Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Tsobi 02-14-2011 20:01

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279990)
hasonlat,
de nyilván ha valaki jól pofon vág, nem sütivel kínálod meg nagy hirtelen. Lehet ugyanúgy, ahogy ő tette te is jól pofon vágod.
szándékosan ugyanúgy

Milyen keresztényi hozzáállás ez, kérem? :D

Pool 02-14-2011 20:25

Visszavonult RONALDO

http://www.nemzetisport.hu/minden_ma...onult-2064595/

Kutyuleee 02-14-2011 20:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 279994)

:(((( sajnálom nagyon, egyik, ha nem a legnagyobb játékos volt .

Hex 02-14-2011 20:39

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 279984)
hanem pont a játékot nem,vagy csak részben ismerő fedező matyi A-s elfek egyesült szakszervezete,

no ezt azért kikérem magamnak, mélyen tisztelt nagy tudású ork bácsi. Nem kéne szidnod az elfeket. És főleg nem kéne álltalánosítani.

csabi 02-14-2011 20:41

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 279997)
no ezt azért kikérem magamnak, mélyen tisztelt nagy tudású ork bácsi. Nem kéne szidnod az elfeket. És főleg nem kéne álltalánosítani.

Kutyulee ép kiemelte, hogy nem a játszó elfekkel van a baj, mert kellenek a csoportnak, hanem a játékot nem,vagy csak részben ismerő fedező matyi A-s elfek a hibásak. :)

Kutyuleee 02-14-2011 20:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 279997)

Nem vagyok rasszista Elf gyülőlő, és nem a fajnak szólt a kijelentésem, hanem a játékstilusnak és mentalitásnak. Azt hiszem ezt te is nagyon jól tudod,hogy milyen messze állsz ettől:) úgyhogy nem kéne magadra venned:D

Hex 02-14-2011 20:47

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 279999)
Kutyulee ép kiemelte, hogy nem a játszó elfekkel van a baj, mert kellenek a csoportnak, hanem a játékot nem,vagy csak részben ismerő fedező matyi A-s elfek a hibásak. :)

mivel A-ban egy 168 körét töltő orkot, egy elfet, meg egy egyszemélyi klánban lévő orkot benyomtak két sereggel, ettől még én is fedező matyi maradok a ti hitetek szerint.

Kutyuleee 02-14-2011 20:51

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 280003)
mivel A-ban egy 168 körét töltő orkot, egy elfet, meg egy egyszemélyi klánban lévő orkot benyomtak két sereggel, ettől még én is fedező matyi maradok a ti hitetek szerint.

Te tudsz játszani, nagyon sok dologgal tisztában vagy, és ha jól emléxem nem elleneztél minden olyan fejlesztés probálkozást, ami az inaktív játékosok segitését helyezné előtérbe. pl a klánvezér korlátozott munkálkodása a szövetségeseknél ha megengedik neki. nem kötelező, de jobb dolog, mint a jelszó kiadogatása... és esetleg szigorubban is lehetett volna venni a belépkedéseket...

Redback 02-15-2011 11:23

http://lapozz.hu/www.hodito.hu

Quote:

A weblap kódolása: ISO-8859-2 Ez a kódolás nem a legmodernebb hiszen nem alkalmas nemzetközi karakterek megjelenítésére.
Milyenek a nemzetközi karakterek?:confused:

Ati 02-15-2011 11:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 280026)
http://lapozz.hu/www.hodito.hu

Milyenek a nemzetközi karakterek?:confused:

Kínai, japán, cirilbetűs írás stb. Ez a kódkészlet (ISO-8859-2) tartalmazza a kifejezetten magyar karaktereket: őűŐŰ

Rob 02-15-2011 12:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 279996)
:(((( sajnálom nagyon, egyik, ha nem a legnagyobb játékos volt .

melyik klánba volt:confused:

Pool 02-15-2011 13:57

Remedy 02-17-2011 14:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280263)
Tisztelt szülök! Gyermekük mobiltelefonjával folyamatosan zavarta az óra menetét, ezért én szótlanul kezem odanyújtásával el akartam venni tőle, erre ő azt válaszolta: "nincs apróm" ezért gyermeküket osztályfőnöki megrovásban részesítem!

Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Pool

Pool, csak nem Te voltal? :D

Pool 02-17-2011 14:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280281)
Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Pool

Pool, csak nem Te voltal? :D

Nem...
Viszont az ilyenek a munkám miatt picit érzékenyen érintenek...
Elég szomorú, ha egy tanuló ilyet megenged magának a tanárával szemben...
De sztem Te is és mindenki más tudja, miről is van szó, hiszen mindennapos az ilyen...
Mondjuk mit is várunk a gyerektől, ha a szülő is kifejezetten idiótán viselkedik, 8 évig egy fogadóórára/szülőire/nyílt napra sem jön el?
Idáig jutott ez a pár évtizede még megbecsült és köztiszteletben álló pálya...
Sajnos...:(

Remedy 02-17-2011 14:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280284)
Nem...
De sztem Te is és mindenki más tudja, miről is van szó, hiszen mindennapos az ilyen...
Mondjuk mit is várunk a gyerektől, ha a szülő is kifejezetten idiótán viselkedik, 8 évig egy fogadóórára/szülőire/nyílt napra sem jön el?

Nos, ez meg mindig jobb, mint amikor a nem tulzottan feherboru gyerek lekopi a tanart, meg kilyukaszgatja a kerekparja gumijat, pofont meg nem adhatsz neki mert kirugnak... (sajnos tapasztalat a csaladban, marmint nem a kirugas, hanem a tobbi)

papp2 02-17-2011 14:19

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280284)
Nem...

Es sajnos lesz ez meg roszabb is.

Pool 02-17-2011 14:22

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280286)
Nos, ez meg mindig jobb, mint amikor a nem tulzottan feherboru gyerek lekopi a tanart, meg kilyukaszgatja a kerekparja gumijat, pofont meg nem adhatsz neki mert kirugnak... (sajnos tapasztalat a csaladban, marmint nem a kirugas, hanem a tobbi)

Jobb, jobb, de mitől?
Ahol már így beszél egy gyerek egy felnőttel, aki ráadásul a tanára, ott csak idő kérdése a többi...
A cigányokról meg nincs értelme beszélni sztem...

Pool 02-17-2011 14:35

Wojciech Szczesny, az Arsenal kapusa Arshavin győzelmet jelentő gólja után megmutatja:

http://pictuary.blog.nepsport.hu/fil...9e2ao1_400.gif

1. Hogy mit csináltak a Barcával.

2. Hogy ő mit csinál, az előtte fekvő láthatatlan nővel.

3. Hogy milyen arcot vág szex közben.

1-2-3?
Szted?

Remedy 02-17-2011 15:23

http://www.kenezykorhaz.hu/golyahir/209-racz-alekosz

Eljen a Valo Vilag. :)

papp2 02-17-2011 15:38

Golyajaras van??

csákány 02-17-2011 19:42

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280290)
Wojciech Szczesny, az Arsenal kapusa Arshavin győzelmet jelentő gólja után megmutatja:

http://pictuary.blog.nepsport.hu/fil...9e2ao1_400.gif

1. Hogy mit csináltak a Barcával.

2. Hogy ő mit csinál, az előtte fekvő láthatatlan nővel.

3. Hogy milyen arcot vág szex közben.

1-2-3?
Szted?

A visszavágón ő lesz a láthatatlan nő :D

Pool 02-18-2011 21:01

A Manchester City vezetősége érti a viccet, úgyhogy nem lett diplomáciai botrány az Arisz Szaloniki parádés mellényúlásából. A görög csapat marketingesei a Citeh elleni Európa Liga-meccs műsorfüzetébe egy olyan - neten vadászott - képet tettek, amin az angol csapat látható, de photoshoppal 60 fősre duzzasztották a keretet, és az összes létező sztárt rámontírozták. Így került a Citybe Ibrahimovic, Kaká, Sneijder, aztán öt kapus, és persze ott van Waldo is a kép közepén. Az irtózatos zavarban levő görögök megpróbálták visszavonni a műsorfüzetet, de néhány forgalomba került, az e-bay-en 35 fontért fel is bukkant az első a relikviákból. És akkor a kép:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/...33_964x461.jpg

papp2 02-18-2011 21:17

Jo ez a kep :)

Pumi 02-20-2011 17:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 280882)
Mindössze annyit mondtam, hogy mielőtt valamire reagálsz, azért próbáld meg az írás tartalmát elolvasni. De ha ilyen formátumban akarunk beszélgeti, akkor most mondanom kellene azt, hogy te meg annyit se érsz? Szerintem ez így gyerekes. :)

isten ments, hogy veled beszélgessek, csupán egy mellényúlásodra reagáltam, aztán egy másikra mert épp lehülyéztél amikor éppen erről papoltál Remynek :D

Tsobi 02-20-2011 18:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280885)
Mert barmirol legyen szo, eleg hamar egyreszt eloffolodik a tema, masreszt sokan csak kotozkodni irnak be...

Abban azt hiszem mindenki egyetért velem, hogy ha valaki, akkor Te bizony élen jársz a kötözködésben, még ha nem is tudatosan csinálod.

Sokakat a 'hangnemed' és a stílusod érzékenyen érint, másokat egyáltalán nem. Én az utóbbi táborba tartozom, nem is magam miatt kérem.. de ha valamiért, akkor a sorozatos offolások és témába nem vágó kötözködések elkerülésének érdekében kicsit csiszolj magadon, mert nem lehet véletlen, hogy mindig Téged találnak meg az illetékesek a 'bunkó', 'faragatlan' és hasonló jelzőkkel.

Tsobi 02-20-2011 18:08

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 280886)
Cheers,
főnyomkodó

Két dolog.

Az egyik:én kedvellek (:eek:) időnként, de csak azért, mert jóban vagy Atival és még pár emberrel ill. van egy saját fórumos szerepjátékod, még Neked sem kellene óriási arcot növesztened. Legyél olyan, mint a Lanawin-en. :)

A másik dolog: a főnyomkodó Totya, nem Te! :D

Remedy 02-20-2011 18:11

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280891)

Az egyik:én kedvellek (:eek:) időnként, de csak azért, mert jóban vagy Atival és még pár emberrel ill. van egy saját fórumos szerepjátékod

Ez igy egy kicsit felreertheto lett, el kellett olvasnom vagy parszor... :D

Tsobi 02-20-2011 18:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280895)
Ez igy egy kicsit felreertheto lett, el kellett olvasnom vagy parszor... :D

Jól van na, szeretem az összetett mondatokat :o

Dus 02-20-2011 18:22

Quote:

Két dolog.

Az egyik:én kedvellek (:eek:) időnként, de csak azért, mert jóban vagy Atival és még pár emberrel ill. van egy saját fórumos szerepjátékod, még Neked sem kellene óriási arcot növesztened.

Nem látom az összefüggést. Vagyis pontosabban, egy másikat látok...

Quote:

Legyél olyan, mint a Lanawin-en. :)

... ami nem más, minthogy alkalmazkodom a környezethez.

Quote:

A másik dolog: a főnyomkodó Totya, nem Te! :D

:( Pedig már azt hittem... :)

Remedy 02-20-2011 20:41

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280943)
Babgulyás recept

Hozzávalók:
kb.30 kg.marha- vagy sertéscomb (vagy lapocka),füstölt hús (lehet csülök,oldalas..),3 db
sárgarépa,2-3 db fehérrépa, 50 kb.barna- vagy tarkabab, 1 nagy,vagy 2 kicsi vöröshagyma, kevés zsír vagy olaj,p.paprika,ízlés szerit ő.kömény,ő.bors,delikát,1-2 babérlevél.
a nokedlihez:3 tojás,pici só,liszt................

jah, bocsi :D

Nem lesz keves 3 tojasos nokedli kb 90-100 kg gulyashoz? :P

Pool 02-20-2011 20:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280946)
Nem lesz keves 3 tojasos nokedli kb 90-100 kg gulyashoz? :P

Miért lenne, nem az a lényeg, hogy hús legyen bőven?

Hex 02-20-2011 22:02

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280983)
Kivéve, ha magyar bajnoki...

oda ki se mennék :D

Pool 02-20-2011 22:09

Ez a Kalapácska szimplán ennyire hülye?

Remedy 02-20-2011 22:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280988)

Nem szimplan, de ennyire. Azert papp2 se piskota...

De legalabb mert mindketten a cukrazdaba(az meg mi a hatam) fallabdazni mennek, mert azt hiszik mindent megtehetnek? Szerintem ugy dobnak ki oket a labuk sem eri a foldet, aztan kitorolhetik a fenekuket a megvett kremesukkel meg a penzukkel, ebben a sorrendben. :)

papp2 02-20-2011 22:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280991)
Nem szimplan, de ennyire. Azert papp2 se piskota...

De legalabb mert mindketten a cukrazdaba(az meg mi a hatam) fallabdazni mennek, mert azt hiszik mindent megtehetnek? Szerintem ugy dobnak ki oket a labuk sem eri a foldet, aztan kitorolhetik a fenekuket a megvett kremesukkel meg a penzukkel, ebben a sorrendben. :)

Penz beszel kutya ugat ne feled.
Amugy nem veszekednni szeretnek. Ha veletlenul valakit megsertetem, vagy az irasom zavar akor BOCSANAT.
Tobbet nem irok csak olvasnni fogok ezutan a forumon.

Hex 02-20-2011 22:23

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 280988)

nem hülye, csak elkalapálták :D

Remedy 02-20-2011 23:03

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 281008)
valahogy a régi vezér hozzáálása nagyságrendekkel jobban teccett mint az uj ária mesteré :D

Ki az Olumposz uj vezere, Pavarotti? :)

Pool 02-20-2011 23:47

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 280994)
Penz beszel kutya ugat ne feled.
Amugy nem veszekednni szeretnek. Ha veletlenul valakit megsertetem, vagy az irasom zavar akor BOCSANAT.
Tobbet nem irok csak olvasnni fogok ezutan a forumon.

Egy normális helyen hiába lobogna a pénzed...

feled-feledd
veszekedni-veszekedni
megsértetem-megsértettem
akor-akkor
olvasnni-olvasni

tényleg ennyire nehéz helyesen írnod?

Utolsó mondatodra:Helyesen teszed...

papp2 02-20-2011 23:51

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 281043)

feled-feledd
veszekedni-veszekedni
megsértetem-megsértettem
akor-akkor
olvasnni-olvasni

Ugyes vagy.

vityu 02-20-2011 23:54

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 281043)

feled-feledd
veszekedni-veszekedni
megsértetem-megsértettem
akor-akkor
olvasnni-olvasni

Csak annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy akit éppen csesztetsz, egy külföldön született, és jelenleg is ott élő ember. A klánban érdekes még SOHA SENKI sem szólta meg a helyesírásáért.

All times are GMT +1. The time now is 15:28.