásban lefutó egységek sorrendisége miatt.

Viszont a piacról hazatérő egységeket mindig kiteszi.
3 kivétellel találkoztam.
1. nincs több piacralépési lehetőséged
2. kevesebb egység jött vissza, mint az a minimum, amire beállítod a helytartót
3. népességhiányod van, és a HT nem kiteszi piacra, hanem befokozza őket lakosságnak.

Én amióta VIP vagyok, egységen tartom a lóvémat. Soha nem volt ezzel gond. (Mármint a 3. sorral, amit írtál)

Nekem már azzal is volt.Majd lehet 5-ös csopiban pár egységgel tesztelem a helytertót hogy a varik felrakásán kívül jó-e még valamire:)

Pax Hungaricum 09-12-2007 12:47

Nekem már volt, hogy elírtam egy nullát, és a kirakandó egységek minimumához nem 10.000, hanem 100.000 került... 3 napig gondolkodtam rajta, hogy hova tűnt 87.000 katonám.... :D:D:D:D:D

Hogy ez mennyire idevág ebbe a topicba.. :D:D:D
Bár szerintem a baki ehhez elég lágy megfogalmazás... Inkább a balfakanál illene ide :D

Pepa 09-12-2007 16:29

Nos, a mai napom eddig jól alakuld, de egy kis meglepetés várt mire hazaértem. azt hittem nem tudnak átlopni és ezért nem tartottam csak 1 bankot- továbbiak tartására már gondoltam- és tévedtem. Mire odaértem már levettek 1,2 milliárdal:o

Kutyuleee 09-12-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 124204)
Nos, a mai napom eddig jól alakuld, de egy kis meglepetés várt mire hazaértem. azt hittem nem tudnak átlopni és ezért nem tartottam csak 1 bankot- továbbiak tartására már gondoltam- és tévedtem. Mire odaértem már levettek 1,2 milliárdal:o

akkor valaki megnyerte a lottó 5öst:D

All times are GMT +1. The time now is 06:17.