Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

empty 02-01-2007 12:03

Nem csak úgy lehetsz beteg ha beteg orit támadsz..
Van hogy csak úgy, támadás nélkül betegszel meg. Ritka de előfordul, ez is része a játéknak.

Kutyuleee 02-01-2007 12:04

Skacok én csak annyit füznék hozzá, hogy sztem kell ez a gomb, mert így a vipesek kerülnek pont hátrányba a nem vipesekkel szemben... gondold bele nem vipes kitámad, nem figyel az orira minden körben jön a betegség és nem képez... ugyanez helytartóval jóval nagyobb kár, csak azért mert pont "előny a képzés"... ezzel nem veszne el a betegség sem... mert az attól nem múlik el és a betegség amúgy sem a körönkénti képzéstől szar dolog pont...ezzel pont az a baj, hogy ha egy nem hulla beteg orit támad az ember, főleg már nagyobb népességnél,esetleg bányák nélkül ha nincs fent 4-5körig meghalt az orija ht-val... helytartó nélkül meg simán vígan meglenne...

Grabi 02-01-2007 12:12

Quote:

Originally Posted by empty (Post 70663)
Van hogy csak úgy, támadás nélkül betegszel meg. Ritka de előfordul, ez is része a játéknak.

ezt azóta kivették a játékból úgy tudom

Valezius 02-01-2007 12:12

Quote:

Originally Posted by empty (Post 70663)

Egy ideje nincsenek már spontán megbetegedések, beteg leszel, ha beteg orit, vagy hullát támadsz. Másképp nem.

empty 02-01-2007 12:24

Nálam még nem olyan rég volt egy ilyen, pár hete akkor épp nem voltam senkinél. sztem él még

Killer 02-01-2007 12:30

Quote:

Originally Posted by empty (Post 70668)
Nálam még nem olyan rég volt egy ilyen, pár hete akkor épp nem voltam senkinél. sztem él még

valamit elnéztél,mert már jó ideje nincs spontán megbetegedés

empty 02-01-2007 12:40

Előfordulhat hogy tévedek..
Akkor ezek szerint mégis jártam vkinél..

bpeet 02-01-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 70518)
Miért?! Ha már fizetek érte, akkor legyen valami előnye annak, hogy heti szinten egy százast fizetek a játéknak!!!!!
Azért álljon már meg a menet!
Fizetek hetente 1 százast, visszajövök 4 hét nyaralásból, és nem az első helyen van az országom!?
...
Ilyeneket gondoltam... szerintem ennek át kell mennie... Hiszen fizetek érte nem?!

vettem, gondolom nekem címezted.

nem offolok tovább, de pont ez a baj, h csak ennyit láttál v fogtál fel a hozzászólásomból... viccnek nagyon rossz volt, hisz te is tudod h nem erre gondoltam.

egyébként meg kihagytad belőle h küldjön segítséget a szöviknek, ha feléjük mennek, meg tegye fel nekik is a varikat. hát nehogy mán majd azéé adok ki 17 forintot naponta h pocsékba menjen. :D

kíváncsi leszek végül benne lesz-e a módosítás az új Ati csomagban. :)

Serg 02-02-2007 00:52

Ha keveset vagy az oridban, pláne még támadsz is, képezz kézzel!Nem támogatom a javaslatot teljesen felesleges ha jól tudom ez nem a helytartó nevű manager játék!

Kisbér 02-02-2007 08:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 70847)
Ha keveset vagy az oridban, pláne még támadsz is, képezz kézzel!Nem támogatom a javaslatot teljesen felesleges ha jól tudom ez nem a helytartó nevű manager játék!

:)

Helytartó-manager :D Ez tetszik, kapsz egy ződet (gondolom erre hajtottál :)

All times are GMT +1. The time now is 17:31.