![]() |
Azon kívül, hogy ez a Sárkinak hatalmas erekciót fog okozni, van valami konkrét értelme is?
Nem akarok vitatkozni a fejlesztésről, és azért nem szóltam hozzá a külsőn eddig, mert az elején reméltem, hogy valaki úgyis leoffolja a Sárkit. De, azért na. Eddig benne volt a játékban az a kockázat, hogy éjjel ütöttek. Erre volt az éjjeli távol, hogy felkeltünk, vagy valaki maradt éjjelre. Már csak azt nem értem, hogy mit várunk ettől. Több játékost? Kérem, amikor a facebook tili-toli játékban semmi munka és pikkpakk győzelem van, akkor ide nem fognak regisztrálni tömegesen, mert mondván "éjjel van szabi". A maradék játékos megtartása? Aki éjjel aludt, az vagy olyan stratégiát választott, vagy benyelte a dolgot... |
A többi fajnak is jó ha szabi alatt nem kopnak a feltett faji varázslatának a körei.
|
Quote:
Másik eset.. pl 20k hekin van egy elfed, de te eladod az íjat, hogy csorogj?:) Ugyan úgy plusz infót kapsz másról is, ha szabizik.. pl addig csak pár íjat hagyott bent szabin meg bejön a lova, vagy Aban üres az ori szabin meg lesz benne ló.. A te oridat nem érinti, te írtad:) Meg ugye az okosakat sem, mert ők eladják az íjat:) Nem fair, hogy pl 1 körre felteszi egy elf a faji varázslatot és az védi akár hetekig..:) Ha csak éjjelre szabizik, erőltesse fel 8 körre..(egy elfne azért ez össze szokott jönni pár próba után) Hosszabb szabin eddig sem volt ezzel semmi gond.. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként a piacos érveléssel nem feltétlenül értek egyet, teljesen mindegy, hogy az egységet az elf piacra teszi, vagy sem, mit lehet meglátni, mit nem. Egyszerűen az elv működhet most helyesen. Ha van az orin varázslat, akkor is lesz, amikor visszajön, legyen ez akár fantom, akár szárazság. Ha aktív a gnóm könyvtárkulcsa 8 körig, mikor szabizik, akkor is 8 körös lesz, mikor visszajön, vagyis nem kell megint fárasztani a varázslókat. Teljesen rendjén van, mert úgy csöppen vissza a játékba, ahogy hagyta. Megjegyzem, valószínűleg könnyebb/gyorsabb lenne megcsapni az elfeket, ha szabi alatt felfedné a játékuk egy részét a fantom hiánya, ennek én is örülnék, de ettől még nem érezném fair jelenségnek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerintem jó volt ez úgy ahogy volt.. saját és ártó vari is lement.. gondolom elffel tolod, ha ennyire izzadsz a dolog miatt, de a vihar is marad rajtad nem csak a saját vari..:) |
Quote:
|
Quote:
Bármelyik más faj faji variját nézed, azt a szabi kiváltja. Leesik a könytárkulcs, a szieszta, a tükörvarázs? Nincs gond, mert szabi alatt úgysem lopható, ártható, támadható az ország. Egyedül az elfet érte eddig hátrány a szabi alatt leeső faji vari miatt. Ezzel nem előnybe kerül az elf, hanem megszűnik az eddigi hátránya. |
All times are GMT +1. The time now is 02:57. |