![]() |
Quote:
- vagy marad minden ahogy van - vagy az eredeti felvetés szerint annyi lakos marad, amennyi elfér. Nekem még mindig a második tetszene a jobban |
Quote:
Sok egyéb lehetőség is lehet, bár bevallom, hogy szerintem még mindig az a legegyszerűbb, ha a 8-9 személyiségű országok 6-7 évnyi tapasztalattal a hátuk mögött megoldják, hogy elsők legyenek, ha már mindenáron olyan csoportba fordultak, ahol ilyen feltételeket kell teljesíteniük. |
Quote:
(Mert szerintem ez a mentalitas egyszeruen elfogadhatatlan). Hogy kerulod ki a G-t? L-ben is ez a helyzet. Miert akarsz rakenyszeriteni magasabb szemelyisegeket, hogy mondjuk anem free csoportokba menjenek, ahol a jatekelmeny 0??? Vagy esetleg menjenek a gyorsba, amihez lehet nem is megfelelo az eletviteluk? Ilyen foku buntetes csak nem kellene, csak azert, mert vkinek tobb a szemelyisege. (Ha meg tenyleg jarhatatlan lenne az az ut, amit emlitesz, akkor elso korben minek raktad at a megfontolas ala, es minek irtad meg a modult) Egyszeruen csak az anarchosok sirasara megvaltozott a velemenyed, es letojod a normalosokat. Es ez nagyon nem jo. Jonnek a jobbnal jobb javaslatok, es mindet megvetozod. Igazabol a kezdos erved meg egyaltalan nem allja meg a helyet, ugyanis kezdo orszag nem fog hazhiannyal jatszani, szoval ez a modositas nekik semmilyen hatrannyal nem jarna. Tenyleg kezdem azt erezni, hogy csak vaskalaposan ellenzed, es barmilyen otlet jon, mindenre kitalalsz vmit, hogy szerinted miert is nem lenne jo... (De akkor igazabol erdekelne 1-2 lehetoseg a sok egyeb kozul, ami szerinted segitene...) |
Quote:
Quote:
És biztos vagyok benne, hogy még lehetne olyan megoldás, ami nem azt eredményezi, hogy érthetetlenné válik tőle a játék, csakhát sokak érdekeivel ez ellentétes, és már többször láttuk, hogy ez milyen reakciókhoz vezet. |
Hozzáteszem: továbbra sem értem, hogy miért okoz egy 7-8 személyiségű országnak megoldhatatlan problémát, hogy plusz pontokat szerezzen, és ezzel első helyre kerüljön.
|
Quote:
Az pedig, hogy az emberek erteke nulla, rengeteg "en nyertem" szituaciot teremtene a jatekban, szerintem ez vilagosan, szepen le lett mar vezetve, peldakkal is. Ha elso korben elfogadtad, sot, meg is irtad, mitol valtozott meg ennyire a velemenyed? |
Quote:
|
Quote:
Egyszeruen jksz-t fog gerjeszteni... Jo igy, vagy leirjam meg egyszer? :) |
Quote:
Quote:
Egy elvetemült javaslat: Ne 5 ember érjen egy pontot, hanem 10. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:02. |