Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hollószárnyak (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Hollószárnyak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=360)

VérGyöngyTyúk Z 10-17-2006 07:35

-Deneira Demonri -ízlelgetem a nevét - mindenkinek nálatok ilyen egybecsiszolt neve van?
Alysium felé intek:
-Átülsz ide? Csak mert Farkas már annyit evett, hogy nem biztos, hogy meg bírja magát emelni.
-Farkas, nekem ne disznót rendelj. -Intek egy szolgálónak, ha van a közelben és megpróbálom körülírni miféle ennivalót kérek. . olyan hosszú hússzeletkék csípős-édes szószban, meg az a rizses valami - körbenézek a többi asztalnál és ha látok olyasmit amit már ettem akkor próbálom megmutatni.

A felszolgáló a körülírásodból r9ögtön megérti mit is szeretnél. Kisvártatva ki is hozza. Ahogy megkóstotd a húst rá kell jönnöd, hogy ez nem teljesen ugyanaz, úgy véled másfajta húsból készült, mint amit ettél már. De ennek ellenére, ez is finom, csak nem olyan mint a másik.

Massza Rex 10-17-2006 08:32

Grenhez:
- Nincs jubb mint egy júl átsűt dizsnyó, ezökszerint méh nem öttél júfajta dizsnyót. A haltúl má himlős löszek. (komoly arcot próbál vágni, de látszik a szemén, hogy nevet, jó kedve van láthatóan)

Deni 10-17-2006 08:34

- Attól függ mit értesz egybecsiszolt alatt.. és.. benned kit is tisztelhetek? *vonom fel az egyik szemöldököm, majd elmosolyodok* Ha jól vettem ki beszélgetésetekből, a neved Gren.... *és úgy nézek a törpére, mint akitől éppen azt várom, hogy befejezi a mondatomat*

Pettyes 10-17-2006 08:38

Amikor Gren int és befejeztem a vacsorát átmegyek az asztalukhoz. Megnézem melyik hely szabad és oda leülök.
Deneirához:
- Üdvözöllek, azt hiszem még nem ismerjük egymást! A nevem Alysium! Bocsásd meg, hogy nem mutatkoztam be az előbb, de nem akartam megzavarni együttléteteket Farkassal...
Ezután mikor a felszolgálólány hozza az ételt Grennek kérek tőle 4 korsót a legjobb sörükből.

- Sört sajnos nem tudok hozni, csak rizsbor, vagy rizspálinkát. Ami volt sörünk sajnos elfogyott, és csak holnap érkezik szállítmány. Elnézését kérem az úrnak, és remélem elfogadja, hogy a ház vendége legyen valamilyen italra.

VérGyöngyTyúk Z 10-17-2006 08:52

Deneirához:-Gren a Kőszakállú klánból. Az összecsiszoltat úgy értettem, hogy szerintem nagyon összeillő a neved, ezt eddig még csak, őmm.. hogy úgy mondjam, nem annyira közemberi származásúaknál tapasztaltam.
Farkashoz:- ettem már jófajtát és magam is szeretem, de érdemes kipróbálni mindenfélét.
Alysiumhoz:-Annyi baj legyen! a sör majd később! -rávigyorgok - Mármint Farkas és Deneira eggyüttlétét nem akartad megzavarni? Óóó.. hát van bened kellő tapintat és ez becsülendő!
Alig bírom visszafolytani a nevetést és elpirosodó arccal grimaszolok.

Pettyes 10-17-2006 09:07

- Értem! Akkor a sör valóban elmarad!
A felszolgálóhoz:
- Köszönöm kedvességét, egy rizspálinkát elfogadok!

Visszafordulok Grenhez és egy kicsit értetlenül nézem, ahogy visszafolytja nevetését, majd Deneira és Farkas felé nézek és megkérdem:
- Miért, tán tévedtem?

Deni 10-17-2006 09:08

Alysiumhoz:
-Üdvözletem *biccentek egyet fejemmel alig észrevehetően* -A nevem Deneira Demonri ésömm.. nem hinném, hogy egyáltalán lett volna bármilyen együttlét amiben megzavarhattál volna.. *Farkasra nézek.. és nem is lesz.. szögezem le magamban, elnézve a hústornyot aki a maga kedves balgaságával terül el az asztal túloldalán, majd ismét Alysiumra nézek* - és köszönöm az invitálást, de amúgysem iszok sört.. tudod hamar megárt a magamfajtának

Grenhez:
-Az igazat megvallva nem tudom, hogy nálunk mennyire bevett szokás az ilyen névválasztás, nem sok embert ismerek szülőföldemről, mindenestre köszönöm a bókot..*mosolygok vissza rá* és mint már mondottam, nem hinném, hogy bármit is megzavartatok volna..

VérGyöngyTyúk Z 10-17-2006 09:29

Deneirához:-Hogyhogy nem sok ember ismer a szülőföldjéről?
Alysiumhoz:-Köszönöm a meghívást. A megzavarásra, pedig ujdonsült ismerősünk azthiszem kimerítő választ adott. A saját pálinkakészletem meglehetősen fogytán és még ilanorból hoztam magammal. Ideje kipróbálni az itteni főzetet is. Egyébként elfelejtettem a multkorjában, de Morel-nek odaadtam egy levelet amit Iarwain-nál találtam. Valami Ip slí keng vagy mi van ráírva.
Farkashoz:-Ha a haltól kiütést kapsz akkor legalább tudom mivel püföljelek, ha nem bírok veled.- közlöm vigyorogva.

Pettyes 10-17-2006 09:42

Grenhez:
- Köszönöm, már megkaptam Moreltól és megpróbáltuk elolvasni is, de nem tudtuk sajnos, valószínűleg majd Ip Shi Keung maga Iarwain mestere elfogja tudni olvasni, hisz neki íródott a levél!
Deneirához:
-Értem és elnézésedet kérem, de azt hittem...! Cserébe szeretnélek meghívni egy pálinkára, amit nem illő visszautasítani! - mosolygok - Mivel Gren barátom már jelezte, hogy inna velem, Farkasra is számítok és nem jó lenne, ha Ön kimaradna!

Massza Rex 10-17-2006 09:47

Egy csontot rágicsálok ép nagy műgonddal, szivogatom, nem hagyok rajta egy falatot sem. Hagyom őket, úgy látom szómenésük van. Azért a "fél-ütés" elfre reagálok:

-Ha önnyire ködveled űket, ögy nap köztük íbredhetsz. (mosolyog, de látszik csak félig gondolta viccesen)

Grenhez:
- Mesélj cimbura, merre vútál.

All times are GMT +1. The time now is 06:50.