![]() |
Quote:
ettol fuggetlenul ugyanannyi elf vagy orias varival konnyebb leszedni az atkokat, az elonyeik pedig ugyanugy megvannak!:) |
Quote:
Szted mi a garancia arra h jelenpillanatban nyerset visznek teki helyet??? Sztem semmi, max azért visznek tőled nyerset mert : 1 nem akarnak tönkre vágni termelgess csak nkik... 2. nem akarnak háboruzni 3. a nyers jobban megéri... 4. építkezni akar és célirányosan lop Mikor visznek tekit... 1. mikor jobban megéri mint a nyers.. 2.mikor tönkre akarnak vágni 3. mikor szöksége van tekercsre 4. mikor háboruzni akarnak.. Tehát összeségében elmondható, h nem a raktárkulcs növelés fogja a tekercslopás felé vinni a dolgot, mivel azt most is ugyanugy viszik... Tekivédetsége a gnomnak van a gnom nem törpe, tehát nem lehet védenije a tekijét... Van sok más tulajdonsága ami miatt megéri vele lenni .. |
Quote:
Jól mondod az óriásnak az előnye h jó varis többe között.. Tehát ne próbáld már meg beállítani ugy a dolgot mintha az óriásnak és agnomnak ne lenne hátránya... (lehet még nem játszottál velük? ) |
Quote:
simán kitermeli a törpi a vihar-száraz dolgot ettől függetlenül a mágia elleni védelmét erősíteném, maradna a varismalusza, de csak akkor, ha maga akar másra varázsolni, a magára ható, és az ellene indított mágiaakciókra nem kapna maluszt, és sztem a faj rendben is lenne nagy hekin most sincs vele gond, ott a távolság lerontja az átkozót |
Quote:
Ez is egy támogatható javaslat... |
Quote:
Lehet tévedek, de szerintem a varismalusz törpinél jelen pillanatban is így működik. Ha átkozod, át kell ütni azt a variszámot, és magára is elég jól varizik, csak másra gázos. Szerintem egyrészt nem szükséges a törpe erősítése, ahogy én figyeltem, köszönik szépen, jól vannak. Másrészt ha erősítjük, leginkább a fantomépületeket támogatnám. Nem lenne annyira extra, hogy beverhetetlenné tegyük, de nem is olyan egyszerűen felferíthető mint azt Kisbér állítja. Azazhogy idő kell hozzá, de ha rászánod azt az időt, akkor neki is van ideje kényelmesen kitermelni a nyersit, és beépülni valami egészen másra. |
Quote:
Ahogy már korábban is írtam... De vhogy a normális javaslatok nem érdeklik az embereket:( |
Quote:
|
Quote:
Sztem ráférne a törpre a raktár kulcs mellé egy fantom éplista vagy(kizáró) a raktárkulcs 65%-ba védjen. Ettől még nem fogok a törpel játszani, mert nekem más a kedvenc fajom, de akik szeretik ezáltal játszhatóbbá válik, az 5-2-ig... Játszható alatt azt értem amikor nemcsak termeléssel foglalkozik vki, hanem esetleg csatázik is... |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 07:37. |