Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mit hallgat most??? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=279)

Dragi 07-25-2008 11:53

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 184317)
Tegnap hallottam a rádióban egy régi magyar slágert (60-as, vagy 70es évek talán, de ez is erősen tipp jellegű). Arra emlékszem, hogy tetszett, de nem jut eszembe a refrénje. Valami olyasmi volt benne, hogy távol jártam, vagy messzire mentem, vagy lényegében ezt megfogalmazó valami. Tudom, hogy ez így zagyvaságnak tűnik, de ha netán valamelyikőtöknek beugrik valami, ossza meg velem kérem, mert kezd idegesíteni a dolog.:)

Addig is: Deep Purple - Smoke on the Water :cool:

Első olvasásra és tippre nekem az István a király - Oly távol vagy tőlem
jutott eszembe :) de ez is tipp szintű igazából ha még valami eszedbe jutna róla vagy belőle az segítene sokat :)))

BeeLord 07-25-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 184319)
Első olvasásra és tippre nekem az István a király - Oly távol vagy tőlem
jutott eszembe :) de ez is tipp szintű igazából ha még valami eszedbe jutna róla vagy belőle az segítene sokat :)))

Nem, nem ez az. Rock muzsika volt, de önálló szám, nem egy rockopera része. Az biztos, hogy az alaptémája a szerelem volt, de akárhogy vakarom a fejem, nem jut eszembe az a fránya refrén. Szerintem nem Illés volt, annál kicsit újabb, de valami hasonló kategória. Férfi volt az énekes.

Dragi 07-25-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 184362)
Nem, nem ez az. Rock muzsika volt, de önálló szám, nem egy rockopera része. Az biztos, hogy az alaptémája a szerelem volt, de akárhogy vakarom a fejem, nem jut eszembe az a fránya refrén. Szerintem nem Illés volt, annál kicsit újabb, de valami hasonló kategória. Férfi volt az énekes.

őszintén? Passzolok :D

Pepa 07-25-2008 19:21

Hooligans - Félember

Topsy 07-25-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 184317)
Tegnap hallottam a rádióban egy régi magyar slágert (60-as, vagy 70es évek talán, de ez is erősen tipp jellegű). Arra emlékszem, hogy tetszett, de nem jut eszembe a refrénje. Valami olyasmi volt benne, hogy távol jártam, vagy messzire mentem, vagy lényegében ezt megfogalmazó valami. Tudom, hogy ez így zagyvaságnak tűnik, de ha netán valamelyikőtöknek beugrik valami, ossza meg velem kérem, mert kezd idegesíteni a dolog.:)

Addig is: Deep Purple - Smoke on the Water :cool:

Mégis mi fogott meg a dalban, hát ha ez segítene....?:)

BeeLord 07-26-2008 00:24

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 184380)
Mégis mi fogott meg a dalban, hát ha ez segítene....?:)

Ehh, nem is tudom. Talán a hangzásvilága. Pincetakarítás közben jól emészthető volt.:)

Pepa 07-27-2008 20:38

Irigy mirigy vegyesen

vityu 07-27-2008 20:48

Dragonforce - Heroes of our time

csabi 07-28-2008 09:52

offspring - the kids aren't all right
blur - song2 (live)

vityu 07-28-2008 10:42

Sonata Arctica - Fulmoon

All times are GMT +1. The time now is 04:29.