Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Bogár 03-16-2007 08:35

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 80381)
Na irtam még valamit bogárnak is de azt inkább kiszedtem:)

na most nagyon kíváncsivá tettél... :)

lll 03-16-2007 12:35

ohh végre adott életjelet Harcosok magáról:))

én legalább tudom a Q-s orid nevét:)) de nyugi nem adom ki...:D

párbajozni nem szoktál már menni? meg hv-ni sem??

komolyan már hiányzik a nyár, amikor egy csomó hv-n meg párbajon harcoltunk egymás ellen:)
én meg már kezdek kiöregedni:( már vagy fél éve nemvoltam párbajon, hv-n sem úgy, hogy végig játszottam volna

a nagy jobbra át pedig egy nagy 0 a fair játék tudása:)
tegnap párbajon Dragocskától kikapott de nagyon:D :D
engem meg be se mert venni a párbajra, pedig elsőként jelentkeztem rá fél év után első párbajomra:) ki nem hagytam volna Jobbra át párbaját, dehát elutasított:D :D ezen látszik mennyire jó játékos....
normálban ahol csak a pénz dönt inkább ott nagy embernek hiszi magát, de fair játékban ahol a tudás számít csak, ott már ki se mer ellenem állni:D :D
pedig aztán én nem vagyok valami jó játékos.

http://www.hodito.hu/parbaj/807.html

itt van a tegnapi párbajon az eredmény

nah harcosok aztán nem el tünsz megint fél évezredre
esténként mindig halálra unom magam, hogy nemtudok semmit sem olvasni itt:D

Dragi 03-16-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 80412)
tegnap párbajon Dragocskától kikapott de nagyon:D :D

ebben nem értek egyet :) ahhoz képest hogy első párbaja volt elég jól helytállt :) És okozott fejtörtést is egyszer :) És egyébként meg csak játszottunk és jót játszottunk :)

lll 03-16-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 80414)
ebben nem értek egyet :) ahhoz képest hogy első párbaja volt elég jól helytállt :) És okozott fejtörtést is egyszer :) És egyébként meg csak játszottunk és jót játszottunk :)

hát jó első párbaja volt

de ha normálban olyan jónak mondja magát, akkor elvileg minden percben tudnia kell, hogy mit csináljon, hogy a legjobb legyen
nah ezek szerint mégse tud akármilyen helyzetben a legjobb lenni, csak ha van a háta mögött sok-sok pénz
pénz nélkül is tudni kell játszani... szerintem legalábbis

Dragi 03-16-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 80416)
hát jó első párbaja volt

de ha normálban olyan jónak mondja magát, akkor elvileg minden percben tudnia kell, hogy mit csináljon, hogy a legjobb legyen
nah ezek szerint mégse tud akármilyen helyzetben a legjobb lenni, csak ha van a háta mögött sok-sok pénz
pénz nélkül is tudni kell játszani... szerintem legalábbis

Boszikám az első párbajodon te se a dobogón végeztél :) Ne várd ezt mástól sem :);)
és Te is tudod nagyon jól hogy a párbaj és a normál játék között van különbség :)

lll 03-16-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 80417)
Boszikám az első párbajodon te se a dobogón végeztél :) Ne várd ezt mástól sem :);)
és Te is tudod nagyon jól hogy a párbaj és a normál játék között van különbség :)

jó taktikai dologban tényleg más a párbaj és a normál
de ha ő tényleg normálban a legjobb, akkor elvileg kilehet belőle nézni azt, hogy minden egyes részt a játékban tudja, hogy mi mire jó és mikor kell....
és ha ezeket tudja, akkor az első párbaján is akár halálra kellett volna az egész mezőnyt vernie, mert ha mindent tud, akkor csak egy picike szerencsén múlik már, a többi a tudás

Dragi 03-16-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 80419)
jó taktikai dologban tényleg más a párbaj és a normál
de ha ő tényleg normálban a legjobb, akkor elvileg kilehet belőle nézni azt, hogy minden egyes részt a játékban tudja, hogy mi mire jó és mikor kell....
és ha ezeket tudja, akkor az első párbaján is akár halálra kellett volna az egész mezőnyt vernie, mert ha mindent tud, akkor csak egy picike szerencsén múlik már, a többi a tudás

mi az hogy legjobb ?:) Mindenkinél van jobb

lll 03-16-2007 12:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 80421)
mi az hogy legjobb ?:) Mindenkinél van jobb

hát én nekem eddig úgy esett le, hogy ő saját magát a legjobbnak tekinti...

még anno X-es fórumon is csak ezért kötöttem belé, mert mindenkit lenézett és terrorban tartotta szegény újjonc X-es játékosokat:(

és tudod rólam még párbajon is így csináltam mindig régen, hogy aki a gyengébbet bántja, hol ott erősebbet is tudna, akkor bepipulok és elkezdtem gyengíteni a végén meg beütöttem mindig őket...
nah ez X-ben is ígyvolt, hogy jöjjön csak...
aztán azóta normálban álltalában mindig menekülök előle, hiába bekell valanni az igazságot, nekem nincs pár milliárdom az oriban mint neki, szóval nem tudás döntene hogy ki nyer;)
jah és persze én voltam eddig az első és az utolsó is, aki nyilvánosan kimondta az igazságot sok ember nevében, hogy mit gondolok Jobbráról az X fórumon
és tudtam, hogy mit fogok érte kapni, az üzi végére ki is írtam, hogy jelnetsék le Modiknak, hogy ne sokáig legyen ott az írás, mert vagy 5-6 pontban meg lett szegve a szabályzat:(
azóta nem volt bűnüm a játékban ezt leszögezem
de ott egyzser kikellett mondanom az őszintén már vagy 2-3 hónapja tartottam vissza.... és ahogy elnéztem akkor, elég sok ember mellettem állt, sajnos ők is tiltásban részesültek, merthogy mellettem álltak:(

nah de befejeztem:)

Dragi 03-16-2007 13:16

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 80422)

nah de befejeztem:)

helyes ......

Harcosok 03-16-2007 15:22

Bogár te maradhatsz kiváncsi:D
Boszi igen te tudod az orinevem de a Q-ba végkép olyan az orinevem,hogy ha valaki mellett elhaladok és olvassa ezt forumot tuti,hogy rájön é vagok:)
Nem találkoztam még jobbra át orijával de a Q-ba nem érne sokat a milliárdjaival:)
+én is csak második párbajomra tudtam elérni a dobogot:D

All times are GMT +1. The time now is 08:18.