Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Arrakis 06-04-2007 09:40

2007-06-04 04:00:53 Cogito Ergo Ütök... (#2974) támadást indított Csereszavatos Tevenyereg (#2809) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1067 hektár földet.

Grat a kiskecskéknek is, Gyulának külön a hiénázók visszatámadásáért.

Arrakis 06-04-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 100656)
Köszönjük szépen!
És külön köszönöm személy szerint mindenkinek hogy megkaptam a bizalmat, megérte ennyit dolgozni vele:)

Mindenesetre ennyi idegeskedés nem biztos hogy normális, de amíg lóheréket termelünk nem lehet gond :D

OFF
Viccelsz, ez után már vagy 800k lovat fogsz érni :D:D:D
OFF

Steve 06-04-2007 09:43

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 100661)
OFF
Viccelsz, ez után már vagy 800k lovat fogsz érni :D:D:D
OFF

Te hnnan tudod hogy mennyivel mentünk?:D:D:D

#Lopakodó# 06-04-2007 09:56

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 100662)

Ara mindíg mindent tud:-)
Tudhatnád:-)))

Arrakis 06-04-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 100662)

Ez Gyula múltkori 500ks ajánlatára volt célzás ;)

Zsáni 06-04-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 100673)
Ez Gyula múltkori 500ks ajánlatára volt célzás ;)

áh, a Steve lyukas fillért se :)
viccet félretéve grat az ütésekhez, most külön Stevenek, aki tudtommal sokat tett érte :)

Gyula 06-04-2007 17:32

Köszönöm a gratulációkat.
Steve valóban sokat tett ezért a klántámadásért, kis hijján mindent :)

Dragi 06-04-2007 17:48

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 100750)
Köszönöm a gratulációkat.
Steve valóban sokat tett ezért a klántámadásért, kis hijján mindent :)

akkor Gratula Stevenek meg a közre mükődőknek :)

Szecsa 06-04-2007 19:15

gracca gödölye :)

Gyula 06-05-2007 06:07

2007-06-05 03:00:58 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! :) (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3429 hektár földet.

Gratulálok.

#Lopakodó# 06-05-2007 07:30

:-)
Jaja én is gratulálok:-)
Szép volt:-))))
Gondolom majd Vezérem értékeli klán szempontból az eseményeket nem az én tisztem az:-)

Cyby_ 06-05-2007 08:08

A legrosszabb h éjfélkor bezséltem Satibval és viccelődött vele,h ránk állnak a big gun...erre mondtam h van szabink és viccböl eleresztette h akkor biztos rájuk mennek...hát annyira nem lett vicces a vége :(

Reaktor 06-05-2007 11:08

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 100966)
2007-06-05 03:00:58 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! :) (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3429 hektár földet.

Gratulálok.

Szeretnék én is gratulálni a támadó csapatnak.
Mindhárman megdolgoztak a sikerért.

Hmmm... Sati 06-05-2007 15:17

:D
Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 101088)
Szeretnék én is gratulálni a támadó csapatnak.
Mindhárman megdolgoztak a sikerért.

Reaktor Tényleg Grat.
De Mint tudod te is nagyon jól
ott fent MNT-zenk a klánok mért nem 1 mást ütitek ??
mindekinek van törpéje nekünk nincs
Szkarabeus is 1 edül van most 4 ori között
1 mást segititek.
GYertek megint...
Csak ha külön klán van akkor a Big Gunbol mért nyit az orinkra Kaput 1 illető ??
GYertek még vagy 5-6 x ...
MI magunknak termelünk nem tápolnak nincs törpénk
Ti ott fent 1 mást segittitek.
MI kis célpont vagyunk nektek mért nem ütitek be a Pannonosokat ??
Ja mert régebben volt lové átadás oks megértem.
Az 1/A ba Szégyen ami van nem az van mint a Monro idejébe hogy a 2-3 klán az 1 ellen mengy hanem mindeig kilép majd ujra alakul azt ütnek persze kisebekket :D
Gondolkoztam a Törlésen mert van még mit felvigyek oda fel de nem azért sem És ti vagytok még mindig a Vilmára megharagudva mert mikor ment felé 2 sereg és fordult :))
Ez 1 menekülö ut volt hogy ne zuzzátok le a min. heki alá.
Ti megtermelitek 1 hét alatt ami nekünk 3-4 honapba kerül.

De Grat :)

És remélem ez a levél miatt nem lessz sértödés Csak az igazat irtam le mint mindenki tudja :)

Hmmm... Sati 06-05-2007 15:20

Ja ja megdolgoztak a Sikerért :)
Marha nagy munka volt :))

Deni 06-05-2007 15:21

Apa kezdőőődik :rolleyes:

Hmmm... Sati 06-05-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 101214)

Te meg inkább gyere azt jáccá ne kezd... :D

Zsáni 06-05-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 101214)

ez most nem az, mert nem akkor kezdődik, amikor mi akarjuk ;)
grat az ütésért azért :)

Arrakis 06-05-2007 16:01

Gratulálok a támadóknak!
Sati, nem hiszem, hogy ez a hozzáállás a célravezető, ha érdekel priviben elmondom szerintem hol hibáztatok. És ezt nem csak az ütésre értem, de azt hiszem ez privát beszélgetés tárgya.

Reaktor 06-05-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 101217)
De Grat :)

És remélem ez a levél miatt nem lessz sértödés Csak az igazat irtam le mint mindenki tudja :)

Köszi a Gratulációt, és természetesen nem lesz sértődés.

Igyekszem 1-2 dolgot leírni, hogy Te is tisztán láss Sati.

Quote:

mindekinek van törpéje nekünk nincs

Ezzel sajnos nem tudok mit tenni, nekünk meg nincsen kereskedőnk, de ez minden klánnak a maga döntése, hogyan épül fel. Nyilván nektek is lehetne törpétek, pl a kereskedők helyett, de az persze nehezebb védeni, több munkával jár.

Quote:

Csak ha külön klán van akkor a Big Gunbol mért nyit az orinkra Kaput 1 illető ??

2 ország ment a támadó klánba, így amikor a Big Gun tagai voltak szabályosan jutottak az adatokhoz, hisz a klántársuk készítette
Ma pedig egyszerű kiváncsiság volt a csata után, aminek se jelentősége nem volt, se a támadó klán birtokába nem jutott.

Quote:

MI magunknak termelünk nem tápolnak

Ezt mi is elmondhatjuk magunkról.

Quote:

MI kis célpont vagyunk nektek mért nem ütitek be a Pannonosokat ??

Békében vagyunk lehet ezen merengeni, hogy miért, de bizonyára Ti is békében vagytok valakikkel.

Az utóbbi időben 3 klánnal is hadakoztunk.
Szkarab, Reményhozók, Timur

Quote:

Ja mert régebben volt lové átadás oks megértem.

Na ezt én nem értem.

Quote:

Az 1/A ba Szégyen ami van nem az van mint a Monro idejébe hogy a 2-3 klán az 1 ellen mengy hanem mindeig kilép majd ujra alakul azt ütnek persze kisebekket :D

Rengeteg nagy ország ment SZK ra és nyilván csak azokat lehet támadni akik játékban vannak. Örülnék, ha nagy országok közül sok visszajönne, akár hozzátok is.

Quote:

Gondolkoztam a Törlésen mert van még mit felvigyek oda fel de nem azért sem És ti vagytok még mindig a Vilmára megharagudva mert mikor ment felé 2 sereg és fordult :))
Ez 1 menekülö ut volt hogy ne zuzzátok le a min. heki alá.

Nem haragszunk senkire, mert nekünk nincsenek ellenségeink, csak ellenfeleink.
Remélem tudunk még jókat csatázni.

Cyby_ 06-05-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 101277)
K
Az utóbbi időben 3 klánnal is hadakoztunk.
Szkarab, Reményhozók, Timur

azért ahiénázást nem nevezném hadakozásnak...jah csak h 500k katiba került minden egyes eset.....

Hege 06-05-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 101280)
azért ahiénázást nem nevezném hadakozásnak...jah csak h 500k katiba került minden egyes eset.....

Hiénázást... legalább annyira megkell tervezni mint egy sima támadást!

Másrészt, hol van az leírva, hogy egy kitámadott országot nem lehet megtámadni és mutass nekem egy olyan orit aki még nem csinált ilyet! Szerves része a játéknak!! Ilyenkor mindíg azaz érzésem, hogy csak a keserűség beszél az emberekből...

Cyby_ 06-05-2007 16:32

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 101284)
Hiénázást... legalább annyira megkell tervezni mint egy sima támadást!

Másrészt, hol van az leírva, hogy egy kitámadott országot nem lehet megtámadni és mutass nekem egy olyan orit aki még nem csinált ilyet! Szerves része a játéknak!! Ilyenkor mindíg azaz érzésem, hogy csak a keserűség beszél az emberekből...

jah meg kll tervezni vagy kimegyek vagy nem 500k katit fokozok vagy nem ez nagy tervezés ...lol ezt nem keleltt volna.....

msik minket mind2 klántámadásnál kisértek másokat nem igen ehheuz is nagy tervezés kell ezt inkább hagyjuk....

jah a reményhozoék nem voltak klánütéskor könnyü célpontok de ahogy kellett a föld h ráálljanak satiékra egyböl lelett verve egy orija...de mikor full sereg kint volt akkor nem megyünk rá.......

nah mind1 ezért kell eröltetni anémetet ugylátom ott nincs ekkora sus muss és mindneki a saját oribol tud gazdálgodni nincsenek táporik....(tudom megkapom h engem is felhuztak,meg stb igen vétkeztem elnézést mert éltem a lehetöséggel de legalább klánon belül?:))

Hege 06-05-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 101290)
jah meg kll tervezni vagy kimegyek vagy nem 500k katit fokozok vagy nem ez nagy tervezés ...lol ezt nem keleltt volna.....

msik minket mind2 klántámadásnál kisértek másokat nem igen ehheuz is nagy tervezés kell ezt inkább hagyjuk....

Kicsit gondold már át, ha szted az nem igényel tervezést, hogy az ellenfelet ne fényévekről üsd be, mert esetleg vmi földet is szeretnél hozni, akkor valóban igazad van. :confused:

Hmmm... Sati 06-05-2007 16:47

Ok De ebbe van amit énis tudok de nem irom le ...
Sok mindenbe egyetértek de volt 1 olyan hogy volt törpénk de mindig leütötték 1 edül nem tudott feljebb jönni... mindig valaki beütötte.

Arrakis az meg saját problémám hogy kiirom amit ugy tartok hogy igazam van.
Reaktor most vigyél oda fel Törpét ahol pl csak a Jeriko van esély nincs rá.
Régebben lehetett de mikor be lett a fedezés hozva csak a nagy oriknak kedvezett akik itt jácottak akkor hogy feltudtak vinni.
Ez az esély már nincs nincs a kisebb klánoknak...
meg az hogy kiváncsiak voltatok hogy állunk ??
Akkor mért nem akik támadtak azok néztek meg.
Nem kell a Hanta tudja mindenki hogy mi megy az 1/A tetején...
A Pannonbe nekem is van pár haver barát Talán még az Oviba is van.
Talán...

Yberia 06-05-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 101296)
Ok De ebbe van amit énis tudok de nem irom le ...
Sok mindenbe egyetértek de volt 1 olyan hogy volt törpénk de mindig leütötték 1 edül nem tudott feljebb jönni... mindig valaki beütötte.

Arrakis az meg saját problémám hogy kiirom amit ugy tartok hogy igazam van.
Reaktor most vigyél oda fel Törpét ahol pl csak a Jeriko van esély nincs rá.
Régebben lehetett de mikor be lett a fedezés hozva csak a nagy oriknak kedvezett akik itt jácottak akkor hogy feltudtak vinni.
Ez az esély már nincs nincs a kisebb klánoknak...
Talán...

Szerintem megvolt az ütés, a szabályok szerint történt minden, nézzük a jó oldalát csak le kell bontani a sok bankot és máris minden folytatódhat, tudtok ti is ütni, nem csak más. Mellesleg engem nem sokat érdekelnek a háttérben kötött klánpaktumok, de azt tudom, hogy a körülöttem lévő országaitokat pont ez védte mások kárára többek között tőlem is.

Mellesleg ütögetek én is szépen, aki figyeli az események látja hogy mindig kísérnek, vagy hiénáznak, feltéve persze ha tudnak. Ez pont úgy a játék része, mint a támadás és soha senkit nem látok itt panaszkodni sikeres ütés után.

Jelzem ezúton én megteszem, minden eddigi sikeres ütésemért panaszt emelek, mert a hódító egy erőszakod játék és ez a személyiségemmel nem összeegyeztethető. :P

Yberia 06-05-2007 17:16

Mellesleg az emkber persze megérti a vesztes fél álláspontját is azért el kell mondjam, mert ahogy talán mindenkit minket is ütöttek már úgy be, hogy sem annyi egység sem annyi pénz nem volt az ellenfél oriban, amennyi a támadáshoz kellett volna, de hiába az A piac már csak ilyen hektikus, van hogy 20.000-ért is elkelnek a pacik ;-)

ugye, hogy ugye :rolleyes:

Remedy 06-05-2007 17:21

Quote:

Talán...

Nem akartam belefolyni a sardobalasba, de erre az egyre kivetelesen tudom a valaszt. En azert nem neztem meg, mert egyaltalan nem erdekel...
(Es, a kilepes ota, semmilyen infot nem kaptam a volt klanomtol...)
Akar hiszed, akar nem...

Hmmm... Sati 06-05-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 101306)
Nem akartam belefolyni a sardobalasba, de erre az egyre kivetelesen tudom a valaszt. En azert nem neztem meg, mert egyaltalan nem erdekel...
(Es, a kilepes ota, semmilyen infot nem kaptam a volt klanomtol...)
Akar hiszed, akar nem...

Igy van van amit hiszek és van amit nem... :D

de 2000 bank volt és a 47k hekiböl Remy az a 2000 bank szerintem nem oszt nem szoroz Elhiszed nekem ??

-Fegya- 06-05-2007 20:29

Régebben nagyon sokat játszottam a Diplomacy nevű társasjátékot. Ebben 7 európai nagyhatalom harcol egymással.
A játék valahogy úgy zajlik, hogy van egy diplomáciai időszak, mondjuk 1 óra, vagy 1 nap, vagy akár 1 hét. A diplomáciai időszakban mindenki olyan egyezséget köt, amilyent csak akar. Lehet írásos megállapodást kötni, lehet kémkedni, lehet félrevezetni(X meg akar támadni), stb. Tárgyalhat, egyeztethet mindenki mindenkivel.
A diplomáciai időszak lezárásakor jönnek a hadműveletek. A hadműveleteket mindenki leírja 1 papírra, majd közösen kiértékelik a hadműveleteket a szabályok szerint.
Utána megint diplomáciai időszak következik. stb.
A legfontosabb, hogy bármilyen egyezséget kötsz egy másik nagyhatalommal, nem vagy köteles megtartani. Ezekután természetesen azokat a megállapodásokat fogják a játékosok betartani, amely mindkettőjük közös érdeke.
Valahogy így van ez a hódítóban is. Klánok közötti MNT addig fog tartani, ameddig mindkét klánnak jó. Ha valamelyiknek már nem jó, akkor az MNT meg fog szűnni, bármennyire is jóban voltak korábban. Van, aki becsületesen felmondja az MNT-t, van aki meg nem. De ez a lényegen nem változtat. Az MNT addig marad, amig mindkét félnek jó.
Állításomat az utobbi idők topos csatái szerintem igazolják.
ui. Ez most nem kritika akart lenni, hanem csak egy megállapítás.

Reaktor 06-06-2007 10:54

2007-06-06 01:00:57 Alsotavak Országa szövetsége (#2986) támadást indított Fire eye (#2613) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1100 hektár földet.

Gratulálok

Hóhér 06-06-2007 11:44

Quote:

Talán...

Sati !

Nekem is van pár barátom, itt is ott is, de az egész hódítónak is elárulhatom hogy mi folyik a toppban...

a Pannonföldébe...

egy nagy adag SEMMI, körítve jó sok SEMMIVEL

elhihetitek

:)

nem túloznék, ha a 3/4 klánunk észre sem vette volna hogy beütöttek titeket...

sőt , ha az utsó szövifórumomat bemásolnám , amikor érdeklődnek, hogy kik ezek a hirtelen ide került
"nem szürke" orik, asszem LOL lenne

:D:D:D

Hóhér 06-06-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 101391)
Az MNT addig marad, amig mindkét félnek jó.
Állításomat az utobbi idők topos csatái szerintem igazolják.
ui. Ez most nem kritika akart lenni, hanem csak egy megállapítás.

teljesen egyetértek...

addíg lesz mnt-nk a Big gunnal amíg ki nem tudnak tenni minket...

egyszer talán...

akkor gondolom lesz 1 hét felkészülési idő nekünk is becsületesen...

ennyi idő elég lesz , hogy a klán kitalálja melyik országokat fogja lefordítani a csúfos vereség elkerülése végett...

mindíg jönnek jobbak.

Grat a Biggunnak.

:cool:

Hmmm... Sati 06-06-2007 20:11

Remy hogy hogy megváltoztattad a bankokat irtad hogy lehetett volna barak.
Na de nem akarom ujra kezdeni de a Reaktor irta hogy nektek törpétek van nekünk kereskedő igaz ??
Na a 2 kereskedönek 1000-1000 bankja volt.
ha barak lenne akkor nem lenne anyi tökénk ami volt van.
Mint irtam hogy törpét vigyetek fel.
Ugye akkor jön sok sok bánya ha fedezve van.
Klántámadásnál és sima támadásnál nagyon ritka hogy jön bánya.
és a fedezés miatt kicsit el lett cseszve ez hisz Ati csinálta hogy az 1/A ba törpéket ne lehessen felvinni mongyuk ez csak megint csak azoknak a klánoknak volt jó akiknek nagy nagy hatalmas törpéjük van mert csak ök tudnak termelni és a piacot vinni.
Szal kicsit több megértést az indulatomért és Bocsánat akiket megsértettem.

Grabi 06-08-2007 10:03

2007-06-08 06:01:03 A szomszéd tehene miatt... (#2986) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1532 hektár földet.

örülök neki, hogy vki nem írdogál, hanem visszaüti szó nélkül amit elvertek rajtuk. gratulálok nekik!

#Lopakodó# 06-08-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 101958)
2007-06-08 06:01:03 A szomszéd tehene miatt... (#2986) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1532 hektár földet.

örülök neki, hogy vki nem írdogál, hanem visszaüti szó nélkül amit elvertek rajtuk. gratulálok nekik!

Én is bár vak vok most de annyi hírt azért hallok,hogy a hiénák is dolgoznak szépen:-)

Synkel 06-08-2007 13:40

Nem tudom, szabad-e ilyet ide írni, de kíváncsi lennék, kik alkotják ezt a két klánt. Jó darab ideje én is vak vagyok:)

Grabi 06-08-2007 13:47

úgy gondolom h ez simán publikus, de azért várok még h bemásoljam

Ati 06-08-2007 13:52

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 101989)
úgy gondolom h ez simán publikus, de azért várok még h bemásoljam

Ezekhez nem férsz hozzá úgy, mint a szövetségi támadásokhoz, amiket mindenki lát, úgyhogy ez nem publikus.

Yberia 06-09-2007 02:08

nincs is szebb, mint amikor a hiénák ütik egymást és az agresszorok hagyják békében. :) holnapra már mindenki érti :)

All times are GMT +1. The time now is 23:29.