![]() |
Quote:
Croissanttal megbeszéltük hogy poén volt, azért volt ott az a rohadt vigyorgó fej, amit szájlinak hívnak. tudod ezt azért találták ki, mert írásban a nyelv mellett használt egyéb metakommunikáció egyébként elveszik, és cizellálással pedig nehezebb visszacsempészni azok jelentésmódosító hatását, mint ezekkel a jelekkel. |
Quote:
|
Quote:
|
úgy érzem lassan nyílik a lacqa és a kisbér topik egyfajta harcosok mintájára:D
-sorry-:D |
srácok nyugee van :) most miért kell egymás torkának esni?
|
nekem ilyenem van
"A" országának küldött üzenetek: "Uraim, koszonjuk hogy igenybevettek tanfolyamunkat, minek is sikeres elvegzesebol adodoan remeljuk elsajatitottak azon potenciakat, melyek birtokaban kepesek lesznek onmersekletet tanusitani, mielott egy egyszeru mindennapos fosztogatast varazslogyilkolassal probalnak lereagalni. Ez nem a helyes mod, legalabbis szovetsegeseink ilyen merteku tavolsaga mellett semmikeppen sem." (hat, asszem 4-5 meszarrol volt szo...)
"A" reakcioja: egy öntelt f*sz vagy aki egész nap a gép előtt ül és kattingat... nagyon nem érdekel semmilyen szolgáltatásod.. és úgy "vágtam" vissza (próbáltam)" ahogy lehetséges volt. máshogy nem lehetett nah, kinek van igaza? :) |
Quote:
|
nemtom amikor anno kiléptem a szövimből mert szemetek voltak akkor az egyik riválisunk megtalált. utána dobáltam nekik h gratula 4en elbántatatok egy orival meg ilyen baromságok:D de mondjuk közre jáccot h tudtam már h újrázok
meg egy ilyen levélke ami ennyire szuépen okosan gondosan van megfogalmazva mérgesítene:D -ne vegye sértésnek aki küldte-:D |
gihi
Hat, igyekszik az ember fogalmazni...
Bar tenyleg azt mutatja a tapasztalat, hogy altalaban nehezen viselik :rolleyes: |
Quote:
vagy azzal a 200 variddal nem kellene keménykedni... :D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 08:26. |