![]() |
Quote:
Az éles párbajon biztos többen leszünk, addigra te is rakd rendbe a géped :) |
Kettőnél áll most a "számláló". Két emberért nem indítom el, mert elég unalmas 5 óra lenne, úgyhogy hacsak nem jelentkezik még legalább 3 ember a következő órában, akkor ez most ki fog maradni.
|
Quote:
|
Ez nem jött össze:(
Bár úgy látom, h Ati egyedül is tud párbajozni: #1270, 10 fő, 1 fogl. :D:D |
Quote:
Úgy néz ki, hogy gyakorlópárbaj az nem igazán lesz, marad az éles játék. Ott lesz úgyis 6 párbaj, lehet majd válogatni. |
Első párbajnak javasolnék időpontot.
Július 2 péntek, 15:00-tól 20:00-ig. Így nincs túl korán, de nem is húzódik el késő estig :) |
Quote:
|
Jühetnek az időpontigények, lehetőleg mindenkitől több. Hétköznapi és hétvégi egyaránt.
|
Quote:
Hétköznapra már írtam a péntek 11-16 Hétvégére meg vasárnap délelőtt lenne jó 08-as kezdéssel, de ha később, akkor legyen vége 16-ra, tehát még a 09-10-11-es kezdés lenne megfelelő |
Quote:
|
Quote:
Majd a következőre megírom az igényeket...;) |
Én már írtam egyet hétköznapra.
Péntek 15:00-tól 20:00-ig, de lehet vége akár 22:00 is, csak annál később nem szeretném, ha elhúzódna :) Hétvége nekem sajna nem jó most. |
Quote:
|
Eljött július első hete, folytatódik élesben a párbajsorozat. A hétre vonatkozó időpontigényeket írjátok meg minél többen, hogy olyan időpontot tudjak kiírni, ami a lehető legtöbb embernek megfelel. Hétköznapi és hétvégi időpontok egyaránt jöhetnek, lehetőleg mindből több, hogy lehessen variálni.
|
Nincs valami nagy tolongás :)
Lehet nem lesznek 5 óráson 5 pontos párbajok :S |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én azért nem szóltam eddig hozzá az idő pontokhoz, mert elvileg tudok alkalmazkodni majd.
De ha már észre vételt kell tennem, akkor délelött, vagy este lenne jó. Azaz 7-8 órás kezdéssel(de inkább 8), vagy 18-19-20 órás kezdéssel lenne nekem jó. A nap az majdnem mindegy, hogy hétvége, vagy hét közben. Kb ennyi lenne a dolog. U.i.: És persze jó lenne, ha nem 1-2 nappal előtte derülne ki, mikor is lesz a párbaj, hanem hamarabb lenne kiírva, mint eddig |
Még valakinek időpontigénye? Reggelig még jöhetnek, aztán megpróbálok a két igényből kihozni valamit, ami lehet, hogy egy harmadik időpont lesz... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ok, nem szóltam... |
Nincs egyik időpontra se többség, ezért kicsit rendhagyó módon kiírtam egyszerre két időpontot is: az első, és a második párbajt egyszerre. Az egyiket péntekre, a másikat vasárnapra.
Lehet jelentkezni a szimpatikusra, de akár mindkettőre is! :) |
Quote:
Így legalább gyorsan ledarálunk kettőt:) |
Quote:
|
Quote:
Ilyen melegben meg kiváló időtöltés a párbajozás :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Reggeltől esti eltart :( 12 m3 betont kell beleönteni remélem, vasárnapra nem lesz semmi, akkor jó lenne indulni |
A vasárnapi időpont majdnem tökéletes lesz nekem, de remélem a péntekin is itt tudok lenni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Focit akarnak páran nézni :) Lesz egy kis hódítós tali, és sörözni fogunk, de pont aznap van valami meccs. Negyeddöntő. 32 fokban sörözni jobb, mint tv-t nézni :) |
Quote:
|
Egy gyors emlékeztető: péntek délután és vasárnap délelőtt párbaj!
|
| All times are GMT +1. The time now is 13:32. |