![]() |
helló
Egyszer valaki hiányolt, hát beugrottam, de azt ne várd Harcosok, hogy megfogadjam a tanácsod:)
|
Quote:
egyszer énis végig játszanék egy ilyet, mert kiváncsi lennék, hogy ki milyen is 4 órásban:) de amúgy más párbajra már tényleg nem megyek! ilyen meghívásosra szívesen elmegyek:) MSN-en mindig elérhető vagyok álltalában;) |
Quote:
Fogadd el megnyertem És nézd meg 1x ütöttem be Stevet ő volt üres És egyszer mit tom én kit de ő nem volt üres +egyszer a végén járványt 230hekim volt És igen fedeztem azért mert fedeznem kellett mivel az elején járvány bevágott:) ja és alig volt tolim 170körül csak az meg semmi:)mit akartok kis 40-kkel??? Tudod itt csak 1.25ös szorzó volt:) Ártozni?:)Jó szecsa te naon tudsz még gömbölni se tudtam senkit:D nekem a végén volt:643 lovam,186varim,170toli,341ij,185támadó,87 védő:) Meg vagy 60sima kati Had teki:28% Laki teki:25% Leloptamtalak téged is meg Járványt is:) Szecsa semmi baj te ettedtted az orim:)Ha nem loplak a végén éhen halok Ugyhogy köszi:) |
Quote:
Elöször bevágott Járvány -10heki:) Aztán fedeztem 18-at Utána leloptam a néped és így fedeztem rola dmert így 4.lettél 2-3hekit fedeztem rolad Ütöttem 2x3hekit És a végén járványt 14hekire ugy volt töle kb 700érték elönyöm... Aztán lefokoztam véletlenül a toli varit is és így lehuzott adáig:) Ja és leirtam mim volt Gömböm nem mentettem le mivel az uccsó körben már az imátkozás ment csak:DÉs Isten meghallgatta imámat Ja meg szecsa álomvilágba élsz:)Akkor vonjuk ki belölem azt a 3hekit amit Stevetöl szereztem jó akkor vegyük ugy mintha őt ütni se lehetett volna ... Akkor járvány is kevesebb hekin lett volna Sőt még te is mert akit ütöttél az lehet ütötte Stevet:D |
Quote:
Én népet csak ott elöl loptam valakitöl már fogalmam sincs kitöl Töled max nyersit loptam mert kellett a kaja már az elején:) |
Quote:
Köszi Járvány:D |
Quote:
Ja és leirom mit képeztem az elején: 130vari 60ij 80 tolit:) Bevágtak láttam Járvány alámbontott de azthittem nem engem üt kockáztattam nem bontottam... Utána te is alámbontottál ugyhogy 2épületet bontottam de így csak alád kerültem Járvány alá nem:) És csak volt elég támadóegységema végén ha befértem az elsőhöz:) Na meg a 28% hadi tekit el ne felejtsük már:D Volt valakinek jobb?:D De a végén 110ház volt már kb:Dlebontottam a fémbányát stb stb:) |
Harcosok, en nem bizonygatok semmit :) Tolem is loptal tekit, embert mindent, tudom.
De akkor is 20< hekit fedeztel a jatek folyaman. A taktikadat es tudasodat az en szememben hoztad a forma szerint. ennyi :) |
Quote:
DE aztse vágom mi volt a taktikámmal a baj?:) Gömbölni már az elején se tudtam senkit:( Lopni egy kicsit tudtam de számolni kell azzal,hogy 1.25ös szorzó:) |
Szecsa te olyan okos vagy ha nem lennél ki kellene találni:)
Ugyanannyi tolim varim volt 8:00kor mint 5:30-kor:) Na jó vagy 10-el kevesebb mert 1x a végén elkaptál a tolijaimat:) Én utána már csak ij-lovat nyomtam csak hallottál már olyanról:Taralkékolni az egységet a végére?????????????????????????? |
Quote:
Quote:
Quote:
En ugy tapasztaltam tobb volt. |
Quote:
|
Örömmel látom, hogy minden maradt a régi. :)
|
Quote:
|
Quote:
hát én akárkit is loptam mindenkihez befértem:) első képzésre aszem ezt csináltam: 55 íjj 115 vari 80 toli ez ugye az alap 250 katiból lett amikor 18:25 fele mentem el akkor még gyors gondoltam lelopom Járványt emberre, hogy picit nehezítsem még az első helyét, de akkor buktam egyszer és akkor rohantam is el gyorsan:) de ez nyilvánvaló volt már nekem 1-2 óra a kezdés után, hogy Szecsa, te (Harcosok) és én voltam a dobogóra elvileg kiírva, de természetesen Járvány is ott volt velünk, mert heki elönyben volt aszem 23 hekivel, így tudott fejlődni jobban:) |
de félreértés ne essék, nem is a vippért mentem, hisz már legalább 3 hónapja nem is vippeltem egyik orimat sem, és csak ez a párbaj miatt gyors vippeltem be az Alyssa orimat
nagyon jó volt a párbaj én élveztem amíg ott voltam:) szinte mindenkit ismertem valahonnan már:cool: |
Quote:
Szerintem nem.... Ja de ténleg 5:30kor még nem jöt tbe egységem csak 5ora 33kor :D Meg ugy érzem nem tartozok senkinek sem magyarázattal arra nézve,hogy miként nyertem meg:) De sokan tudtak gömbölgetni ugyhogy ők megerősíthetik ennyim volt:) |
Quote:
ja és 7körül már én is kezdtem lopni járványt nagyban:D én nem fogok itt vitatkozni azon,hogy mi volt ott kész én nyertem és csönd nem ütöttem olyan sokszor lefele mint egyesek kemény 3hekit szereztem Stevtöl Én tudom tolizni se nagyon toliztam mivel a 170tolim nem tartom soknak Variba én voltam az egyik leggyengébb... Aki nem hiszi az meg le van sz*rva .... Ja és jővőhét vasárnap egy ugyanilyet?:D*néz nagyban Ati-ra* |
Az hogy nyertél nem változtatt azon hogy bunkó voltál Cassandrával! :p És azért ő mégiscsak egy hölgy és még idősebb is nálad és tiszteletlenül beszéltél vele! a minimum az hogy bocsánatot kérsz sztem! Ha nem akkor meg bebizonyítod hogy bunkó vagy :)
|
Quote:
Azt meg se említette,hogy tőle nyersit loptak ugyhogy csönd!!! |
Quote:
|
Köszönöm a gratulációkat thx thx:)
És azok is tudom akik itt most fujgatnak azok irigységből teszik ... DE ha nem nyerem meg akkor ment volna a duma,hogy csak a szám van stb:) Semmi szabályellenes nem tettem ugyhogy ez van el kell fogadni le lett hagyva a banda:) És még azt sem lehet mondani üres orin nyertem meg:) |
Drag te is értsd meg aztirta,hogy embert loptak töle !!!
Több egységem volt mint Járványnak (ugy hogy egy időben +33hekiben volt:P)és jobb elosztásban és így megnyertem kész:)Beütöttem mert leloptam tekire is nagyon;) mert nemcsak azt számít mennyi egység van hanem,hogy jól van-e elosztva:) |
Quote:
|
Quote:
Igen irigy vagyok a stílusodra :D:D:D Hazugnak akarok nevezni egy hölgyet :D:D:D Taníts mester ...........:p |
Quote:
|
Quote:
kÖszönöm azoknak akik nem birják elviselni,hogy a végén már csak lábnyomomat tudták ütni:D DE én a nagy fős prábajon kis béna vagyok meg lett már anno mondva:)Nagy fős párbajon ahol van 1-2jó játékos semmit nem tudok már tenni mgé a dobogot sme érem el...:D Pedig most volt nem is 1:)Járvány,Boszi,POol,Szecsa meg nem is tom kik voltak még:D És Cassandra drága bocsánat ha megsértettelek:)De legközelebb tedd hozzá,hogy valaki nyersit is lopott!!! Ne állíts valotlant a másikról! |
Quote:
|
Quote:
Ja hogy Cassandra lett hazugnak nevezve? Ejnye! (Azt hittem Szecsa, ezek szerint többen lettek? :D) |
Quote:
PL szecsa semmit nem tett elenem (vagy lehet én nem vettem észre) Járvány az eljén beütött+a végén pár rengés,lopás Pool mintha ott se lett volna most komolyan ellenem nem tett semmit:) Mivel nagyából minden ellen be voltam védve:D Talán varival tudtak volna szivatni:) Még a legnagyobb profik miatt nyertem meg :)Pl ha nincs szecsa éhen halok:) ha nincs járvány nem eltt volna csak 15% hadteki:) |
Quote:
|
Quote:
Fontos lenne nagyon: Ati ha megtudod nézni mi volt a párbajon pls tedd már meg és ird be ide mennyi tolim-varim volt lefokozás elött |
Harcosok.
Azt mondtad 1párbaj nem párbaj. akkor ennek megfelelően regisztráld a győzelmed:mad: |
Quote:
mondjuk én ha nem nyersi miatt piszkállok valakit, akkor mindig elöttem levőt szoktam de egyébként van más oka is, hogy mért nem piszkáltalak: 1. tudom, hogy nem nagyon tudnálak, de te sem engem gömbölni 2 és fél óra alatt egyet probáltam Járványra, mert azt is tudom, hogy gömbölni sem tudok, és feleslegesen a rúnát nem pazarlom el ilyenekre, inkább felteszem a védő varikat:) |
Quote:
És láthatod visszább,hogy még szertnék ilyeneket menni:) |
Quote:
akkor még vissza van 4 párbaj ugyanezzel a csapattal:) dejó lesz, csak ne kelljen elmennem majd megint:( |
Quote:
Persze nem deffelés volt mert tudtam ütni a végén is és még akkor se tudott sneki sem piszkálni:) Csak lefokozás útán;) |
Quote:
Minyom párbajban:D |
Párbajonként 300-400hsz és fellendül a forum:D
|
Legnagyobb érvágás neked az lenne ha nem te lennél a középppontba :D és 1700 hsz.-nél behalna a topic :D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 20:04. |