Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

BimmBimm 01-10-2011 19:12

Akkor én sem akarok kimaradni:
Holnapután dimat3-ból vizsgázok ismét, amiből nincsenek tételek de annál több számolási és elméleti feladat.
Ezen kívül van még Mesterséges Intelligencia vizsgám, amiből a könyv 600 oldalas, de a jegyzet "csak" 100. Valamint készülnöm kéne közelítő és szimbolikus számításokból is, ami meg egy érthetetlen anyag (alias numerikus módszerek) :D
Szóval de jó lenne ha csak 5 oldalt kéne tanulnom:D

Ildee 01-11-2011 12:26

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 275548)
Akkor én sem akarok kimaradni:
Holnapután dimat3-ból vizsgázok ismét, amiből nincsenek tételek de annál több számolási és elméleti feladat.
Ezen kívül van még Mesterséges Intelligencia vizsgám, amiből a könyv 600 oldalas, de a jegyzet "csak" 100. Valamint készülnöm kéne közelítő és szimbolikus számításokból is, ami meg egy érthetetlen anyag (alias numerikus módszerek) :D
Szóval de jó lenne ha csak 5 oldalt kéne tanulnom:D

Sok sikert mindkettőhöz. Amúgy én mondtam múltkor Mikinek h engedjen át téged :D

Redback 01-19-2011 20:08

Egy újabb csodálatos embert üdvözölhetünk a hiénák között... Nemhiszem, hogy abban a klánban, és olyan éplistával hiénára lennél szorulva :) Ne feledd: Háromszor veszi vissza kendtűl'! :)

J.Ati 01-19-2011 21:07

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 276791)
Egy újabb csodálatos embert üdvözölhetünk a hiénák között... Nemhiszem, hogy abban a klánban, és olyan éplistával hiénára lennél szorulva :) Ne feledd: Háromszor veszi vissza kendtűl'! :)

Ez a játék már csak ilyen :)
Erre készülni kell seregküldéskor.

csabi 01-19-2011 22:46

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 276791)

A-s eseményre gondolsz? :)

Remedy 01-19-2011 22:52

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 276816)

Mashol nincs klan.

Redback 01-19-2011 23:04

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 276816)

igen :) Persze, sokféleképpen lehet magyarázni, de szerintem aki egy kicsit is hiéna ellenes, nem teszi meg :)

Merengő 01-19-2011 23:43

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 276820)
igen :) Persze, sokféleképpen lehet magyarázni, de szerintem aki egy kicsit is hiéna ellenes, nem teszi meg :)

ez butaság szerintem.

Tsobi 01-19-2011 23:47

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 276830)
ez butaság szerintem.

Szerintem pedig az a butaság, hogy valakit klánszinten sasolunk, hogy mikor van kinnlevő serege és rámegyünk annyian, ahány ember el lehet érni épp a klánból. Na ez tényleg butaság.

Merengő 01-19-2011 23:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 276831)
Szerintem pedig az a butaság, hogy valakit klánszinten sasolunk, hogy mikor van kinnlevő serege és rámegyünk annyian, ahány ember el lehet érni épp a klánból. Na ez tényleg butaság.

ha nálatok ezt takarja a hiéna, akkor már értem. én azt is hiénának nevezem ha látok teljesben egy ütést fokozótávban, kimegyek 2 sereggel, mert miért ne tenném. szerintem ebben semmi kivetni való nincs. aki meg ha kimegy támadni, és beveri 4 sereggel ugyan az az ország csak magára vessen.

All times are GMT +1. The time now is 10:16.