![]() |
bezzeg a haveréké!!a pitbulltól simán bemehetsz,de a macska kinyír:D
|
Szánalmas, amit manapság egyesek művelnek:
Csak azért vert rám vki tűzgolyót (max 1 gömbkísérletem volt abba az irányba ahonnan jött), mert látta, h hazaért a tartalék egy része, amit egységben tartok, a veszteség minimális, de ez a mentalitás, és az a tapasztalatom, h egyre terjed...:( Ne értsetek félre, nem vagyok szent, meg háború az háború, erről szól a játék, ölje a tolijaim, ha lopni akar, jöjjön a tűzgolyó kv előtt, h beférjen a serege, álljon bosszút, ha jogosnak érzi, de OK nélkül, csak mert teheti ááá...:mad: Erről ennyit, felbosszantani azért nem fogom magam...:-) |
gratulálok
Gratulálok Hexnek, és Atinak, hogy a tényeket figyelmen kívül hagyó, alpári stílusban megfogalmazott szennyhalmaz fölött (lásd Blöki hozzászólásai, ami a kurv@@nyázáson kívül nem sok mindenről szólt) átsiklott a szemük, én pedig a vulgaritást kerülni kívánó, 100%-os tényeket közlő hozzászólásomért mindenféle büntetést kaptam.
Csak eléritek, hogy tényleg soha többet ne jöjjek ide (Bár feltételezem, ez a valódi cél!). Így is alig jövök már ide, de így nem is sok értelmét látom a továbbiakban sem. Az ilyen egyfelé vágó pengéhez fogadjátok őszinte gratulációmat. |
Quote:
|
Quote:
"A fórumon tiltott minden olyan téma, ami politikával vagy etnikai kérdésekkel foglalkozik." |
Quote:
|
Quote:
De mivel neked nem tyúk agyad van, hanem kifejlett homo sapiens sapiens vagy, ezt te nyilván teljesen logikusnak, és jogosnak tartod. |
Quote:
|
Quote:
|
elég sokszor le lett írva abban a topicban, hogy mire voltam kíváncsi. Ha a tieidhez hasonlóra lettem volna kíváncsi, akkor a politika topicba nyitom meg. De én vagyok a hülye, hogy bizonyos emberekről elég érettséget feltételezek, hogy tud olvasni és tud értelmezni. Tévedtem.
Bezzeg akkor tudtál normálisan viselkedni, mikor az anarch D-és országaidról volt szó... Amúgy megvan a véleményem az új királyságról, csak nem írom le, mert az végleges tiltás lenne. |
All times are GMT +1. The time now is 04:17. |