![]() |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
http://lapozz.hu/www.hodito.hu
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
Pool Pool, csak nem Te voltal? :D |
Quote:
Viszont az ilyenek a munkám miatt picit érzékenyen érintenek... Elég szomorú, ha egy tanuló ilyet megenged magának a tanárával szemben... De sztem Te is és mindenki más tudja, miről is van szó, hiszen mindennapos az ilyen... Mondjuk mit is várunk a gyerektől, ha a szülő is kifejezetten idiótán viselkedik, 8 évig egy fogadóórára/szülőire/nyílt napra sem jön el? Idáig jutott ez a pár évtizede még megbecsült és köztiszteletben álló pálya... Sajnos...:( |
Quote:
|
Quote:
Es sajnos lesz ez meg roszabb is. |
Quote:
Ahol már így beszél egy gyerek egy felnőttel, aki ráadásul a tanára, ott csak idő kérdése a többi... A cigányokról meg nincs értelme beszélni sztem... |
Wojciech Szczesny, az Arsenal kapusa Arshavin győzelmet jelentő gólja után megmutatja:
http://pictuary.blog.nepsport.hu/fil...9e2ao1_400.gif 1. Hogy mit csináltak a Barcával. 2. Hogy ő mit csinál, az előtte fekvő láthatatlan nővel. 3. Hogy milyen arcot vág szex közben. 1-2-3? Szted? |
|
Golyajaras van??
|
Quote:
|
A Manchester City vezetősége érti a viccet, úgyhogy nem lett diplomáciai botrány az Arisz Szaloniki parádés mellényúlásából. A görög csapat marketingesei a Citeh elleni Európa Liga-meccs műsorfüzetébe egy olyan - neten vadászott - képet tettek, amin az angol csapat látható, de photoshoppal 60 fősre duzzasztották a keretet, és az összes létező sztárt rámontírozták. Így került a Citybe Ibrahimovic, Kaká, Sneijder, aztán öt kapus, és persze ott van Waldo is a kép közepén. Az irtózatos zavarban levő görögök megpróbálták visszavonni a műsorfüzetet, de néhány forgalomba került, az e-bay-en 35 fontért fel is bukkant az első a relikviákból. És akkor a kép:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/...33_964x461.jpg |
Jo ez a kep :)
|
Quote:
|
Quote:
Sokakat a 'hangnemed' és a stílusod érzékenyen érint, másokat egyáltalán nem. Én az utóbbi táborba tartozom, nem is magam miatt kérem.. de ha valamiért, akkor a sorozatos offolások és témába nem vágó kötözködések elkerülésének érdekében kicsit csiszolj magadon, mert nem lehet véletlen, hogy mindig Téged találnak meg az illetékesek a 'bunkó', 'faragatlan' és hasonló jelzőkkel. |
Quote:
Az egyik:én kedvellek (:eek:) időnként, de csak azért, mert jóban vagy Atival és még pár emberrel ill. van egy saját fórumos szerepjátékod, még Neked sem kellene óriási arcot növesztened. Legyél olyan, mint a Lanawin-en. :) A másik dolog: a főnyomkodó Totya, nem Te! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez a Kalapácska szimplán ennyire hülye?
|
Quote:
De legalabb mert mindketten a cukrazdaba(az meg mi a hatam) fallabdazni mennek, mert azt hiszik mindent megtehetnek? Szerintem ugy dobnak ki oket a labuk sem eri a foldet, aztan kitorolhetik a fenekuket a megvett kremesukkel meg a penzukkel, ebben a sorrendben. :) |
Quote:
Amugy nem veszekednni szeretnek. Ha veletlenul valakit megsertetem, vagy az irasom zavar akor BOCSANAT. Tobbet nem irok csak olvasnni fogok ezutan a forumon. |
Quote:
|
Quote:
Ki az Olumposz uj vezere, Pavarotti? :) |
Quote:
feled-feledd veszekedni-veszekedni megsértetem-megsértettem akor-akkor olvasnni-olvasni tényleg ennyire nehéz helyesen írnod? Utolsó mondatodra:Helyesen teszed... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:28. |