![]() |
na, ez most hasonló,hogy ki minek játsza...az elf nem tolis faj, meg lett mondva, mégis az elfek 80%-a tolis.
pedig 40%-ig írja a hadügyi tekit, és a mágia tekit is. Akkor miért tolis? :eek: az óriás hadügyre is kap bónuszt, meg mágiára is. mondjuk ettől nem lesz tolis :D:D de sztem, sokvaris hadis inkább, mint csak varis.Persze varinak a legjobb, az óriás. |
Quote:
Az elf békés faj. Ezért logikus, hogy kapjon maluszt lopásra és varázslásra. Míg az óriás nem hadis faj, akkor miért kap külön bónuszt a katonáira, n úgy látom, hogy ez nem logikus :) |
Quote:
|
ha hadira kapna 40-et, varira 30-at, akkor meg hadis faj lenne, akkor meg az lenne a baj
|
Quote:
amúgymeg nem az óriás a lejobb faj. csak az a legjátszhatóbb... de mindenre más a legobb. tolinak félelf, varinak óriás, hadinak ork, gnóm az meg mindenre jó, gabonatermelőnek elf, nyersi termelőnek törpe. ember meg hulla nem jó semmire:D |
Quote:
Amúgy sztem az óriás nem a legjobb, csak a legjátszhatóbb ahogy mondod, és közel nincs sztem egy gnómhoz, ami átlagban a legjobb, mert éppen az, aminek kell lenni. |
Quote:
mióta játszok, van ember orim, és nem éppen semmirekellő :rolleyes:..a hulla az igen, de az ember?!?!?!?! jesszusom!!! :eek: :eek: :eek: :eek: |
ha jól emlékszem régen, csak védekezéskor kapta meg a 15% többletet.
Az a gyanúm, hogy a gnóm túlsúlyba kerülése miatt kapta meg támadásra is. |
Quote:
bár ez csak az én véleményem, nem mondtam hogy másnak el kellene fogadnia. |
Quote:
Ja és egy fél-elf még át is lopja:) |
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |