![]() |
Clive Barker - Abarat :rolleyes:
mesekönyv, Clive Barker módra.. azt írják a hátulján, hogy 10 éves kortól bárkinek ajánlják.. hát ez olyan dolog, hogy én Stephen King és Dean R. Koontz meséit sem adnám nyugodt lélekkel apró (a még egyelőre csak képzeletben élő) gyermekeim csöppnyi kezibe :D |
Clive Barker egyáltalán nem írt gyerekeknek szerintem semmit. Akármit is írtak utólag a könyv hátára. Meséket, mesevilágokat talált ki, és írt bennük. De az felnőtteknek szól. Nekem van tőle egy hatalmas képregény-gyűjteményem (eredeti angol nyelvű képregények bescannelve!), még a képregényei is felnőtteknek valók... Még egy kis füzetecskét sem adnék 18 év alatt oda senkinek.
Egyébként múlt héten olvastam az egyik képregénysorozatot. :) |
Nem is olyan régen (vagy 2 éve:rolleyes:) olvastam el tőle a Korbácsot. Marhára tetszett.
Na de nem ezért jöttem ide. :D Most Poe novellák kerültek a sorra (ismét:D) A krimi nagyjai alatt jött ki egy novellás kötet csak Poe tollából származó novellákkal "tele". / novella van benne. (eddig hármat olvastam el, mert elég kevés időm van mostanában.:() Már elolvastam a Morgue utcai kettős gyilkosságot, az ellopott levelet és még egyet, aminek véletlenül se jut eszembe a címe...:o A könyv meg a koliban van, én meg otthon. :) Na de mindegy. Érdemes fellapozni, mint az az írótól elvárható, remek novellák ezek is. |
DragonLance Krónikák, Kaosz Krónikák, Salvatore könyvek minden mennyiségben, szóval minden ami fantasy, minden ami második világháboró és a magyar labdarúgás története I-II. :)
|
S. C Lewis: Narnia krónikái: A varázsló unokaöccse
Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos Ben Nogradi: Hétköznapi harcosok |
J.R.R.Tolkien: The lord of the rings
|
Quote:
Narnia krónikái:A ló és kicsi gazdája Narnia krónikái:Caspian herceg Narnia krónikái:A Hajnalvándor útja |
Kurt Vonnegut: The Sirens of Titan
Kissé elvont sci-fi, némi létfilozófiával. Érdekes könyv, attól függetlenül, hogy gyakorlatilag kötelezőként olvastam :) Az, hogy még így is tetszett, az jelent valamit :D |
Robert Crais - A rettegés háza
|
Robert Kijosaki:Gazdag papa, szegény papa
Mit tanítanak a gazdag szülők gyermekeiknek a pénzről, amit a szegény és a középosztálybeliek nem tanítanak meg? |
All times are GMT +1. The time now is 00:10. |