![]() |
jah és megnyugtatok mindnekit hogy a szóban forgó orit fórumozni vettem elő aztán bent hagytam a játékban és csinálta mbelölle egy törpét,a topic miatt tesztelni :) szal ha nagyon nem megy akkor azért nem fogok a kardomba dőlni :)
|
szöviben vagy azzal a törppel? én a törpömmel elég jól elvagyok. 1 gnóm szivat(ott) a nyersi miatt, de folyamatban van az ügy "intézése". azon kivül termelgetek, és nincs semmi különösebb esemény. :)
|
Quote:
rendesen le kell alázni a hadiknak minden tolvajt hogy ne hiányozon a császár támogatása. Ha sikerül egy jó szövit összehozni akkor talán szövibe rakom, ha kitart addig a pénze :) mert a teki az fogy hiába van már csak 3 féle benne :) |
Quote:
|
Quote:
LOL :D én is kérek 40% ot mágiára és tolvajlásra mf-ként! :))) Gyula pici idézet a súgóból: "Minden katonai egységhez a saját seregébõl +40%-ot küld segíteni mind támadáshoz, mind védekezéshez, az alvilági tevékenységekeket pedig +10%-kal segiti" szó nincs sem 40% mágia sem 40% tolvjalás többletről.. szal ha csak ezt tart vissza a szövitől, akkor szreintem bátran beléphetsz egybe :) |
Ehh, :( Tilleg Láma vagyok :S
Eddig sikerült eltitkolni, most legalább nevettetek egy jót :) |
Elkezdem előröl a súgót :)
|
ha nem vagy szöviben, nem is csodálkozom, hogy így szivatnak. a lopás hatékonyságát 0-ra kellene csökkentsék, hogy ne szivassanak 1 mf törpöt. :D
off: a gnóm törölte magát. :( |
Repp!
Nah, látom Atis, még mindig nem reagált... Viszont most 900 hekin találtam egy törpét, 15k tolvajjal :D Korrekt... Szépen le is loptuk :) Nem volt nála semmi :( Tekercs se sok... pár 10milla :D Szóval egy törpe még így sem tudja megvédeni magát... |
Quote:
Nekem azt javallgatja több tolis is h a bányák meg a tornyok helyett tartsak kocsmát tehát a 900heki magaságában legyen 13-15k tolim, erre szoktam mondani h ennyi erővel lehetnék félelf is. jah és msot az a szokás h éccakánkánt jön pár vihar meg száraz, csak nem tom mér? nem szoltam sekihez egy rosz szót sem. |
All times are GMT +1. The time now is 18:38. |