![]() |
Sok sikert majd mindenkinek! :)
|
31 induló....
44ből |
Ha nem leszek ott a végén, akkor pontozás csak holnap :)
|
Induló/játékban:31/25
|
A2345 sorral estem ki :D
|
A februári 1/12-es verseny
Gratulálok a 31 indulónak, remélem jól szórakozott mindenki.
A helyezések megtekinthetőek a Klub lobby--->Eredményeknél... Az első versenyt NoFear196354 nyerte. Gratulálok!!! A pontszerző helyezettek: I. NoFear196354 (10 pont) II. Linx74 (8 pont) III. bobor70 (6 pont) IV. Pool79 (4 pont) V. Frici69 (2 pont) Frici 69 csak a VI. lett, én meg az V. de Dezsö_a_menö sit-out lett olyan 22.25 körül, így került döntő asztalhoz 12k zsetonnal és ott IV.-ként esett ki. De leírtam, hogy ilyenkor az asztalnál elért helyezése nem jogosít fel pontokra senkit, az utána következőé a pontja.... A következő verseny pénteken 22.00-tól.... Azután már lesz összesített lista is :D |
Gratsza az első verseny győztesének:) sajnálom,hogy volt magánéletem és nem tudtam itt lenni 30percig,így csak az utsó 2percre értem vissza. így kiestem a pontszerzésből is chipleader pozicióból, és elnézést azoktól akik esetleg miattam hátrébb végeztek, de nyugi, én legközelebb hóditom majd csak el a 10pontot;)
|
Quote:
Akkor Te is érzed, hogy ez most így volt jogos... |
Quote:
de teljesen jogos. úgy értem vissza hogy éppenhogy 1vakom volt már, és elfogadtam a szabályokban is ezt, úgyhogy nincs értelme vitáznom, meghát én is így érzem jogosnak... |
|
All times are GMT +1. The time now is 22:54. |