![]() |
- Hogyan kell elsüllyeszteni az albán hadihajót?
- Vízre kell bocsátani... |
-Milyen az Albán légvédelem?!
Ökölbe szorított kezet ráznak az ég felé! -S milyen a megerősített? Mind a két kezüket ökölbe szorítják, s keresztbe fogva rázzák az ég felé! -S milyen a duplán megerősített? Szólnak még a Szirti sasnak is! |
A sorozáson:
- Van valami baja? - Még hogy van-e? A gyomorfekélyem naponta bevérzik, a tüdőm egy rossz szivacs, a lábam fordítva van beakasztva és félvak vagyok. - Alkalmas! Magának megváltás lesz a hősi halál! |
A zsidó mikulás elmegy az óvodába. Kirakja az ajándékait és így szól:
- Na, gyerekek, lehet vásárolni! |
Miben hasonlítanak a férfiak és a kutyák?
1) Mindkettő fél a porszívótól. 2) Mindkettő eszméletlenül lelkesedik egy nő öléért. 3) Mindkettő gyanakodva néz a postásra. |
Nő sms-t küld a szerelmének:
Szerelmem, ha épp alszol, küldd el nekem az álmaidat. Ha épp nevetsz, küldd el nekem a mosolyodat. Ha épp sírsz, küldd el nekem a könnyeidet. Szeretlek! Válasz: Éppen sz@rok, mit küldjek?? |
Egy bácsi megivott egy kis fröccsöt a déli-pályaudvarnál, később egy nagyfröccsöt
a keletinél.... Mi ebből a tanulság? Az hogy a bácsi többet ivott a kelletínél.. |
Mérnökök
Három mérnök hallgató bámul egy bomba nőt a kocsmában, és közben arról beszélgetnek, vajon ki tervezte a női testet. - Szerintem gépészmérnök volt, nézzétek csak meg ezeket a csuklókat, ezt a mozgást! - Szerintem villamosmérnök lehetett, szinte szikrázik. - Csak egy béna építészmérnök lehetett - ellenkezik a harmadik - ki más tervezné a szennyvízcsatornát a szórakozóközpont mellé? |
A Gestapo faji jellemtesztet dolgozott ki.
Beszólítják az első jelöltet. Bizottság: - Mondjon egy kétjegyű számot! Első jelölt: - 67. Bizottság: - Na és miért pont 67? Miért nem 76? Első jelölt: - Nem! 67! A bizottság feljegyzi, "erős, árja jellem". Jön a második jelölt. Bizottság: - Mondjon egy kétjegyű számot! Második jelölt: - 53. Bizottság: - Na és miért pont 53? Miért nem 35? Második jelölt: - Hát, lehetne éppen 35 is... A bizottság feljegyzi, "árjához közeli jellem". A harmadik jelölt Stirlitz. Bizottság: - Mondjon egy kétjegyű számot! Stirlitz: - 44. Bizottság: - Na és miért pont 44? Miért nem... Na, Stirlitz, elég volt ezekből a hülye zsidó trükkökből! |
Tanárnő: 27 Hülye van ebben a teremben.
Móriczka: Tanárnővel 28. T: Azonnal menj ki Móricka!!!!!! M: Persze, hogy tanárnőnek legyen igaza... |
All times are GMT +1. The time now is 09:53. |