![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Érdekes, hogy már külön sablonként fel van véve valamiért ez a hibapont, holott ezek szerint egyedül Te szoktad kapni ezt a tiltást. Lehet esetleg, hogy ez azért van, mert ez az állításod nem igaz? |
És már megint én voltam a hülye, hogy Gee aktuális 20 pontja mellé nem az ilyenért járó 10-et adtam, abban a reményben, hogy hátha ért a szóból, és nem kell kitiltani. 30 pontnál tiltás.
Megint jófej vagyok valakivel, és neki áll a legfeljebb az egész. Oké, akkor most megy az előbb lemaradt 1 pont is, és vele az egy hónap pihenő. Ezennel Te is felkerültél azok listájára, akivel nem leszek jófej, és kapják, ami jön. |
Quote:
|
Quote:
Tudod, akkor számoltam össze, hogy eddig 31 tiltáson vagy túl (azóta 33) a most meglévő országaiddal. |
Quote:
Mert ha 4 orimra ennyi van, akkor már rég 168 körök jönnének vagy annyi, mint Sárkinak... De akkor sem vagy jófej, mert én csak válaszoltam arra, hogy milyen focimenedzserjátékon és milyen más online játékon játszom...:D Te is kipróbálhatnál párat, ha gondolod, nyomhatunk egy Dual Accot :D |
Quote:
|
Quote:
Más miatt úgyis ritkán kapok tiltást Bár most Pool U-ban van, ott gyorsan lepereg a 168 kör Aztán mi van? Megint 168? |
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |