![]() |
Nem csak úgy lehetsz beteg ha beteg orit támadsz..
Van hogy csak úgy, támadás nélkül betegszel meg. Ritka de előfordul, ez is része a játéknak. |
Skacok én csak annyit füznék hozzá, hogy sztem kell ez a gomb, mert így a vipesek kerülnek pont hátrányba a nem vipesekkel szemben... gondold bele nem vipes kitámad, nem figyel az orira minden körben jön a betegség és nem képez... ugyanez helytartóval jóval nagyobb kár, csak azért mert pont "előny a képzés"... ezzel nem veszne el a betegség sem... mert az attól nem múlik el és a betegség amúgy sem a körönkénti képzéstől szar dolog pont...ezzel pont az a baj, hogy ha egy nem hulla beteg orit támad az ember, főleg már nagyobb népességnél,esetleg bányák nélkül ha nincs fent 4-5körig meghalt az orija ht-val... helytartó nélkül meg simán vígan meglenne...
|
Quote:
ezt azóta kivették a játékból úgy tudom |
Quote:
|
Nálam még nem olyan rég volt egy ilyen, pár hete akkor épp nem voltam senkinél. sztem él még
|
Quote:
|
Előfordulhat hogy tévedek..
Akkor ezek szerint mégis jártam vkinél.. |
Quote:
nem offolok tovább, de pont ez a baj, h csak ennyit láttál v fogtál fel a hozzászólásomból... viccnek nagyon rossz volt, hisz te is tudod h nem erre gondoltam. egyébként meg kihagytad belőle h küldjön segítséget a szöviknek, ha feléjük mennek, meg tegye fel nekik is a varikat. hát nehogy mán majd azéé adok ki 17 forintot naponta h pocsékba menjen. :D kíváncsi leszek végül benne lesz-e a módosítás az új Ati csomagban. :) |
Ha keveset vagy az oridban, pláne még támadsz is, képezz kézzel!Nem támogatom a javaslatot teljesen felesleges ha jól tudom ez nem a helytartó nevű manager játék!
|
Quote:
Helytartó-manager :D Ez tetszik, kapsz egy ződet (gondolom erre hajtottál :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:31. |