Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Tavacska 06-21-2008 08:14

igen, azt olvasgatom, de nem egészen összeszedett a dolog :)

Tavacska 06-21-2008 08:26

végiolvastam megint :(
nem megy ez nekem :(

kakasapó 06-21-2008 08:43

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 181240)
végiolvastam megint :(
nem megy ez nekem :(

Nah akkor már 2-en vagyunk.. vagy sokkal-sokkal többen :D

No.. amennyire Arwyl topicjában látom, és helyesen is értelmezem a helyzetet, akkor ezek szerint a többség a régi rendszerhez hasonló, azt mintázó fórumokat próbál létrehozni. Nos akkor vki felvilágosítana, h pontosan mi volt az értelme a változtatásnak?

Rebellis 06-21-2008 08:55

Quote:

Originally Posted by kakasapó (Post 181242)
Nos akkor vki felvilágosítana, h pontosan mi volt az értelme a változtatásnak?

Ejnye....
Tessék elolvasni a nyitót:rolleyes::D:D:D

Csak azért mert Ati is ezt válaszolná:p;):D:D:D

Valezius 06-21-2008 15:30

Remy "megkért", hogy ne gondolkodjam, így kapásból leírom, amit gondolok.

Szerintem lehetne egy lista, amin a publikus fórumok lennének, leírással.
Aki zártabb fórumot hozott létre, az egyszerűen nem publikussá tudná állítani, és nem látná senki, hogy ilyen is van.

Quote:

No.. amennyire Arwyl topicjában látom, és helyesen is értelmezem a helyzetet, akkor ezek szerint a többség a régi rendszerhez hasonló, azt mintázó fórumokat próbál létrehozni. Nos akkor vki felvilágosítana, h pontosan mi volt az értelme a változtatásnak?
Valahol jogos, de ez legalább felold klikkesedésből, például nekem jó, hogy 1oriból elérem az összes fórumot, nem kell átlépegetnem hozzá. Ráadásul nem is minden orim vip, így meg mindegyik fórumon látom az új üziket.
Bár általában mindegyik fórumon ugyanazok vannak :rolleyes:

De az egész értékéből 2dolog von le:
1. erősen feltételezi a dolog a kooperációt, hogy ne legyen létrehozni 3db közösnek hirdetett fórum, meg 4darab V-snek hirdetett csopifórum.

2. Én nem bízom a moderátori rendszerben, eddig ha az admin kitiltott valakit, akkor ugye nem volt visszaszólás.
De ha egy játékostársam kitilt engem, abból csak balhé lesz, meg ellenfórum, és nem hiszem, hogy ezt tudná kezelni a rendszer...

Mégegy dolog:
Ati a közösségi videót szerintem a végleges változatok vedd le, vagy írj hozzá valamit, hogy a fórumra vonatkozó rész átalakítás alatt.

Zoli 06-21-2008 15:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181324)

2. Én nem bízom a moderátori rendszerben, eddig ha az admin kitiltott valakit, akkor ugye nem volt visszaszólás.
De ha egy játékostársam kitilt engem, abból csak balhé lesz, meg ellenfórum, és nem hiszem, hogy ezt tudná kezelni a rendszer...

szerintem az ilyen ellenfórumok nem lennének hosszú életűek, mert az emberek többsége, aki semleges ebben a témában, egyszerűen kilép, mivel barátságos légkört, barátokat keres, nem egy "fővezér" vezetésével akarják szapulni a másik fórum tagjait...aki meg erre vágyik, az nyugodtan megteheti szerintem, Ati úgyis ügyel, hogy ne legyen szó titkos-tiltott szervezkedésekről..legalábbis ne a fórumon.

Princ 06-21-2008 15:52

Quote:

Eddig is volt visszaszólás, lehet hasonlóan kezelni. Ha kialakulnak az ún ellenfórumok, akkor voltaképpen a rendszer eléri a célját. Ti. az egymással haragban lévők elkülönülését, no meg a más kultúrák egymás melletti létezését. :D

Quote:

Szerintem lehetne egy lista, amin a publikus fórumok lennének, leírással.
Aki zártabb fórumot hozott létre, az egyszerűen nem publikussá tudná állítani, és nem látná senki, hogy ilyen is van.

Jó lenne ha Ati hasonló finomítást gondolna ki. Főleg akkor, ha lehetne _jelentkezni_ a publikus fórumokra és nem csak meghívót kérni rá.

Zoli 06-21-2008 15:57

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 181328)

Jó lenne ha Ati hasonló finomítást gondolna ki. Főleg akkor, ha lehetne _jelentkezni_ a publikus fórumokra és nem csak meghívót kérni rá.

ez is tetszik :)

Valezius 06-21-2008 15:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 181328)
Főleg akkor, ha lehetne _jelentkezni_ a publikus fórumokra és nem csak meghívót kérni rá.

Tekints a zöld elküldését jelentkezésnek :D
Egyébként jó ötlet, egyszerűsítene a dolgokon :)

csabi 06-21-2008 16:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181330)
Tekints a zöld elküldését jelentkezésnek :D
Egyébként jó ötlet, egyszerűsítene a dolgokon :)

és ha nincs írásjoga, akkor meg regeljen egy másik orit és abból kérjen?

All times are GMT +1. The time now is 04:13.