![]() |
Rádió1 - Disco's Hit
|
Quote:
|
Pokolgép - Tépett madár
|
Quote:
|
|
|
Apocalyptica - Reflections album :cool:
|
Apostol : Okosabban kéne élni
Jól tudod, hogy én csak hozzád tartozom, úgy bizony, Kételkedni benned éppúgy nincs okom, gondolom. És ha néha mégis rossz a hangulat, Titkát pontosan tudom. Okosabban kéne élni, annyit mondhatok, Nem az a bolond, ki megbámul egy csillagot. Gyere ki a zöldbe, menjünk együtt holnap délután Beleharapni a levegőbe óraszám! Okosabban kéne ezt is, azt is tenni még, Ha örül az ember, meg nem árthat semmiképp. Kell a szerelem, de kell még más is, Tavaszi virág és napsugár is, Okosabbá kéne tenni egymás életét! Forrón isszuk meg a kávét, nincs időnk, menni kell, Sürgünk-forgunk, mint a hangyák, nincs időnk, tenni kell. És a táncunk is már szinte gépies, Közben mit szalasztasz el? |
Apostol - Nehéz a Boldogságtól búcsút venni
"Mostanában annyi mindent mondanak terád, Vígasztal a sok kedves barát, Nem tudják, hogy mi újság van nálam, Nem tudják, hogy bármi történt, semmit meg nem bántam. Nehéz a boldogságtól búcsút venni, Lehet, hogy én meg sem teszem. Ki fogom várni, amíg csak eljössz, Addig is rád emlékezem." |
Tegnap hallottam a rádióban egy régi magyar slágert (60-as, vagy 70es évek talán, de ez is erősen tipp jellegű). Arra emlékszem, hogy tetszett, de nem jut eszembe a refrénje. Valami olyasmi volt benne, hogy távol jártam, vagy messzire mentem, vagy lényegében ezt megfogalmazó valami. Tudom, hogy ez így zagyvaságnak tűnik, de ha netán valamelyikőtöknek beugrik valami, ossza meg velem kérem, mert kezd idegesíteni a dolog.:)
Addig is: Deep Purple - Smoke on the Water :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 10:58. |