Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Dus 05-07-2009 17:31

Szerintem a legjobb az lenne, ha megkérdezné, hány darabot szeretnék eldobni :)

Illetve, ha eldobom a szekeret, akkor a rajta lévő árukat is dobjam el, ha fölveszem, ugyan ez...

Princ 05-07-2009 17:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210659)
Azt hiszem Dus írta, hogy amikor 50+ banditával harcoltok egyszerre, akkor a szokásosnál jóval tovább tart egy-egy csatakör. Azt szeretném kérni azoktól, akik részt vettek ebben, akik ezt tapsztalták, hogy MOST próbálják i ugyanezt, hogy történt-e bármi érdemi változás. Gyorsabb lett-e bármi is a csatában az akkori változathoz képest.
Köszi.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210680)
Rékérdezek néhány régi, függő dologra:
  1. Szakadás. Mennyire jellemző ez mostanában? Ha neted száll el, vissza tudsz-e jönni reális időn belül?

Szakadás nem fordult elő a változtatás óta nálam, sőt 1x még olyan is volt hogy a netem ugyan elszállt egy rövid időre de a MUD még nem léptetett ki mire visszaértem. Úh nagyon jó. A "Problémás a netkapcsolatod" "Helyreállt a netkapcsolat" szövegpár mindig egyszerre jelenik meg, ami nekem furának tűnik, de elvégre mindegy, csak ne kelljen állandóan belépegetnem mint régen.

50+ banditának ugyan nem mentem neki, de a változtatás előtt 7 is elegendő volt hogy lefagyjon a böngészőm. Ma egy alkalommal kilenccel harcoltam és nem fagyott le. Gyorsaság változásáról nem tudok nyilatkozni hiszen eddig nem is láttam hogy mi történik. :p

Többi problémát én eddig se tapasztaltam meg mostanában sem.

Ati 05-07-2009 17:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210742)
Szerintem a legjobb az lenne, ha megkérdezné, hány darabot szeretnék eldobni :)

Illetve, ha eldobom a szekeret, akkor a rajta lévő árukat is dobjam el, ha fölveszem, ugyan ez...

A több darab eldobása, felvétele, feláldozás már felírva a kívánságlistára. A szekéreldobás további bonyolítása ezek után felesleges lesz.

Ati 05-07-2009 17:38

A tanulási szükségletet csökkentettem. Kérek mindenkit, hogy ezt arra használja, hogy a függőben lévő problémákat próbálja előhozni. Például hajóépítés problémája. Tehát ha nem tudsz hajóépítést, akkor a teszt miatt most tanuld meg, hogy ezeket a jelenségeket minél jobban körbe tudjuk járni, illetve ha már nincsenek, akkor a javításukat igazolni. Köszi.

Dus 05-07-2009 17:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210745)
A tanulási szükségletet csökkentettem. Kérek mindenkit, hogy ezt arra használja, hogy a függőben lévő problémákat próbálja előhozni. Például hajóépítés problémája. Tehát ha nem tudsz hajóépítést, akkor a teszt miatt most tanuld meg, hogy ezeket a jelenségeket minél jobban körbe tudjuk járni, illetve ha már nincsenek, akkor a javításukat igazolni. Köszi.

Tehát akkor most a hajóprobléma, a szakadás és a harc sebesség a három fő tesztelendő?? :)

(Csak, hogy biztos legyek benne, mert nem nagyon voltam tegnap meg ma)

Ati 05-07-2009 17:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210746)
Tehát akkor most a hajóprobléma, a szakadás és a harc sebesség a három fő tesztelendő?? :)

(Csak, hogy biztos legyek benne, mert nem nagyon voltam tegnap meg ma)

Ezek, valamint:

- klánadó mértéke (ezzel semmit nem csináltam, nem tudtam előhozni a jelenséget, úgyhogy kérdés, hogy ez tényleg létező probléma-e)
- dupla támadások (egy körben tudsz-e tényleg több varázslatot csinálni; ehhez a csata minden körében varázsolj, vagy olyankor hozd elő a duplázást, amikor a körülötte lévő körök mindegyikében is csatázol, hogy biztosan dupla legyen, ne csak egy átcsúszott kiírásról legyen szó) ezt nekem szintén nem sikerült megismételnem, tehát itt is a jelenség megléte a kérdés.
- látod-e valaki más eseményeit cata közben, illetve részt vesz-e olyan karakter a csatában, aki nincs is ott
- az itt: http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=360 leírt erőkiírási probléma esetleges megismétlése, és körülményei.

Dus 05-07-2009 17:51

okok!

Nos, most így hirtelen lenyomtam 23 banditát. Nos, volt hogy igencsak gondolkozott a böngésző, hogy most mit is csináljon :D
De 3 mp körül volt minden körben a kiírás, tehát annyira nem volt lassú...

Sőt, pozitív, hogy az elején, szinte azonnal berakta az összes ellenfelet (tudom, tegnap már volt tesztelve, csak megerősítem), és, hogy amikor kapom a tp-t (tehát elhalálozik a mob), akkor nem lassabb, vagy nem észrevehetően lassabb, mint amikor normálisan harc közben írja a dolgokat...

Kétszer nem sikerült varázsolnom, de folyamatosan nyomtam a varázslós gombot...Sőt, 1 mob ellen még a kiírást sem tudtam megelőzni, bármilyen gyorsan is nyomkodtam a gombot :)

Dus 05-07-2009 18:31

Ati, lenne egy olyan javaslatom, hogy ahol mindenképp csoport ellen kell harcolni (eddig ilyenek a banditák, mert az őröknél csak belépnek a harcba), ott ne sok-sok bandita legyen felsorolva mint célpont, hanem egy sorba, és mögé zárójelben, hogy hány darab :)

Ati 05-07-2009 18:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210750)
Ati, lenne egy olyan javaslatom, hogy ahol mindenképp csoport ellen kell harcolni (eddig ilyenek a banditák, mert az őröknél csak belépnek a harcba), ott ne sok-sok bandita legyen felsorolva mint célpont, hanem egy sorba, és mögé zárójelben, hogy hány darab :)

Amikor harcolsz velük, akkor fontos lehet, hogy melyiket támadod. Mindegyik ugyanakkorát üt, ezért fontos lehet kikeresned a legkevesebb életerővel rendelkezőt, hogy mielőbb megszabadulhass legalább egytől. Esetleg a legerősebbet megtámadni, bár erre konkrétan nem látok most okot, de akár lehet is.

Padlócsempe 05-07-2009 18:57

Mostanában kevésbé érek rá a tesztre, ezért gondoltam azt tesztelem, hogy hagyom, hogy a banditák lerombolják a várost. Már 2 napja tele van a város banditákkal, van olyan épület, ahol 8-9 darab is, de még semmit sem sikerült lerombolniuk, pedig semmi és senki nem akadályozza őket a pusztitásban.

All times are GMT +1. The time now is 07:33.