Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 03-19-2007 19:07

Vannak akik irigykednek vannak akik gratulálnak nem akarok mutogatni most sem:)de szerintme nem is kell:)mindenki érzi ezt magában,hogy ö hova is tartozik

Dragi 03-19-2007 19:09

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 81014)
Vannak akik irigykednek vannak akik gratulálnak nem akarok mutogatni most sem:)de szerintme nem is kell:)mindenki érzi ezt magában,hogy ö hova is tartozik

gratulálnék ha láttam volna legalább egy ütés próbálkozást is Ramman felé :) De mindegy ti jóba vagytok azért nem bántjátok egymást! GRATULÁLOK HARCOSOK tessék örülni :)

Harcosok 03-19-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 81015)
gratulálnék ha láttam volna legalább egy ütés próbálkozást is Ramman felé :) De mindegy ti jóba vagytok azért nem bántjátok egymást! GRATULÁLOK HARCOSOK tessék örülni :)

Most pont nem rád akartam mutatni az irigykedés téren de azért köszi:)
igen joban vagyok vele de most mit tegyek régen ismertem meg nem lenne amugy se szivem beütni öt:)+nem is akartam:)+nem is sokszor fértem volna be(de ez mellékes)
de az,hogy nem ütöttem nem azt jelenti,hogy bármiféle csalás lett volna:)
top10böl egyedül ILDI volt olyan aki vagy engem nem ütött be vagy én nem ütöttem be öt
de én erröl Ildivel egy szót se ebszéltem,hogy ütjük avgy nemütjük egymást ez olyan természetes volt én azota ismerem öt amiota hv-zik:)

Dragi 03-19-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 81016)
Most pont nem rád akartam mutatni az irigykedés téren de azért köszi:)
igen joban vagyok vele de most mit tegyek régen ismertem meg nem lenne amugy se szivem beütni öt:)+nem is akartam:)+nem is sokszor fértem volna be(de ez mellékes)
de az,hogy nem ütöttem nem azt jelenti,hogy bármiféle csalás lett volna:)
top10böl egyedül ILDI volt olyan aki vagy engem nem ütött be vagy én nem ütöttem be öt
de én erröl Ildivel egy szót se ebszéltem,hogy ütjük avgy nemütjük egymást ez olyan természetes volt én azota ismerem öt amiota hv-zik:)

elnézést kérek ha úgy értetted hogy meggyanúsítottalak csalással, szó sincs róla csak megjegyeztem hogy érdekes lett volna ha ti odafent elkezdtek verekedni :) tod Star Wars a Csillagok Háborognak tanítvány a mester ellen :D:D:D:D

Szecsa 03-20-2007 09:55

Arcos fiu, merre voltal eltunve? :)
es mihez is kell gratulalni? :)

Harcosok 03-20-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 81088)
Arcos fiu, merre voltal eltunve? :)
es mihez is kell gratulalni? :)

hát gratulálni semmihez nem kell de a hv-hoz gratuláltak páran:)

lll 03-20-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 81217)
hát gratulálni semmihez nem kell de a hv-hoz gratuláltak páran:)

én gratulálok
legalább még nem felejtettél el játszani:)
én szerintem nem tudnám tartani Ramman-al az iramot végig, ha nem vagyok a gépnél a hétvégén napi 25 órát:) csak max az első nap aludhatnék..:D

Harcosok 03-20-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 81264)
én gratulálok
legalább még nem felejtettél el játszani:)
én szerintem nem tudnám tartani Ramman-al az iramot végig, ha nem vagyok a gépnél a hétvégén napi 25 órát:) csak max az első nap aludhatnék..:D

Köszi:)
Hát igen Ildi sok értéket szerez állandoan:)
föleg ha ösztön is a top1 körül van:)akkor furcsa mód 25k érték fölött vannak mind2-nek a végén:D(ez azért van mert akkor Ildi+ösztön se alszik szerintem tul sokat)

Harcosok 03-20-2007 17:13

meg hát elfelejteni?:D
Amit Harcosok megtanult LOvarda is tudni fogja söt még ....... is:D( a Q-s orim neve a pont:) de hát ezt boszi tudja aki meg nem tudja az meg megtudja ha találkozik vele)

Dragi 03-20-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 81269)
meg hát elfelejteni?:D
Amit Harcosok megtanult LOvarda is tudni fogja söt még ....... is:D( a Q-s orim neve a pont:) de hát ezt boszi tudja aki meg nem tudja az meg megtudja ha találkozik vele)

Boszival ??????:)

All times are GMT +1. The time now is 18:12.