Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 06-11-2008 20:58

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 179835)
az a baj, h az összes eddig kapott infó alapján, mint ex-hódítós végre megértem ezt is, h egyet kell értsek arwyllal :)
bocs remy :)

egy ex-hódos

Miert kersz bocsanatot Tolem? 22 utan nem voltak klanszabin. Ez teny. Akarkivel fogadok akarmilyen mennyisegu sorben. :)

-Fegya- 06-11-2008 20:58

Amikor aktívan játszottam az 1A-ban, ha gépközelben voltam, minden körben megnéztem a klán pontlistát. Ha egy közelemben lévő klán visszajön klánszabiról, akkor azt biztosan észre vettem volna. Nyilván Remy is észrevette a lehetőséget. Ez számomra sokkal logikusabb magyarázat, mint Arwyl összeesküvés-elmélete.

Különben is, ha bigék összedolgoznak a Menzoval, akkor nem csinálnak olyan hibát, hogy akkor állnak rá a Menzora, amikor még nem látszik, hogy vége a klánszabinak.
Meg hát Bigékről nem is feltételezem, hogy bárkivel összejátszanak.

Redback 06-11-2008 20:58

Quote:

Originally Posted by dzso (Post 179836)
Sok verzió lehetséges... de a valódit biztos csak a belülről érintettek tudják... :)

Nem tudtam hogy a menzo szabin volt, szal már a hazakíséréses verziónak lőttek, de tényleg csak az érintettek tudják a pontosan..

Remedy 06-11-2008 21:15

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 179838)
Különben is, ha Remy

Jeleznem, hogy itt egy klanrol van szo, ahol en egy TAG vagyok. Annyit csinaltam, hogy kiszurtam hogy leesett a klanszabi, aztan segitettem szamolni, es kileptem a klanbol. Ne tessek velem azonositani mindent, koszonom. :)

-Fegya- 06-11-2008 21:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179840)
Jeleznem, hogy itt egy klanrol van szo, ahol en egy TAG vagyok. Annyit csinaltam, hogy kiszurtam hogy leesett a klanszabi, aztan segitettem szamolni, es kileptem a klanbol. Ne tessek velem azonositani mindent, koszonom. :)

Igazad van, javítottam.

Arwyl szelleme 06-11-2008 21:55

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 179835)
az a baj, h az összes eddig kapott infó alapján, mint ex-hódítós végre megértem ezt is, h egyet kell értsek arwyllal :)
bocs remy :)

egy ex-hódos

Hogy mik vannak! :) Lehet egyszer még klántársak is leszünk majd. ;)
Bár szerintem én hamarabb abbahagyom... ideje lenne, de még 1x, utoljára nekiugrok az A-nak.

The Sopranos 06-11-2008 23:04

1 valami biztos,utes utan eleg gyorsan elo mereszkedett 2 orijuk ;)
pedig eleg kesore jart az ido :rolleyes:
ugylatszik akkor keltek :D

Grabi 06-11-2008 23:23

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 179847)
Hogy mik vannak! :) Lehet egyszer még klántársak is leszünk majd. ;)
Bár szerintem én hamarabb abbahagyom... ideje lenne, de még 1x, utoljára nekiugrok az A-nak.

szerintem egy lottó ötös elég egy napra ;)

Killer 06-12-2008 06:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179837)
Miert kersz bocsanatot Tolem? 22 utan nem voltak klanszabin. Ez teny. Akarkivel fogadok akarmilyen mennyisegu sorben. :)

aláírom!!így volt már én is csorgattam rájuk a nyálam éppen azon gondolkoztam kit kellene beszervezni:)
ami viszont felettébb érdekes az az,hogy amikor rájuk álltunk rögtön visszajöttek szabiról!:rolleyes:

Xeper 06-12-2008 11:15

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 179870)
aláírom!!így volt már én is csorgattam rájuk a nyálam éppen azon gondolkoztam kit kellene beszervezni:)
ami viszont felettébb érdekes az az,hogy amikor rájuk álltunk rögtön visszajöttek szabiról!:rolleyes:

1-2 körrel elszámolták a klánszabit, vagy ismerős szólt, hogy nagyot csökkentek pontban, és vissza kellene jönni. Bármi lehetett.

Én is gratulálok a hatalmas ütéshez így utólag is :)

All times are GMT +1. The time now is 21:21.