![]() |
2007-06-04 04:00:53 Cogito Ergo Ütök... (#2974) támadást indított Csereszavatos Tevenyereg (#2809) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1067 hektár földet.
Grat a kiskecskéknek is, Gyulának külön a hiénázók visszatámadásáért. |
Quote:
Viccelsz, ez után már vagy 800k lovat fogsz érni :D:D:D OFF |
Quote:
|
Quote:
Tudhatnád:-))) |
Quote:
|
Quote:
viccet félretéve grat az ütésekhez, most külön Stevenek, aki tudtommal sokat tett érte :) |
Köszönöm a gratulációkat.
Steve valóban sokat tett ezért a klántámadásért, kis hijján mindent :) |
Quote:
|
gracca gödölye :)
|
2007-06-05 03:00:58 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! :) (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3429 hektár földet.
Gratulálok. |
:-)
Jaja én is gratulálok:-) Szép volt:-)))) Gondolom majd Vezérem értékeli klán szempontból az eseményeket nem az én tisztem az:-) |
A legrosszabb h éjfélkor bezséltem Satibval és viccelődött vele,h ránk állnak a big gun...erre mondtam h van szabink és viccböl eleresztette h akkor biztos rájuk mennek...hát annyira nem lett vicces a vége :(
|
Quote:
Szeretnék én is gratulálni a támadó csapatnak. Mindhárman megdolgoztak a sikerért. |
:D
Quote:
De Mint tudod te is nagyon jól ott fent MNT-zenk a klánok mért nem 1 mást ütitek ?? mindekinek van törpéje nekünk nincs Szkarabeus is 1 edül van most 4 ori között 1 mást segititek. GYertek megint... Csak ha külön klán van akkor a Big Gunbol mért nyit az orinkra Kaput 1 illető ?? GYertek még vagy 5-6 x ... MI magunknak termelünk nem tápolnak nincs törpénk Ti ott fent 1 mást segittitek. MI kis célpont vagyunk nektek mért nem ütitek be a Pannonosokat ?? Ja mert régebben volt lové átadás oks megértem. Az 1/A ba Szégyen ami van nem az van mint a Monro idejébe hogy a 2-3 klán az 1 ellen mengy hanem mindeig kilép majd ujra alakul azt ütnek persze kisebekket :D Gondolkoztam a Törlésen mert van még mit felvigyek oda fel de nem azért sem És ti vagytok még mindig a Vilmára megharagudva mert mikor ment felé 2 sereg és fordult :)) Ez 1 menekülö ut volt hogy ne zuzzátok le a min. heki alá. Ti megtermelitek 1 hét alatt ami nekünk 3-4 honapba kerül. De Grat :) És remélem ez a levél miatt nem lessz sértödés Csak az igazat irtam le mint mindenki tudja :) |
Ja ja megdolgoztak a Sikerért :)
Marha nagy munka volt :)) |
Apa kezdőőődik :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
grat az ütésért azért :) |
Gratulálok a támadóknak!
Sati, nem hiszem, hogy ez a hozzáállás a célravezető, ha érdekel priviben elmondom szerintem hol hibáztatok. És ezt nem csak az ütésre értem, de azt hiszem ez privát beszélgetés tárgya. |
Quote:
Köszi a Gratulációt, és természetesen nem lesz sértődés. Igyekszem 1-2 dolgot leírni, hogy Te is tisztán láss Sati. Quote:
Quote:
Ma pedig egyszerű kiváncsiság volt a csata után, aminek se jelentősége nem volt, se a támadó klán birtokába nem jutott. Quote:
Quote:
Az utóbbi időben 3 klánnal is hadakoztunk. Szkarab, Reményhozók, Timur Quote:
Quote:
Quote:
Remélem tudunk még jókat csatázni. |
Quote:
azért ahiénázást nem nevezném hadakozásnak...jah csak h 500k katiba került minden egyes eset..... |
Quote:
Hiénázást... legalább annyira megkell tervezni mint egy sima támadást! Másrészt, hol van az leírva, hogy egy kitámadott országot nem lehet megtámadni és mutass nekem egy olyan orit aki még nem csinált ilyet! Szerves része a játéknak!! Ilyenkor mindíg azaz érzésem, hogy csak a keserűség beszél az emberekből... |
Quote:
jah meg kll tervezni vagy kimegyek vagy nem 500k katit fokozok vagy nem ez nagy tervezés ...lol ezt nem keleltt volna..... msik minket mind2 klántámadásnál kisértek másokat nem igen ehheuz is nagy tervezés kell ezt inkább hagyjuk.... jah a reményhozoék nem voltak klánütéskor könnyü célpontok de ahogy kellett a föld h ráálljanak satiékra egyböl lelett verve egy orija...de mikor full sereg kint volt akkor nem megyünk rá....... nah mind1 ezért kell eröltetni anémetet ugylátom ott nincs ekkora sus muss és mindneki a saját oribol tud gazdálgodni nincsenek táporik....(tudom megkapom h engem is felhuztak,meg stb igen vétkeztem elnézést mert éltem a lehetöséggel de legalább klánon belül?:)) |
Quote:
|
Ok De ebbe van amit énis tudok de nem irom le ...
Sok mindenbe egyetértek de volt 1 olyan hogy volt törpénk de mindig leütötték 1 edül nem tudott feljebb jönni... mindig valaki beütötte. Arrakis az meg saját problémám hogy kiirom amit ugy tartok hogy igazam van. Reaktor most vigyél oda fel Törpét ahol pl csak a Jeriko van esély nincs rá. Régebben lehetett de mikor be lett a fedezés hozva csak a nagy oriknak kedvezett akik itt jácottak akkor hogy feltudtak vinni. Ez az esély már nincs nincs a kisebb klánoknak... meg az hogy kiváncsiak voltatok hogy állunk ?? Akkor mért nem akik támadtak azok néztek meg. Nem kell a Hanta tudja mindenki hogy mi megy az 1/A tetején... A Pannonbe nekem is van pár haver barát Talán még az Oviba is van. Talán... |
Quote:
Mellesleg ütögetek én is szépen, aki figyeli az események látja hogy mindig kísérnek, vagy hiénáznak, feltéve persze ha tudnak. Ez pont úgy a játék része, mint a támadás és soha senkit nem látok itt panaszkodni sikeres ütés után. Jelzem ezúton én megteszem, minden eddigi sikeres ütésemért panaszt emelek, mert a hódító egy erőszakod játék és ez a személyiségemmel nem összeegyeztethető. :P |
Mellesleg az emkber persze megérti a vesztes fél álláspontját is azért el kell mondjam, mert ahogy talán mindenkit minket is ütöttek már úgy be, hogy sem annyi egység sem annyi pénz nem volt az ellenfél oriban, amennyi a támadáshoz kellett volna, de hiába az A piac már csak ilyen hektikus, van hogy 20.000-ért is elkelnek a pacik ;-)
ugye, hogy ugye :rolleyes: |
Quote:
(Es, a kilepes ota, semmilyen infot nem kaptam a volt klanomtol...) Akar hiszed, akar nem... |
Quote:
de 2000 bank volt és a 47k hekiböl Remy az a 2000 bank szerintem nem oszt nem szoroz Elhiszed nekem ?? |
Régebben nagyon sokat játszottam a Diplomacy nevű társasjátékot. Ebben 7 európai nagyhatalom harcol egymással.
A játék valahogy úgy zajlik, hogy van egy diplomáciai időszak, mondjuk 1 óra, vagy 1 nap, vagy akár 1 hét. A diplomáciai időszakban mindenki olyan egyezséget köt, amilyent csak akar. Lehet írásos megállapodást kötni, lehet kémkedni, lehet félrevezetni(X meg akar támadni), stb. Tárgyalhat, egyeztethet mindenki mindenkivel. A diplomáciai időszak lezárásakor jönnek a hadműveletek. A hadműveleteket mindenki leírja 1 papírra, majd közösen kiértékelik a hadműveleteket a szabályok szerint. Utána megint diplomáciai időszak következik. stb. A legfontosabb, hogy bármilyen egyezséget kötsz egy másik nagyhatalommal, nem vagy köteles megtartani. Ezekután természetesen azokat a megállapodásokat fogják a játékosok betartani, amely mindkettőjük közös érdeke. Valahogy így van ez a hódítóban is. Klánok közötti MNT addig fog tartani, ameddig mindkét klánnak jó. Ha valamelyiknek már nem jó, akkor az MNT meg fog szűnni, bármennyire is jóban voltak korábban. Van, aki becsületesen felmondja az MNT-t, van aki meg nem. De ez a lényegen nem változtat. Az MNT addig marad, amig mindkét félnek jó. Állításomat az utobbi idők topos csatái szerintem igazolják. ui. Ez most nem kritika akart lenni, hanem csak egy megállapítás. |
2007-06-06 01:00:57 Alsotavak Országa szövetsége (#2986) támadást indított Fire eye (#2613) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1100 hektár földet.
Gratulálok |
Quote:
Sati ! Nekem is van pár barátom, itt is ott is, de az egész hódítónak is elárulhatom hogy mi folyik a toppban... a Pannonföldébe... egy nagy adag SEMMI, körítve jó sok SEMMIVEL elhihetitek :) nem túloznék, ha a 3/4 klánunk észre sem vette volna hogy beütöttek titeket... sőt , ha az utsó szövifórumomat bemásolnám , amikor érdeklődnek, hogy kik ezek a hirtelen ide került "nem szürke" orik, asszem LOL lenne :D:D:D |
Quote:
teljesen egyetértek... addíg lesz mnt-nk a Big gunnal amíg ki nem tudnak tenni minket... egyszer talán... akkor gondolom lesz 1 hét felkészülési idő nekünk is becsületesen... ennyi idő elég lesz , hogy a klán kitalálja melyik országokat fogja lefordítani a csúfos vereség elkerülése végett... mindíg jönnek jobbak. Grat a Biggunnak. :cool: |
Remy hogy hogy megváltoztattad a bankokat irtad hogy lehetett volna barak.
Na de nem akarom ujra kezdeni de a Reaktor irta hogy nektek törpétek van nekünk kereskedő igaz ?? Na a 2 kereskedönek 1000-1000 bankja volt. ha barak lenne akkor nem lenne anyi tökénk ami volt van. Mint irtam hogy törpét vigyetek fel. Ugye akkor jön sok sok bánya ha fedezve van. Klántámadásnál és sima támadásnál nagyon ritka hogy jön bánya. és a fedezés miatt kicsit el lett cseszve ez hisz Ati csinálta hogy az 1/A ba törpéket ne lehessen felvinni mongyuk ez csak megint csak azoknak a klánoknak volt jó akiknek nagy nagy hatalmas törpéjük van mert csak ök tudnak termelni és a piacot vinni. Szal kicsit több megértést az indulatomért és Bocsánat akiket megsértettem. |
2007-06-08 06:01:03 A szomszéd tehene miatt... (#2986) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1532 hektár földet.
örülök neki, hogy vki nem írdogál, hanem visszaüti szó nélkül amit elvertek rajtuk. gratulálok nekik! |
Quote:
|
Nem tudom, szabad-e ilyet ide írni, de kíváncsi lennék, kik alkotják ezt a két klánt. Jó darab ideje én is vak vagyok:)
|
úgy gondolom h ez simán publikus, de azért várok még h bemásoljam
|
Quote:
|
nincs is szebb, mint amikor a hiénák ütik egymást és az agresszorok hagyják békében. :) holnapra már mindenki érti :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:29. |