Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Dus 06-15-2009 12:01

Nem olyan lényeges, de szemet szúrt:

"Bőrből készült lapos pénztárca. Itt nem sok hasznát venni."

És ha éppen egy olyan helyen vagyok, ahol igenis van haszna?? :p

Ati 06-15-2009 12:03

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 215414)
Nem olyan lényeges, de szemet szúrt:

"Bőrből készült lapos pénztárca. Itt nem sok hasznát venni."

És ha éppen egy olyan helyen vagyok, ahol igenis van haszna?? :p

A játék történetének szempontjából ezek az emberek a Föld nevű bolygóról származnak, akik ott élték békés életüket, és használták tárgyaikat. Ezen a helyen azonban, ahol a történet játszódik ("itt"), nem sok hasznát veszi ennek a földi tárgynak. :)

Ildee 06-15-2009 12:47

Ati emlékeztetnélek a faág és a kovakő problémájára :rolleyes:

Ati 06-15-2009 12:59

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 215417)
Ati emlékeztetnélek a faág és a kovakő problémájára :rolleyes:

Ühüm, köszi. megnéztem. Haladó keresés szükséges hozzájuk.

Ati 06-15-2009 13:54

Aki tudja, az költse el az összes tanuláti lehetőségét, ami most van. Egyszerűbbé teszi az átállást az új rendszerre. Az átállás után úgyis kaptok pár plusz lehetőséget, ami addig járt volna az új rendszer szerint. :)

Ati 06-15-2009 14:10

Hamarosan újraindítás lesz. A leállítás és az indulás között most egy pár perces szünet lesz beiktatva, amíg elvégzem az adatbázison a szükséges módosításokat.

A leállítás előtt játékon belül szólok, az újraindításról pedig majd itt. (A belépéssel is lehet próbálkozni, és amikor megy, akkor már ok... :))

Ati 06-15-2009 14:26

Ismét be lehet lépni, a változások listáját máris írom...

Dus 06-15-2009 14:27

Végre minden ki van tolva jobbra a karilapon! :)

Ati 06-15-2009 14:32

Frissítés...

Ami változott:

1. Új tanulási rendszer. A játék kezdetekor már kapsz e tanulásp lehetőséget, majd minden szintlépéssel kapsz mégegyet. Minden ötödik szint elérésekor +1, majd minden huszadik szint elérésekor még +1 tanulási lehetőség (5. szinten tehát 2 darabot, 6-7-8-9. szint megint csak 1, 10. szint megint 2. 20 szint 3. stb.).
  2. A karakterek megkapták azokat a plusz tanulási lehetőségeket, amiket e szerint a rendszer szerint kaptak volna, ha már eleve így van a tanulás.
  3. Az új kereskedelmi poszton mostantól a 4 alap áru kereskedése is zajlik.
  4. Volt egy "mesterséges éjfél", hogy feltöltődjön ez a poszt árukkal, ennek eredményeképp mindenki megkapta az amúgy csak éjfélkor esedékes cuccokat. Ez nem hiba, szükséges volt a poszt feltöltése miatt.
  5. Elhalálozás után a többi, megmaradó karakter helyszínlistájából eltűnik a meghalt karakter.
  6. Egy ritka, de régen egyszer már előfordult jelenség is javítva: megtámadsz valakit, majd mielőtt még elkezdődne a tényleges csata, elmászik onnan. Mostantól nem mászhat el, ha már elkezdtél vele harcolni, akkor sem, ha még nem ment le a legelső csatakör sem.
  7. A második támadás le lett hozva 10. szintre, de követelménye lett a középszintű harcművészet. A hamradik támadás le lett hozva 20. szintre, de követelménye lett a haladó harcművészet.

Dus 06-15-2009 14:36

A következő szinthez szükséges tp a kettővel utánam lévő szint követelményét írja ki...
Remy is megerősítette nekem msn-en...

Vagy ezen is módosítva lett?? :o

Szerk.: Valójában Remy vette észre és én erősítettem meg őt... :)

All times are GMT +1. The time now is 17:21.