![]() |
Quote:
2.ne legyél te olyan biztos abban,hogy hány hekin vagyok:) 3. oda irok ahova akarok:) |
1. Ez az én topicom, amit azzal a jelenséggel kapcsolatban indítottam, amit Harcosoknak hívnak. Megszerezted a megtisztelő Hódítós Anettka elnevezést, és nem tőlem kaptad:)
2. Szerintem 200 hekin vagy, lévén majd megadod többeknek az orineved ha végre kimaxoltad magad. Ha többön vagy kimaxolás nélkül, akkor végképp tisztességtelen, hogy kezdőknek osztogatsz tanácsot. 3. Természetesen oda írsz ahova akarsz, csak éppen itt alapvetően nem párbajtrükkökről van szó, azaz amit művelsz az offolás, ennélfogva illetlenség. 4. A hódítós dizájnváltáson kívül úgy hiszem nem volt még topic, amelyik 4 nap alatt 42 oldalasra duzzadt volna, ez meg azt jelenti, jó témát választottam:D:D:D |
Quote:
2. arra nemgondolsz,hogy azért nem vagyok maxon mert harc közben sérülések stb:) 3. irtam olyat egy szoval is egy orim van?:) 4.Egyre nő az igenek száma:DIgen igen ohoh Igen:D 5.Na mostmár azért is menjen Anettka az űrbe:D |
1: meg érett a meggy
2: csipke bogyó vessző 3: te leszel a párom 4: én meg ma hülye vagyok:D :D :D :D :D :D |
Jó estét :)
Most már tudjuk mindnekiröl hogy 10-20-50 párbajt nyert, itt még senki sem volt utolsó minndkeinek nyerő a taktikája. Mindneki verhetelen :) Akkor legyek én a kivétel :) Én még soha sem nyertem párbajt és sosem voltam dobogós :))) Harcosok nő az igenek száma? Tegnap óta kettőt kaptál :) Ez egyiket tölem, de csak azért mert részben emiatt a topic miatt kaptam vissza az írásjogom :P |
Quote:
ja én amugy szivesen adok pár tanácsot párbajhoz neked:P de amugy midnnekinek kösz:) |
Quote:
Olyat írtál, hogy eljuttottál L-be, de anarchba kerültél onnan, szal ebből én ezt a következtetést vonom le. Milyen igenek? |
Quote:
Ja amit irtunk az mind rolam szolt:Dha elolvastad volna a dolgot akkor láttad volna az én párbajaimrol beszélgettünk:) |
Quote:
Ne vedd már el a játszóterét ha már egyszer megcsináltad neki -itt végre minden róla szól, és kitoporzékolhatja magát :D |
Quote:
már majdnem 28% (csak azokat számolva aki ismer)elfogadja a tanácsokat:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:21. |