Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Téma: A tekercs lopás hatákonysága. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=35)

Gyula 05-13-2006 21:26

jah és megnyugtatok mindnekit hogy a szóban forgó orit fórumozni vettem elő aztán bent hagytam a játékban és csinálta mbelölle egy törpét,a topic miatt tesztelni :) szal ha nagyon nem megy akkor azért nem fogok a kardomba dőlni :)

Bogár 05-13-2006 21:53

szöviben vagy azzal a törppel? én a törpömmel elég jól elvagyok. 1 gnóm szivat(ott) a nyersi miatt, de folyamatban van az ügy "intézése". azon kivül termelgetek, és nincs semmi különösebb esemény. :)

Gyula 05-14-2006 10:41

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
szöviben vagy azzal a törppel? én a törpömmel elég jól elvagyok. 1 gnóm szivat(ott) a nyersi miatt, de folyamatban van az ügy "intézése". azon kivül termelgetek, és nincs semmi különösebb esemény. :)

Mf a törpi 40% császári támogatás miatt, mert a ha szövibe teszem akkor a szövinek nagyon jónak kell lenie, hogytudja pótolni a mágia és a tolvajlás terén bukott 40%-ot
rendesen le kell alázni a hadiknak minden tolvajt hogy ne hiányozon a császár támogatása.

Ha sikerül egy jó szövit összehozni akkor talán szövibe rakom, ha kitart addig a pénze :) mert a teki az fogy hiába van már csak 3 féle benne :)

Láma 05-14-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Gyula
Mf a törpi 40% császári támogatás miatt, mert a ha szövibe teszem akkor a szövinek nagyon jónak kell lenie, hogytudja pótolni a mágia és a tolvajlás terén bukott 40%-ot

ez mégis milyen játék?

wand 05-14-2006 11:00

Quote:

Originally Posted by Gyula
rendesen le kell alázni a hadiknak minden tolvajt hogy ne hiányozon a császár támogatása.

LOL :D
én is kérek 40% ot mágiára és tolvajlásra mf-ként! :)))

Gyula pici idézet a súgóból:
"Minden katonai egységhez a saját seregébõl +40%-ot küld segíteni mind támadáshoz, mind védekezéshez, az alvilági tevékenységekeket pedig +10%-kal segiti"

szó nincs sem 40% mágia sem 40% tolvjalás többletről.. szal ha csak ezt tart vissza a szövitől, akkor szreintem bátran beléphetsz egybe :)

Gyula 05-14-2006 11:40

Ehh, :( Tilleg Láma vagyok :S

Eddig sikerült eltitkolni, most legalább nevettetek egy jót :)

Gyula 05-14-2006 11:42

Elkezdem előröl a súgót :)

Bogár 05-15-2006 00:18

ha nem vagy szöviben, nem is csodálkozom, hogy így szivatnak. a lopás hatékonyságát 0-ra kellene csökkentsék, hogy ne szivassanak 1 mf törpöt. :D

off: a gnóm törölte magát. :(

Kisbér 05-16-2006 09:38

Repp!

Nah, látom Atis, még mindig nem reagált...
Viszont most 900 hekin találtam egy törpét, 15k tolvajjal :D
Korrekt... Szépen le is loptuk :) Nem volt nála semmi :( Tekercs se sok... pár 10milla :D
Szóval egy törpe még így sem tudja megvédeni magát...

Gyula 05-16-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Repp!

Nah, látom Atis, még mindig nem reagált...
Viszont most 900 hekin találtam egy törpét, 15k tolvajjal :D
Korrekt... Szépen le is loptuk :) Nem volt nála semmi :( Tekercs se sok... pár 10milla :D
Szóval egy törpe még így sem tudja megvédeni magát...

Nekem azt javallgatja több tolis is h a bányák meg a tornyok helyett tartsak kocsmát tehát a 900heki magaságában legyen 13-15k tolim, erre szoktam mondani h ennyi erővel lehetnék félelf is.

jah és msot az a szokás h éccakánkánt jön pár vihar meg száraz, csak nem tom mér? nem szoltam sekihez egy rosz szót sem.

All times are GMT +1. The time now is 18:38.